Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Inače,kad sam pročitao naslov teme, pomislio sam da je patrijarh uhvaćen na delu sa nekim dečakom :ninja:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne postoji taj hrim hram hrum ritual, ma koje religije, a da tržni centar dovede u stanje da meni bude prijatno unutra.

Što se mene tiče svi su nepovratno i po definiciji ukleti i teraju me da vrištim (kano mali Demian pred ulazak u crkvu).
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by mitrandir

Inače,kad sam pročitao naslov teme, pomislio sam da je patrijarh uhvaćen na delu sa nekim dečakom :ninja:
Pa u neku ruku i jeste....Zajedno su osvestali soping centar.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Mars

Ne postoji taj hrim hram hrum ritual, ma koje religije, a da tržni centar dovede u stanje da meni bude prijatno unutra.

Što se mene tiče svi su nepovratno i po definiciji ukleti i teraju me da vrištim (kano mali Demian pred ulazak u crkvu).
Ma ne brini. Samo se prekrstis i udjes.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne ulazim ako bas ne moram.

Mada ovi nasi i nisu strasni. Vidim da je ovaj Forum bivsa robna kuca "Pionir". To je malecko.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by smaug
Originally posted by Drakche

@smaug.
1.ovaj post o "marketingu" je bio ironican i smejurija nad situacijom, nista vise.
2.Nadam se kao i tvoji prvi komentari na ovoj temi as well :ozbiljan:
1. okidoki :ozbiljantoo:
2. Ma joook. To je isto bilo :ozbiljanthree: Ja se nikad ne zajebavam. :ozbiljanfour:

:wink:

E, sad ozbiljno na temu - ne mogu da komentarisem. Ne mogu da kazem eto pa ima i takvih ljudi, svi u nesto verujemo...blabla... kad me se pita sta mislim o tome. A pita nas se, jel, ovde. I tesko mi je razumem i da ne budem ironicno-sarkasticna. Ako ne gledam smejuci se na ovakve stvari onda imam obicaj da rastavim sagovornika na proste sastavne delove pa bude malo aprijatno ucesnicima. Eto.
:nerd:
paaa... mora nesto da se trabunja.
Evo ja sam se sav rastavio :drama:

okidoki :elf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!