Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By str00ja
Fala :D Aj sto sam mali, nego sam lupao ko kreten, proslo malo jace od godinu dana, a vec sam poceo da se smejem na ono sto sam tada pisao xD

Moram da se revidiram u leksikonu :wundy:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by str00ja

Fala :D Aj sto sam mali, nego sam lupao ko kreten, proslo malo jace od godinu dana, a vec sam poceo da se smejem na ono sto sam tada pisao xD

Moram da se revidiram u leksikonu :wundy:
I ja sam pre 6 godina lupetao kako mrzim Vendi, a u stvari je naprosto obozavam. :love:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by 2kune
Originally posted by Zemunac

Tema gde cete citirati svoj prvi post /onaj koji se kao poslednji pojavljuje u pretrazi/ na ovom forumu...
Ajmo malo nostalgije... :)

Pri citiranju obavezno navedite temu, datum i vreme posta... :D
a kako ću odma do tog iskonskog posta? neću valjda premotavat čitav forum unazad... :drama: tko mi je kriv kad toliko serem... :sigh:
kako ću odma do tog zadnjeg posta bez okretanja 54416254560 stranica svojih poruka? :neznam:
ima li kakav brži put? ja sam već star i bojim se da ne umrem prije nego nađem taj prvi post... :deda:
:spijun:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid246496 vazda isti :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by mirth
Originally posted by Zemunac

Tema gde cete citirati svoj prvi post /onaj koji se kao poslednji pojavljuje u pretrazi/ na ovom forumu...
Ajmo malo nostalgije... :)

Pri citiranju obavezno navedite temu, datum i vreme posta... :D
a kako ću odma do tog iskonskog posta? neću valjda premotavat čitav forum unazad... :drama: tko mi je kriv kad toliko serem... :sigh:
kako ću odma do tog zadnjeg posta bez okretanja 54416254560 stranica svojih poruka? :neznam:
ima li kakav brži put? ja sam već star i bojim se da ne umrem prije nego nađem taj prvi post... :deda:
:spijun:

napisana 1-1-1970 u 01:00

:lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Dosta mojih postova je nestalo sa foruma, kao i zvezdica, dve sa njima, a u pretrazi mi se zadnji pojavljuje sledeci post:
Originally posted by gorilica

Nishta originalno i nishta novo,ali iskreno:
Ne chini drugome ono shto ne bi zeleo da se dogodi tebi.
Tema: recenica koja vas vodi kroz zivot
11.07.2005
Korisnikov avatar
By dharmox
Čim sam ušao pre nekih godinu dana postovao sam na gledanju filmova.
Nemam pojma šta sam tad gledao ali prvi post je tamo.
Korisnikov avatar
By Kittrie
masa mojih postova je valjda na onom drugom serveru
tako da nema svrhe premotavati odje..

mozda cu pitati eyu da ga nadje,
jer ona povremeno izvlaci neke moje bisere od pre 6-7 god. :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
e da,
ova adele hebe kevu, keve mi.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ali roisin ipak ostaje kraljica,
da ne bude sumnje neke.
By loreenche
08.04.2010.
Originally posted by Zen

Buahaha... evo i na mene red... Right, here goes...
# Godina: 18
# Visina/Tezina: 196/82
# Kosa: Taaaaaaamno smedja, sa plavim pramenovima :D
# Posao: high school student ;)
# Licna Biblija: Zasto se jos niste ubili?
# Muzika: E 'vakoc... Rihanna, Britney, Ke$ha, Justin, Lady Gaga, David Guetta, Akon... You get the point :)
# Film: Harry Potter serijali, Plava laguna, i naravno povratak... Eating Out: All you can eat :D
# Status: Single :(
# Region: BiH, Posavina (toliko) ;)
# Smejem se: Budalama oko sebe :)
# Placem: Kada je to potrebno
# Pijem & Pusim?: njet, njet
# Droga?: wtf??? pogle' prethodno, pa kubiraj :D
# Volim: Prijatelje, putovanja, leto, bazene, avanturisticke knjige...
# Mrzim: ZIMU!!! E da, ufurane tipove... Ovoga... Nezz vise...
# Bojim se: Ljudi!
# Obozavam: Sladoled! I mog prijatelja Adama iz Amerike :) The only one I'm outted to :) naravno, osim vas :D
Eto, to je to... Koga ne mrzi, nek cita :D

ahh.... back then... when I was novajlija :sigh:
Korisnikov avatar
By KiWi
pa to je bilo tako skoro Zenče :)

Ja se mog ne sećam, po svemu sudeći je obrisan ....
Korisnikov avatar
By Mars
ONO tamo moj prvi post - nije. Nemoguće.
Kao i to da se tim postom deklarišem kao postavljač određene teme ovde, a sa čim nemam veze OSIM da sam u jednom trenutku ostavio regularan post tamo...i da se onda nekim spajanjem, izbacivanjem...to pojavilo na vrhu.

