Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By loreenche
Naravno da placem... Malopre sam plakao kao nikad u zivotu...

Kad kazem kao nikad u zivotu, mislim kao nikad u zivotu
Korisnikov avatar
By maka
ridam. pogotovo kad sam u PMSu. i ovako sam jadna sva osetljiva i dusa me boli za svaku sitinicu , a kamol i kad hormoni krenu da me drndaju.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by maka

ridam. pogotovo kad sam u PMSu. i ovako sam jadna sva osetljiva i dusa me boli za svaku sitinicu , a kamol i kad hormoni krenu da me drndaju.

cesto...

+ kad ne zelim nekog da udarim, a besna sam ko ris - onda bude poplava
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Placem..... ali iskljucivo od besa.....
Kada je od besa, mozda mi bude lakse.... ovako retko, ali i kada placem zato sto sam sjebana, ne bude mi lakse jel znam da time nista ne menjam....
Desava mi se da ne mogu da se isplacem.... ali ne znam zasto, kao da se samo zablokiram i to je to.... jednostavno nece da potece, sve i da cu explodirati zbog toga...

Joj, jesam pisala... ne znam ni ja...
Svakako, skoro nikada ne placem.. ali evo da budem iskrena, juce sam plakala.. onako, bas sam plakala...
I kada sam prestala, plakalo mi se.. ja ne znam sto to tako tesko izlazi iz mene

Pocela sam onako.. bas.. bilo je krajnje vreme...
I dalje mi tesko da placem, ali cesce zaplacem nego sto sam pre :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by ^RAY^

Da li i u kojim prilikama placete?
Da li Vam je lakse posle toga?
Da li zelite a ne mozete da se isplacete?

Jako me zanima..
placem cesto. kad mi je tesko, kad mi je lepo (otvaranje olimpijskih igara... treba li jos nesto da pricam :lol: ) ...prosto osetim da mi se grudni kosh napuni nekom energijom koja zeli napolje i ja zaplacem, a ona tece...

jako retko ne mogu da se isplacem. zapravo, volim plakanje, sluzi kao ventil... kad tad, sve isplacem... i bude mi lakse.

:pms:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
đe je ono, kukala sam već negde kako ne mogu da se saberem u poslednje vreme. baš ono sve me ono raspizdi ono ne prepoznajem se.

mada me izgleda pušta, presušla.

serem, opet sam danas kukala.

OMG
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
placem cesto, retko zbog nekih problema-jer ih retko imam, ali zato filmovi, serije, knjige itd...
npr pustis mi gladijatora i ja sam cao pola sata posle. treba mi sat vremena da se sastavim sa zivotom
Korisnikov avatar
By Blady
^ ja placem kada ti vidim taj potpis :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
placem.. ponekad zbog tudjeg bola, mada retko...
uglavnom zbog ljubavi tj osoba u koje sam zaljubljen....

negde sam procitao da placemo iz nemoci.. kada se osecamo totalno bespomocno...
Korisnikov avatar
By Anonymus
Ne pamtim kad sam poslednji put plakao, što je pomalo neobično jer sam dosta emotivna osoba. Valjda moj organizam nekako sve to vari i procesira pa suze ni ne stignu da se pojave.

Mada, kada plačem, retko je to zbog tuge. Uglavnom plačem kada se osećam potpuno bespomoćno, kada sam u situaciji koja mi se čini bezizlaznom i koja me guši. Kada se ne vidi svetlo na kraju tunela.

Ali van toga ništa. Čak ni na sahranama ne plačem.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Macka mi je uginula 22. januara ove godine i od tada ne mogu da placem. Valjda se desilo previse sranja koje su zapusile taj moj ventil. A kako bi mi prijalo.
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by Null
Originally posted by Anonymus
Čak ni na sahranama ne plačem.
:krezavi:

sorry. bilo mi smešno :kesa:
No problem.

I meni bi bilo smešno da me pomalo ne... zabrinjava da tako kažem. Uopšteno gledajući mi se čini da na neke potresne situacije u životu uopšte ne reagujem kako bi "trebalo". Konkretno to sa sahranama: tri puta sam se suočio sa smrću dosta bliskih ljudi (dva člana porodice, jedna drugarica iz razreda) i reagovao na to krajnje blago. Posmatrao sam ljude oko sebe i pitao se zašto ja ne ridam i jecam toliko? Nije da mi te osobe nisu ništa značile, čak naprotiv... Ali stvarno ne znam. Maybe I'm just good at letting go.
Korisnikov avatar
By Lionac
Kada sam bio u prodavnici (raskinuo posle 4 godine veze) i gledam ponovo kurtone. Jbt nemam pojma sta je sta, ice..fire..hot ..cold...wtf!:glupavsam:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne, suha sam ko dotrajali mindzitj :giggle: :blush:

jednom u x ako se sve skupi al inace i kad hocu ne mere da pretkne. ne dam vodu!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jaooo ne secam se kad sam poslednji put. a tako bi mi lepo leglo. obicno pisam kroz oci kad pobesnim.
By tasa
lol uni ni ja ne dam vodu :lol:

salim se...

placem, ali samo pred svojom devojkom
jer jedino njoj toliko verujem i jedino me ona zna utesiti
:mazi: :liz: :mazi:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!