Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da su ga zamolili da dođe baš tada kako bi prosvetari odložili štrajk.
Korisnikov avatar
By 2kune
dobri Putin spasti će Srbiju od zlog NATO pakta... :molise:
Korisnikov avatar
By erkondisn
a sto nas zaobilazi? mene zanima jel gospoja premijerka nabavila novu torbu kninskih pletilja? :drama:

ili da mu uruci mozda pocasnu iskaznicu adezea ko ovom njeznom mladicu dolje?

Slika
Korisnikov avatar
By Nikodim
Putin je učinio da se pomalo osetim neslobodnim, tj. da neko guši moju slobodu. Policija nas je, ispred SKC-a gde sam se zatekao, držala 45 minuta. Kao robove. Ušao sam u raspravu s jednim polupismenim idiotom... Mrzim policijsku bagru.
E, a posle sam bus čekao više od pola sata. I sve u svemu te veleri sam došao kući u pola 11.
Hvala, predsedniče Putine, na poseti, ali nemojte nam više dolaziti.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je Medvjedev baš cakan.

:sweet:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Putin, ako obezbedi Srbiji juzni tok i autoputeve, to ne radi za dzabe.
Rusi nista ne rade za dzabe.

Strateski, zele da Srbija ne udje u NATO, odnosno da amerikanci ne postave svoje protivraketne sisteme, kao sto su postavili u Albaniji i Rumuniji i pola ost bloka.

Ali da li je to sve?
Korisnikov avatar
By lav
rusa mi vise preko glave
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Drakche

Putin, ako obezbedi Srbiji juzni tok i autoputeve, to ne radi za dzabe.
Rusi nista ne rade za dzabe.

Strateski, zele da Srbija ne udje u NATO, odnosno da amerikanci ne postave svoje protivraketne sisteme, kao sto su postavili u Albaniji i Rumuniji i pola ost bloka.

Ali da li je to sve?
naravno da ne rade za džabe... rade zbog toga što računaju na dobit... čisti kapitalizam...

strateški, valjaš gluposti... ako ameri već imaju svoje protivraketne sisteme u Rumunjskoj, što će im isti u Albaniji i Srbiji? ako im je plan da ih postave u Ukrajini, što će im u Rumunjskoj? jel znaš koliko košta recimo sistem Patriot? jebote, nije to fićo pa da se ko iz pičke postavlja i po Albaniji, i po Srbiji, i po Rumunjskoj, itd... dajte malko pogledajte barem osnovne značajke i cijenu onoga o čemu govorite... mislim, imate jebeni internet... :zid:

ne, još je mnogo neiskorištenih teorija urota ostalo... :vegi: :meduza: :veverica:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Daj Kuno ajd ne nerviraj se,

imas i ti jebeni internet pa guglaj: protivraketni sistem, moz' i na engleskom.

Sve to kosta boga oca, ali takva je igrica 'riziko' za odrasle, pa se ulaze, ili barem dosta prica o tome, jer to ispada jedan od bitnijih vojno-strateskih prioriteta u buducnosti.
Ako jedan postavlja svoje baze i protivraketne sisteme po susednim zemljama drugog, taj drugi nece da sedi skrstenih ruku. Jedino da ti sam ne zelis da verujes u to, i ja bi radije da ne verujem.
:kisa:

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune

Daj Kuno ajd ne nerviraj se,

imas i ti jebeni internet pa guglaj: protivraketni sistem, moz' i na engleskom.

Sve to kosta boga oca, ali takva je igrica 'riziko' za odrasle, pa se ulaze, ili barem dosta prica o tome, jer to ispada jedan od bitnijih vojno-strateskih prioriteta u buducnosti.
Ako jedan postavlja svoje baze i protivraketne sisteme po susednim zemljama drugog, taj drugi nece da sedi skrstenih ruku. Jedino da ti sam ne zelis da verujes u to, i ja bi radije da ne verujem.
:kisa:
pa moram se nervirati... pored svog tog pustog interneta i guglanja u stanju si doći sa ovako infantilnim postom... de pogledaj koliki su dometi tih raketa, kolike su im cijene, što se u uzbiljnim medijima o tome govori... npr, odustajanje od postavljanja istih u Poljskoj i Češkoj u korist postavljanja u Turskoj i Ukrajini...
nemoj samo gledati ono što već 'znaš' nego se informiraj...
naravno da postavljaju rakete jedan drugom, ali svaka igra ima neka osnovna pravila i logiku...
mislim, ovo je isto kao da pišete da je pedofilija povezana sa homoseksualnošću... ista razina neinformiranih predrasuda... :zid:
Korisnikov avatar
By lav
sva sreca, imamo vas iz Lijepe da nas prosvetlite :sunce:
Korisnikov avatar
By antibiotic
e pa nije bas tako... ovo zadnje poredjenje ti je bas glupo i povrsno - da bi ti laici poverovali.

Sam kazes da postavljaju rakete (ili 'antirakete', sto si u prehdonom postu opisao kao teoriju urote, a sad to vise nije) , sto znaci da ta igra i tek kako postoji. E sad, da li ce biti u Poljskoj ili Rumuniji sve je stvar temporerne politike koja zavisi od ekonomskih i drugih razlicitih faktora i to postavlja osnovu pravila igre.

