Originally posted by Val
Originally posted by Caps Lock
Ah, pa to je zato sto Angie voli da grebe... Malo vise da grebe.
Ne vodeci racuna o tome kako ce objekt njene ljubavi morati da nosi tragove njene ljubavi.
Meni je uostalom najbitnije da moja zena nije "preradjena" u glavi. A ja se beznadezno lozim na pamet. Sto odmah otpisuje 99% nazocnih.
Ahhhhh...opet smo "promasili" temu.
Doduse, ti si musko. Vi muskarci imate drugacije kriterijume kod biranja zena.
Nije bitno, da li vodi racuna o sebi, samo nek ima debele usne.
A tu temu o pameti, nacitanosti i inteligenciji vec imamo negde na ovom forumu. Ili se ja zeznuh, kad prokomentarisa' "spoljasnju" lepotu?
Ne bih znao za tu temu o pameti... Prosto ne vidim da puno ljudi ovde ima o toj temi nesto znacajno da kaze, pa se nisam udubljivao.
O spoljasnjem izgledu pricam jer ste se svi uhvatili za njega. To znaci da su muskarci i zene slicniji nego sto se misli. Ili su samo zene licemernije?
"Mi muskarci" smo zapravo ja, Caps Lock. Nisam deo bilo kakvog copora, pa ne znam tacno kakvu vrstu masovne psihologije imas na umu. Ili imas na umu nesto drugo?
Kod svake osobe, zene ili muskarca, meni seksualno, profesionalno itd. zanimljive ili ne, vazno mi je da ima licnost. ne vidim gde se tu uklapaju pune usne, niti kako prosecan korisnik/ca ovog foruma (ajde da malo budemo politicki korektni) moze da zna bilo sta o mom ukusu i kriterijumima.
Upravo zato sam sa Angie, a ne sa nekom drugom osobom.
I ne znam zasto se svi ne pridrzavaju onoga da, ako nemaju nesto pametno da kazu, prosto cute. Valjda bi nastupila mrtva tisina.
A Angie mi ne dirajte. I pritom ne mislim na ovo komentarisanje po forumu. Na kraju krajeva, svako ima pravo na sopstveno misljenje. Mislim na stvaran zivot. Real life, remember?