Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Oce da zastari, oce da zastari? :hyper:

Ili ce njeno pilece srce da zavrsi u tamnici? :wundy:
Korisnikov avatar
By IriS
evo, moje suze sada padaju na gore od tuge :placko:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vec je vidim kako cmizdri Dacicu preko telefona :D
Znaci album definitivno objavljuje za CZ records :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Shalu na stranu, za Cecu me bas zabole. Dok ne vidim gazda Mishka i Beka iza brave za mene Srbija nije pravna drzava.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Statuse, kako ces preziveti ovo?!

Verujes li svim srcem u njenu nevinost?
By Sixto
Samo toliko!? HAHAHAHAHA

Uz ono sto je odlezala i jos nesto para globe, eto nje u junu sa novim albumom na Pinku na zadovoljstvo nase Denike&Co! ;)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma odlezala je samo 4 meseca. Polako tek je podignuta optuznica, a dok se zavrsi sudjenje Ceca ce biti gospodja u ozbiljnim godinama. :D
Korisnikov avatar
By Andrija87
Blic je ozbiljna novina...
Na prvu sam pomislio da je sprdnja jer svuda pise "vise tuzilastvo podiglo optuznicu" a tuzilastvo je samo institucija i nema virtuelne moci da dize optuznice,to cine tuzioci..no,izgleda da je tacno...
By Sixto
Ili mozda zastari predmet! :lol:

Obecanje, ludom radovanje!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Podignuta optuznica ne znaci i pritvor za nju. Istraga je zavrsena i ona vise ne moze da utice na svedoke. Sve ce pratiti sa slobode. A ceo proces ima da se razvlaci pa garant 10 god.
Korisnikov avatar
By Andrija87
Fanovi,ne nadajte se :)
Nema nikakve mogucnosti za zastarelost :)
Rokovi u kojima zastareva krivično gonjenje, odnosno u kojima nastupa zastarelost izvrsenja kazne su vrlo slicni ; zakonodavac navodi da se krivično gonjenje ne moze preduzeti kada protekne:

1. 25 godina od izvrsenja krivičnog dela za koje se po zakonu može izreci zatvor od 30-40 godina
2. 20 godina od izvrsenja k. dela za koje se može izreci zatvor preko 15 godina
3. 15 godina od izvrsenja k. dela za koje se može izreci zatvor preko 10 godina
4. 10 godina od izvrsenja k. dela za koje se može izreci zatvor preko 5 godina
5. 5 godina od izvrsenja k. dela za koje se može izreci zatvor preko 3 godine i tako dalje

Obzirom da je za slucaj gospodje Raznatovic nadlezan visi sud (a visi sud sudi za kr.dela za koja se moze izreci kazna zatvora preko 10 godina),to prakticno znaci da ga je Ceki oko zastarelosti ugasila :)
Nadam se da sam vam pojasnio (ne)mogucnost zastarelosti Raznatovickinog slucaja :)
Korisnikov avatar
By Burak
Ja mislim da je sve ovo sama Ceca isplanirala ( a ako nije isplanirala koristiće joj u svakom slučaju):
1. malo medijske pažnje i publiciteta nikad nije na odmet
2. otići će u na sud nekolika puta
3. u zatvor 3, 4 dana
4. novine će opet pisati kako su njena sirota djeca sama i gladna u njenoj vili
5. narod će je još više izdići na tron ikone i majke nacije
6. u to dolazi spektakularni izlazak iz zatvora ispred koga je čeka 170 000 fanova (koliko je bilo i na Ušću) a sav spektakl prenosi nacionalna televizija kao i televizije iz regiona
7. objavljuje knjigu pod naslovom Moji zatvorski dani koja se razgrabila za par dana u milionskom tiražu
8. seka, stoja, karleuša ne mogu da se pomire sa svojom još većom inferiornošću u odnosu na sada već kraljicu nacije i izvršavaju grupno samoubistvo tako što opasane eksplozivom upadaju na snimanje grand parade. Tom prilikom ginu i čelnici grand-a :trampolina:
By Hans
Ne želim da pišem ovde svašta zbog njenih fanova, ali imao bih par reči...

Moja diva je na avataru. :love:
By LeDeNa_
Briga me...Sto se nje tice, mislim da joj tamo mesto...Jadna, ni za sta nije kriva...Ma...bljak!
By Hans
Burače, da se vratiš ti malo u 1984. i da se smiriš. Ok? :)

Uradio si istu stvar kao kada su mi neki gayevi u klubu na moju konstataciju da bih voleo čuti Tijanu Dapčević nekada, rekli : Jao, 'Glupo muško moje'? :hand: I mean...žena peva deset godina. U Srbiji.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma, dok je ministar policije njen drugar iz klupe ta nece robijati ni dana.
Ali bi stvarno bilo cool da me Dacic demantuje. Momentalno bih postala clanica SPSa :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni mučninu malko izazivaju razlozi zbog kojih je gone.

Ispade Ceca=Dzajić=Cvetković.

Una grande farsa.

Al valjda postoje neke univerzalne paralelel međ' mafijama (vidi: Corleone)...
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Hans

Burače, da se vratiš ti malo u 1984. i da se smiriš. Ok? :)

Uradio si istu stvar kao kada su mi neki gayevi u klubu na moju konstataciju da bih voleo čuti Tijanu Dapčević nekada, rekli : Jao, 'Glupo muško moje'? :hand: I mean...žena peva deset godina. U Srbiji.
ooook! ;)

Slika
:lol:
Korisnikov avatar
By Burak
A iz Cecinog fan kluba stiže sljedeće obavještenje:
OBAVESTAVAMO SVE FANOVE DA CEMO ORGANIZOVATI PROTESTNU SETNJU POVODOM PODIZANJA OPTUZNICE PROTIV Svetlane CECE Raznatovic! PRUZIMO PODRSKU NASOJ KRALJICI JER JEDNA JE CECA!!! - o protestnoj setnji bicete blagovremeno obavesteni! -Sve novosti o ovome mozete citati na sajtu CECA-NEWS kao i na nasoj fb strani CECA.
Da vidimo: Ko će se sa foruma pojaviti na protestnoj šetnji i kakvu će odjevnu kombinaciju tada upriličiti? :burka:
By vademecum
ZELJA JOJ JE BILA DA POSTANE PI>CKA SRPSKOG BOSSA.....PA KAD SU GA KOKNULI ONDA SE BACILA NA KRIMOSE POPUT LEGIJE I OSTALI SLJAM>...PITAJ BOGA KOME JE SVE PUSILA I KOJU JE GUZIO AL MISLIM DA TO SAD I SVAKA PTICA NA GRANI ZNA..... d****a !!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!