- 10 Feb 2005, 11:58
Izvini otvoreno provociras i tacka!
[Izmenjeno 10-2-2005 ZvezdasBG]
Originally posted by 2kuneOrtak, jel hoces da pocnem da vadim iz "arhive" tvoje provokacije, zbog kojih si svojevremeno popio ban?! Nemoj sad da pricamo o nekim stvarima i kako zaboga mi generalizujemo stvari. Tacno je da sam se lose izrazio, pa napisao dvosmisleno kako neko ako je Hrvat na ovom forumu, automatski mora i da provocira. Iskreno od vas , jedino za Stripija ne mogu reci da je provocirao na nacionalnoj osnovi. Ali molim te nemoj ti da se zalis, kad svi vrlo dobro znamo tvoje komentare u folderu drustvo i politika. Najsveziji primer tvog ociglednog provociranja je post koji si postavio ako se ne varam u drustvu i politici, gde licemerno otvoreno pitas, da li je provokacija, ako Srbiju (drzavu cije ime nosi i ovaj sajt) nazoves agresorom na Hrvatsku!?
Aman ljudi božji, kako možete prihvatiti logiku da su oni koji doðu na forum zlonamjerni samo zato što su hrvati? I to da je normalno??? (ovo je za one koji tako napisaše)
Zašto su se postovi koncetrirali na obranu zvezdaševog ispada kada se može i druga?ije? Pa tu je ve? naveden Nbegiijev primjer!
Mahnitu, dušo, znam da zvezdaš nije moderator politike. Ali budu?i da jest moderator gay serbije, zar nije sramota da pravilnik ne zna ili ne želi ispoštovati? Njegova reakcija, opet ponavljam, nije bogomdana. Usporedite je sa Nbegiovom!
Jasno i glasno sam napisao da je rolandina došla provocirati. Zar treba jedan moderator da se spušta na taj nivo samo zato jer je provokator hrvat? Ma dajte.... Ja sam svoje na ovu temu reko, ne vidim smisla dalje se natezat oko svake rije?i...
Što se ti?e naslova teme, bojim se da se moram složiti sa sparkom (![]()
)
Na primjer:
Ontopic:
Aloo breee goranDe, avatari su ti brrrrrrrrrrrrrrrr![]()
!!!
Kužite?![]()
Izvini otvoreno provociras i tacka!
[Izmenjeno 10-2-2005 ZvezdasBG]