Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Pod uslovom da je zbog toga: oj, budale (opet).

Tinejdžerka pala na vozačkom ispitu pa skočila sa mosta

Koliko to razmažen, koliko to labilan moraš da budeš, koliko pod presijom statusa na fb i šta će ko tamo da kaže da li si pala ili nisi glupi vozački ispit...Koliko to da nemaš PREDSTAVU o svetu oko sebe i problemima sa kojima se ljudi bore - pa da uradiš ovako nešto?
Korisnikov avatar
By IriS
željni pažnje. njah.

msm, da je htela da se ubije, otišla bi lepo na neki ljudski most, npr. Most Slobode :blentavi:
Korisnikov avatar
By taurus
da nije pala vozacki nasla bi drugi razlog
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by IriS

željni pažnje. njah.

msm, da je htela da se ubije, otišla bi lepo na neki ljudski most, npr. Most Slobode :blentavi:
Ali: u alkoholisanom stanju.

Da je bila trezna, možda bi i uradila to što kažeš.
Korisnikov avatar
By Blady
jbte.. i to u Nsu....
nemam komentar... bolje da je otisla na Kacku petlju i pokupila neku kurvu..
Korisnikov avatar
By haemoglobin
vrhunski! prvo se napila pa otisla da skace...jooooj kretena
Korisnikov avatar
By Burak
radi ovakvih batina i postoji, ali joj očito roditelji nisu njome "milovali" dupe na vrijeme.. :giljotina:
Moja drugarica je prošle godine pokušala samoubistvo i kada smo je pitali zašto je to uradila odgovorila je da nema nikakav razlog i da joj je sve potaman, ali eto dosadilo joj da sve bude ok.. :burka:
Korisnikov avatar
By Timothy
Ali vozački ispit :lol: .............to je baš prelomni trenutak da se neko odluči na ubistvo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja vam čini mi se rekoh da se kod mene u I gimnazije jedna ubila zbog dvojke iz fizike (prvo polugođe).

Ne znam šta je veći psihijatrijski biser, dal to dal ova zbog vozačke dozvole.
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam pojma o toponimima Novoga Sada - možda joj je to jadnici i bila ideja, ta Kacka petlja...ali su joj za realizaciju trebala kola...

To bi celoj prici dalo kakav-takav smisao.
Korisnikov avatar
By Gabriel
ja polazem 12. aprila... ali posto u sapcu nema dovoljno veliki most, moram videti kako beograd stoji sa njima... razmisljao sam ja i o novom sadu, al eto ova mala se ispalila...muchenica

'ebo li je tata njezin..:oklagija:
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde svi da se napijemo i skočimo sa tog mosta!

:zvezda:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Preživela je... :sigh:

I sada ćemo se mi morati patiti jer nije pomogla Srbijanskoj banki gena, tako što je sebe izbrisala iz nje (time bi bila zapravo i kandidat Darvinove nagrade?)...
Korisnikov avatar
By Mars
Da je uspela - dobila bi je.

Za sada je samo utešna Darvinoiva, sa mogućnošću da jednog dana dobije i onu pravu. Ima dosta takvih.
Korisnikov avatar
By Mars
Time možemo da prekratimo vreme dok nas drže na psihijatriji...
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Mars

Time možemo da prekratimo vreme dok nas drže na psihijatriji...
a sta cemo sa onima sto polome ruke,noge,kako mi je uvek dignut ja bi kurac polomio.....Necu da skacem sa jebenog mosta :lol:
By Sixto
Nemate vi pojma!

Navodno extra ucenica, petice, bla bla bla, polagala voznju milion puta, polozila iz petog ili sestog.
Kod mene plakala za cetvorku 'ubice me profesor, pokvarila sam prosek'!

Debiluse!
Korisnikov avatar
By Mars
Ah, ta okrutnost profesora gejeva prema devojčicama...

:nope:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Originally posted by Gabriel

ja polazem 12. aprila... ali posto u sapcu nema dovoljno veliki most, moram videti kako beograd stoji sa njima... razmisljao sam ja i o novom sadu, al eto ova mala se ispalila...muchenica

'ebo li je tata njezin.. :oklagija:

ako skocis sa starog izbacice te voda na dumaci...ali mislim da ti je bolje sa novog tamo tek izbacuje kod Prova a dotle ima vremena da se udavis...:trampolina:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sve je to prirodna selekcija u modernim uslovima.

Priroda cisti slabije genotipove i pravi mesta za reprodukciju jachih. (jukie ce vec objasniti)

Bolje da je samo sebi oduzela zivot nego se zato sto joj je decko poslao krivi smajli u smsu zakuca u nekoga i pobije pun buljuk ljudi.
Korisnikov avatar
By Mars
I meni je to palo.

Ali već njen sledeći izlazak na vožnju - POLAŽE jer niko iz komisije neće da je nosi na duši ako možda i sledeći put ne uspe da položi (a uspe da se ubije)...

Jedino ako joj na psihijatriji ne udare neki pečat i daju trajnu zabranu upravljanja motornim vozilima.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa definitivno bi trebalo da bude uredjeno da joj psihijatar zabrani polaganje na jedno 10tak godina.

Mada bolje da je uspela - zamisli tek kakve ce kretene jednog dana da okoti.
By Ulix
Ponekad i takva glupost može biti poslednja kap u čaši.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!