Koristio sam se jebenim internetom, kao i ti uosptalom, i sad ni to vise nije dovoljno, nego trazis da se informisem iz nekih jos pouzdanijih izvora i o detaljima kao sto su cene i dometi raketa.. pih! ...to je na za nas nebitne irelevantno... ako je rusima ili amerima nesto u tzv. strateskom interesu nece dzabe i nepromisljeno davati pare i postavlajti rakete tamo gde im mesto nije, vec veoma promisljeno i sa, za njih, najboljom mogucom logikom koju su u stanju da osmisle u tom momentu .

ps. ne lupaj glavom o zid!
Korisnikov avatar
By lav
e veruj mi, strateski gledano, svejedno je dal su u rumuniji srbiji ili hrvatskoj....
Korisnikov avatar
By Srklet
nego, jel beograd za vrijeme putinovog posjeta jednako blokiran kao kad je bila hillary? :D
Korisnikov avatar
By lav
ne znam, nisam bio tad u bgu :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
najgore je bilo kad je bajden bio. bilo je zatvoreno sve od doma sindikata do tasmajdanskog parka, ne samo za saobracaj, ni pesacima nije bilo dozvoljeno da prolaze tuda.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by lav

e veruj mi, strateski gledano, svejedno je dal su u rumuniji srbiji ili hrvatskoj....
verujem da s jedne strane jeste svejedno, ali nije svejedno da li mogucnost za postavljanje postoji u sve tri zemlje ili ne postoji i kolika je.
Po tom pitanju Srbija odgovara Rusiji, jer em nije u NATOu, em tome za sada ne tezi, em je u ekonomskom kolapsu pa se s takvima moze raditi sta hoces za par km gasovoda i asfalta.

Jedino mi nije jasno za ovaj stadion,
da to Putin ne zeli da podigne navijacko-patriotski duh u Srbiji?
Korisnikov avatar
By 2kune

e pa nije bas tako... ovo zadnje poredjenje ti je bas glupo i povrsno - da bi ti laici poverovali.

Sam kazes da postavljaju rakete (ili 'antirakete', sto si u prehdonom postu opisao kao teoriju urote, a sad to vise nije) , sto znaci da ta igra i tek kako postoji. E sad, da li ce biti u Poljskoj ili Rumuniji sve je stvar temporerne politike koja zavisi od ekonomskih i drugih razlicitih faktora i to postavlja osnovu pravila igre.

Koristio sam se jebenim internetom, kao i ti uosptalom, i sad ni to vise nije dovoljno, nego trazis da se informisem iz nekih jos pouzdanijih izvora i o detaljima kao sto su cene i dometi raketa.. pih! ...to je na za nas nebitne irelevantno... ako je rusima ili amerima nesto u tzv. strateskom interesu nece dzabe i nepromisljeno davati pare i postavlajti rakete tamo gde im mesto nije, vec veoma promisljeno i sa, za njih, najboljom mogucom logikom koju su u stanju da osmisle u tom momentu .

ps. ne lupaj glavom o zid!
da... naravno... :doh:

i pederi i pedofili rade protuprirodne seksualne igrice... svejedno je dal je žrtva od 10, 13 ili 50 godina... igra definitivno postoji... a da li će žrtva biti od 5 ili 50 godina to ovisi o trenutnim mogućnostima i stanju na terenu...

naravno, o pederima i pedofilima treba se podatke tražiti na stormfront forumu, nikako ne na sajtu WHO ili gay udruga...
te sitne razlike između pedofila i pedera krajnje su nam irelevantne jer o njima ionako već imamo mišljenje i znamo što s njima treba raditi u našem društvu i što oni žele napraviti zdravim normalnim ljudima...

ps: :zid: ne mogu si pomoći... :isus:
Korisnikov avatar
By 2kune

verujem da s jedne strane jeste svejedno, ali nije svejedno da li mogucnost za postavljanje postoji u sve tri zemlje ili ne postoji i kolika je.
Po tom pitanju Srbija odgovara Rusiji, jer em nije u NATOu, em tome za sada ne tezi, em je u ekonomskom kolapsu pa se s takvima moze raditi sta hoces za par km gasovoda i asfalta.

Jedino mi nije jasno za ovaj stadion,
da to Putin ne zeli da podigne navijacko-patriotski duh u Srbiji?
ma da... sasvim je svejedno... baš kao što je svejedno dal prođeš biciklom 5 km ili 50 km... apsolutno svejedno...

po tom pitanju Srbija nikako ne odgovara Rusiji za postavljanje raketa jerbo Rusija nema nikakvih načina da iste brani od zračnih napada, taktičkih nuklearnih udara, upada diverzanata ili klasičnog napredovanja pješadije... iz banalnog i nevažnog razloga što se ruski tenkovi moraju probiti kroz NATO pakt od Ukrajine do Rumunjske i Bugarske da bi zaštitili svoje rakete... da ne zaboravimo, radari bez kojih su rakete beskorisne, još je teže zaštiti...
amerima, pak, Srbija nije interesantna za stavljanje raketa jer već imaju mnogo povoljnije položaje...
inače, i rakete i njihovi radari samo su dio jako složenog sistema i jako im pada efikasnost kada su postavljene bez veze sa ostatkom protuzračne obrane...