Takodje se ne uklapa ni u datume, jer sam verovatno prvi post napisao kad sam se i registrovao. A sledeci post ispod onog problematicnog na pocetku kaže "Nisam neko vreme bio na forumu..."
Korisnikov avatar
By Kittrie
jap.
za nas old skul menjanje servera i silno seckanje je fakticki
pobilo mogucnost pronalazenja alfa posta.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by mirth

nevjerojatno! čak 72,73% je glasalo protivno... :drama:

nego, kako si to našla? nisi valjda premotavala? :komp:
volim ja tebe kuno, ali ne bas toliko :lol:

- pretrazi sve postove by 2kune
- kliknes na 'sledecu stranu'
u address baru dobijes sledeci link:
http://www.gay-serbia.com/forum/misc.ph ... _distinct=
- u skladu sa brojem postova (search izbacuje 50 postova po strani) ovo 'page=2' promenis u odgovarajuci broj
- ukoliko si registrovan pre 'sece foruma' ne mozes bas samo da izracunas i direkt odes na pravu stranu (kao ni da dodjes do svog pravog prvog), ali mozes brzo da je 'napipas' ako gledas datume postova i znas da je prvi mogao biti najranije 01.01.2005.

:hvala:
Korisnikov avatar
By IriS
^ kako si ti fina. lepo si im objasnila :smeh:
Korisnikov avatar
By mirth
ju! jesam ti pokvarila zabavu? :pegla:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se secam mog prvog posta jer je bio samo jedan smajli i to ovaj - :cheer:

Radilo se o tome da sam ja htela samo da citam forum a nisam bas bila toliko zeljna pisanja, ko bi rekao :lol: Maza je tada gostovao kod mene i nije obracao paznju na moje zelje nego me je uclanio, hteo je da nadje muza ovde, bio je vec godinu dana ovde ali nije se uklapao nikako pa je hteo da ima drugaricu da ima sa kim da cavrlja. Posle se ispostavilo da je uclanjenje na forum uticalo mnogo vise na moj zivot, ali ko bi to tad znao? U toj temi se radilo o zurci na kojoj smo mi bili prethodne veceri pa je Maza spomenuo da je bio sa mnom a ja samo stavila taj smajli u stilu, to sam ja... Maza je pobesneo - pa bas si se raspisala :lol: Kad je on te veceri odlutao kod nekog momka ja sam se prikljucila temi "Agata Kristi", tj ukljucila se u razgovor Tota i Nocturnala. Ustvari to i nije bila posebna tema neko offtopic pa nam je tek kasnije napravljena posebna tema da ne offtopicarimo. Tot i ja smo se prepoznali na prvi post, odmah smo poceli da se dopisujemo privatnim porukama i to je bio pocetak divnog prijateljstva koje traje i danas :friends: Te veceri pisala sam jos na nekim temama koje su mi bile interesantne, secam se neke teme o reinkarnaciji i ljubavi a i druge su bile u tom stilu... Tada je forum Religije i filozofije bio bas jak... sve je vrvelo od vestica i vestaca, vampira, astrologa, proroka, misticnih tema... Koliko se secam od ljudi koji su tada tamo pisali ostali su Eya, Svejedno i ja... mozda jos neko... Ja i kad sam bila moderatorka tog foldera pokusala sam da ozivim taj deo foruma ali nije nikad vise doziveo onaj period iz te 2004/2005... To su bili dani :peva: Ali ta Agata i mistika vezali su me za forum, posle sam pocela da se setkam i po drugim delovima...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
moj poslednji na pretrazi je u recycle bin :D
Korisnikov avatar
By IriS
što te je blam. baš je dobra fotka :up:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
napisana 15-8-2009 u 03:52 PM

još niko, al' kontam da će se ispostaviti da, fazon, 50oro znam na ćao ćao ili iz viđenja :P ahhahaha, šalim se.
ne, fakat nikoga ne poznam. newbie mode: on.

kolko se vas poznaje blabla 'ahahahahahaha šalim se' mis'im sisaj ga glupačo
Korisnikov avatar
By Insorcer
Gay-Serbia.com | Diskusije » Moda » Gothic
napisana 11-6-2006 u 18:44
Originally posted by Armand

...mmmmmmmmm "vamp style"... i dalje imam svoje momente... mislim da me nikada nece proci potreba da na sebe povremeno nabacim kozu, mrezu i gomilu gvozdja :eevil:
...za svaki dan je to preskupa varijanta oblachenja... tako da ZIVELE FARKE
:gotika:
Korisnikov avatar
By Stripi
Definitivno nije prvi, jerbo sam se registrirao godinu dana prije (i odmah počeo pisati)

ali evo

napisana 30/11/2004 u 18:57
Originally posted by Stripi

Taj tzv. Samoborski i jest tzv...pošto u originalu taj umak ide drugačije-
češnjak se isprži na onoj masnoći na kojem su se pekli kotleti (e da, od mesa se upotrebljava kotlet :D ) a onda se doda malo zaprške i vrhnja za kuhanje, ostavi se da malo prokuha pa se vrate nazad kolteti da malo prkokrčkaju :yes:
Kako predvidljivo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!