Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
oh, divno, vidim proširila se praksa :radosnice:

bice od rvata to vid'li...
Korisnikov avatar
By Evdokija
aj nek mi neko objasni, posto sam ja totalni vero ignorant - cemu sluzi to osvestavanje? da bog pomogne boljoj prodaji?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislim, to je bas dobra reklama za soping centar. i ne samo to> ko zna na kakvom je zemljistu centar izgradjen, i kakve su verske aspiracije vlasnika.
misliiiiiiiiiim, lokalni trgovac u Cacku se uprepodobio i izdao knjigu pod imenom Gresni Miloje, sto ovaj drugi ne bi imao malo vise stila? Dovedes patrijarha i bude gala.
By alexandermagic
Super, 'oće li imati i popuste pri svakom budućem šopingu? Onda mu je "trud" oko osveštavanja imao smisla. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Evdokija

aj nek mi neko objasni, posto sam ja totalni vero ignorant - cemu sluzi to osvestavanje? da bog pomogne boljoj prodaji?
to je kao kirbi

dostignuce verske tehnologije

i treba ti svakih nekoliko godina, i to je to

mislim, ako si u fazonu.
jasnije?
Korisnikov avatar
By Gabriel

da utera dobro, a istera zlo...mislim...
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by alexandermagic

Super, 'oće li imati i popuste pri svakom budućem šopingu? Onda mu je "trud" oko osveštavanja imao smisla. :cigareta:
joj, pa gdje bi jedan obican patrijarh s ostalim narodom se guzvao i u soping centar isao kupovati... za pravi soping se ide u milano jelte...
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Orlando the Lady

to je kao kirbi

dostignuce verske tehnologije

i treba ti svakih nekoliko godina, i to je to

mislim, ako si u fazonu.
jasnije?
da, da jano mi je sad :)

znaci isteruje dzavole iz New Yorker-a :lol:
dobro,malo karikiram, ali kontam :)
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ne volim tržne centre, ne volim popove, ne volim Niš... Zašto sam koji kurac i otvarao ovu temu...
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, nikako! podržavam isključivo osveštavanje javnih kuća... :alexis: jerbo su od općenarodne važnosti, jelte... :lepeza:
Korisnikov avatar
By acid drop
bešte zli dusi!

podržavam ćeranje sluga vražjih!
Korisnikov avatar
By Tungi
Neka osvestavaju sta hoce i gde hoce.
Korisnikov avatar
By antibiotic
To se zove marketing.
Neki dovode klovnove, prave reklame sa poznatim licnostima, - u Nisu je Irinej taj koji obezbedjuje dobar imidz i garantuje kvalitet.
Za to, kao i svako drugo lice od poverenja korisceno u marketinske svrhe, Irinej dobija novcanu nadoknadu, i u isto vreme neki novi smisao i perspektivu svog postojanja i delovanja.
:zongler:

U tom zajednickom interesu ima jos kojecega, kao np: pranje para, prikrivanje mutnih poslova itd. , a posto su i sami investitori sujeverni (citaj:"vernici") , onda je ovaj cin osvecenja u isto vreme protiv zlobnih, zavidnih i urokljivih ociju naroda i ostalih dushmana pu pu
:pop:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
para na paru ide....tako i bogatas sa bogatasem pod ruku...^^
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Originally posted by Drakche

To se zove marketing.
Neki dovode klovnove, prave reklame sa poznatim licnostima, - u Nisu je Irinej taj koji obezbedjuje dobar imidz i garantuje kvalitet.
Za to, kao i svako drugo lice od poverenja korisceno u marketinske svrhe, Irinej dobija novcanu nadoknadu, i u isto vreme neki novi smisao i perspektivu svog postojanja i delovanja.

U tom zajednickom interesu ima jos kojecega, kao np: pranje para, prikrivanje mutnih poslova itd. , a posto su i sami investitori sujeverni (citaj:"vernici") , onda je ovaj cin osvecenja u isto vreme protiv zlobnih, zavidnih i urokljivih ociju naroda i ostalih dushmana pu pu

Potpuno se slazem sa tobom, vi ostali niste svesni koliko je neko veliki u ocima naroda ako sedi i pije kafu sa vladikom, ako majstor vodoinstalater popravlja wc solju patrijarhu on ce imati vise posla...zato sto je on patrijarhov majstor...sve je to povezano kao creva..:redaljka:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by kyrgyz

To se zove marketing.

Potpuno se slazem sa tobom, vi ostali niste svesni koliko je neko veliki u ocima naroda ako sedi i pije kafu sa vladikom, ako majstor vodoinstalater popravlja wc solju patrijarhu on ce imati vise posla...zato sto je on patrijarhov majstor...sve je to povezano kao creva.. :redaljka:
^ Ne razbiruvam ovaj argument. Pa sta? Pa sta ako je neko veliki u ocima naroda zato sto je popusio vladiki i patrijarhu. Pardon zato sto mu je patrijarh dopustio da mu popusi pa to jos naplatio...To samo meni kaze sta da mislim o narodu koji tako razmislja, baj d vej.
A to sto je to 'marketing' u Srbiji ne znaci da mi koji 'nismo svesni' treba da postanemo svesni i da kazemo....aaaaa toooo...marketing....aaaaa...pa ok onda..kome treba da popusim?
Korisnikov avatar
By antibiotic
@smaug.
ovaj post o "marketingu" je bio ironican i smejurija nad situacijom, nista vise.
Nadam se kao i tvoji prvi komentari na ovoj temi as well :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By smaug

@smaug.
1.ovaj post o "marketingu" je bio ironican i smejurija nad situacijom, nista vise.
2.Nadam se kao i tvoji prvi komentari na ovoj temi as well :ozbiljan:
1. okidoki :ozbiljantoo:
2. Ma joook. To je isto bilo :ozbiljanthree: Ja se nikad ne zajebavam. :ozbiljanfour:

:wink:

E, sad ozbiljno na temu - ne mogu da komentarisem. Ne mogu da kazem eto pa ima i takvih ljudi, svi u nesto verujemo...blabla... kad me se pita sta mislim o tome. A pita nas se, jel, ovde. I tesko mi je razumem i da ne budem ironicno-sarkasticna. Ako ne gledam smejuci se na ovakve stvari onda imam obicaj da rastavim sagovornika na proste sastavne delove pa bude malo aprijatno ucesnicima. Eto.
By str00ja
Ja i nisam nešto verujuć, ali kapiram da u glavama verujućih, kao nekoj vrsti prizme, čin osveštavanja postaje prosto lek za grižu savesti nakon bahaćenja po lokalima novoizgrađenog mola.

Kapiram da bih ja prvi, da sam religiozan i odan SPCu (i pritom imućniji nego sada), samo tako pazario tu, kada znam da je osveštano, i da me, koliko god da kupujem, neće strefiti nijedan smrtni greh (s akcentom na pohlepu i proždrljivost). Posle kad bih se ispovedao, pa morao teška srca da navedem neku grešnu aktivnost, prosto da bi imalo šta da mi se oprosti, lepo bih rekao da sam preterao u "Forumu" (šoping centru novootvorenom), ali izrazio nadu da je to okej, jer je Ika onomad tu organizovao ivent osveštavanja.

Ovako se svaki put, nakon nekoliko sati boravka u Delti i Ušću, zapitam gde će mi duša. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!