zaista mi nije jasno zbog čega Putin ne može doći u Srbiju samo zbog ekonomske isplativosti jebenog plinovoda... zbog čega mora u igri odmah biti strateška sudbina vascele planete?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ama kakvi pedofili ?
Bas malo namerno brkas babe i zabe, a zapravo zelis da skrenes sa shina.
Ali evo: o pedofilima mozda ne treba traziti ni na stormfrontu ni na sajtovima gay udruga!
ili i citati i jedne i druge :eureka:
Ono sto zelis reci je da su svi srbijanski portali, iz kojih se ja navodno informisem, zapravo izvor informacija poput ovog sa stormfronta.
Ima li cega stormfrontovskijeg od takvog razmisljanja? :odbij:

A u biti, pored tvoje igre tenisa po svaku cenu, sledece je u pitanju:

U tegobnom pokusaju da stvar vidim kroz tvoje patriotsko-katolickovospitane-izmucene oci dolazim do zakljucka da je tebi zapravo krivo sto je Putin dosao u Srbiju, jer sto Srbiji moze biti od nekakve eventualne koristi, sto za tvoju domovinu moze biti samo steta - po defoltu: tudja srece moja nesreca i odbrnuto. Amin.
:giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune

Ama kakvi pedofili ?
Bas malo namerno brkas babe i zabe, a zapravo zelis da skrenes sa shina.
Ali evo: o pedofilima mozda ne treba traziti ni na stormfrontu ni na sajtovima gay udruga!
ili i citati i jedne i druge :eureka:
Ono sto zelis reci je da su svi srbijanski portali, iz kojih se ja navodno informisem, zapravo izvor informacija poput ovog sa stormfronta.
Ima li cega stormfrontovskijeg od takvog razmisljanja? :odbij:

A u biti, pored tvoje igre tenisa po svaku cenu, sledece je u pitanju:

U tegobnom pokusaju da stvar vidim kroz tvoje patriotsko-katolickovospitane-izmucene oci dolazim do zakljucka da je tebi zapravo krivo sto je Putin dosao u Srbiju, jer sto Srbiji moze biti od nekakve eventualne koristi, sto za tvoju domovinu moze biti samo steta - po defoltu: tudja srece moja nesreca i odbrnuto. Amin.
:giggle:
imaš bujnu maštu... svaka čast... ovako nešto iskonstruirati na osnovu banalne činjenice da nemaš pojma što je to antiraketni štit niti kako se postavlja i koristi...
dnevnopolitička krčmarska B&W vizija najbolje je sredstvo kada tehnika zakaže...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Ministarka odlepila na Putina

Petak - 25.03.2011
Da su Srpkinje poludele za ruskim premijerom Vladimirom Putinom govori i primer ministarke sporta Snežane Samardžić-Marković!

Iako nije bilo planirano protokolom, ona je u svečanoj loži na „Marakani“ sedela odmah iza Putina i na taj način ne samo da je prekršila pravila protokola, već je i ugrozila bezbednost ruskog premijera, pošto je drugi red bio planiran za njegovo lično obezbeđenje, otkriva izvor „Alo!“ iz službe protokola.
Naš sagovornik kaže da je ministarka sporta, takođe neplanirano, prišla gostu iz Rusije još pre ulaska u svečanu ložu i da je u jednom trenutku reagovalo i njegovo obezbeđenje.
- Ministarka je sa svojim obezbeđenjem došla mnogo pre dolaska Putina. Svima smo objasnili da moraju strogo da se drže planiranog protokola. Međutim, ona mu je čim se pojavio, pred ulazak u ložu, prišla i nešto počela da mu govori. U tom trenutku, reagovalo je i naše i njegovo obezbeđenje, ali ona nije htela da se skloni. Ipak, najveći skandal je napravila kada je insistirala da uđe u svečanu ložu, iako nije bila planirana po protokolu. Pokušali smo da joj objasnimo, međutim, ona je na iznenađenje svih ušla i sela u drugi red. Inače, prema protokolu, bilo je planirano da u prvom redu sedi Putin, zatim trojica bajkera, pa premijer Mirko Cvetković, pa opet trojica motociklista, dok je ceo drugi red bio predviđen za lično obezbeđenje ruskog premijera - objašnjava naš sagovornik.

itd...

putin's angels. :awesome:
Korisnikov avatar
By bas bleu
mange tout, mange tout, quel faux pas!
Korisnikov avatar
By Srklet
o bože koji treš :lol:

Putin je imao i vrlo dirljiv oproštaj sa srpskim specijalcima.
- On je pre nego što je ušao u avion nekoliko puta ponovio „spasiba“, držeći sve vreme ruku na srcu. Rukovao se sa srpskim policajcima, tapšajući ih po ramenu. Kada je ušao u avion, kroz prozor nam je mahao sve dok u 21.35 „iljušin“ nije poleteo - kaže naš izvor iz policije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!