Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by erkondisnjerbo mi više nismo mi nego smo strašni i zli NATO pakt... BUUUUUU!
a sto nas zaobilazi?
Originally posted by Drakchenaravno da ne rade za džabe... rade zbog toga što računaju na dobit... čisti kapitalizam...
Putin, ako obezbedi Srbiji juzni tok i autoputeve, to ne radi za dzabe.
Rusi nista ne rade za dzabe.
Strateski, zele da Srbija ne udje u NATO, odnosno da amerikanci ne postave svoje protivraketne sisteme, kao sto su postavili u Albaniji i Rumuniji i pola ost bloka.
Ali da li je to sve?

Originally posted by Drakchepa moram se nervirati... pored svog tog pustog interneta i guglanja u stanju si doći sa ovako infantilnim postom... de pogledaj koliki su dometi tih raketa, kolike su im cijene, što se u uzbiljnim medijima o tome govori... npr, odustajanje od postavljanja istih u Poljskoj i Češkoj u korist postavljanja u Turskoj i Ukrajini...
Daj Kuno ajd ne nerviraj se,
imas i ti jebeni internet pa guglaj: protivraketni sistem, moz' i na engleskom.
Sve to kosta boga oca, ali takva je igrica 'riziko' za odrasle, pa se ulaze, ili barem dosta prica o tome, jer to ispada jedan od bitnijih vojno-strateskih prioriteta u buducnosti.
Ako jedan postavlja svoje baze i protivraketne sisteme po susednim zemljama drugog, taj drugi nece da sedi skrstenih ruku. Jedino da ti sam ne zelis da verujes u to, i ja bi radije da ne verujem.
![]()
Originally posted by lavverujem da s jedne strane jeste svejedno, ali nije svejedno da li mogucnost za postavljanje postoji u sve tri zemlje ili ne postoji i kolika je.
e veruj mi, strateski gledano, svejedno je dal su u rumuniji srbiji ili hrvatskoj....
Originally posted by Drakcheda... naravno...
e pa nije bas tako... ovo zadnje poredjenje ti je bas glupo i povrsno - da bi ti laici poverovali.
Sam kazes da postavljaju rakete (ili 'antirakete', sto si u prehdonom postu opisao kao teoriju urote, a sad to vise nije) , sto znaci da ta igra i tek kako postoji. E sad, da li ce biti u Poljskoj ili Rumuniji sve je stvar temporerne politike koja zavisi od ekonomskih i drugih razlicitih faktora i to postavlja osnovu pravila igre.
Koristio sam se jebenim internetom, kao i ti uosptalom, i sad ni to vise nije dovoljno, nego trazis da se informisem iz nekih jos pouzdanijih izvora i o detaljima kao sto su cene i dometi raketa.. pih! ...to je na za nas nebitne irelevantno... ako je rusima ili amerima nesto u tzv. strateskom interesu nece dzabe i nepromisljeno davati pare i postavlajti rakete tamo gde im mesto nije, vec veoma promisljeno i sa, za njih, najboljom mogucom logikom koju su u stanju da osmisle u tom momentu .
ps. ne lupaj glavom o zid!
Originally posted by Drakchema da... sasvim je svejedno... baš kao što je svejedno dal prođeš biciklom 5 km ili 50 km... apsolutno svejedno...
verujem da s jedne strane jeste svejedno, ali nije svejedno da li mogucnost za postavljanje postoji u sve tri zemlje ili ne postoji i kolika je.
Po tom pitanju Srbija odgovara Rusiji, jer em nije u NATOu, em tome za sada ne tezi, em je u ekonomskom kolapsu pa se s takvima moze raditi sta hoces za par km gasovoda i asfalta.
Jedino mi nije jasno za ovaj stadion,
da to Putin ne zeli da podigne navijacko-patriotski duh u Srbiji?
Originally posted by HeraldBaš tako. Svaka čast. Ostao/la bez posla, ali bar je nešto učinio/la.
Svaka cast!
''
Originally posted by Drakcheimaš bujnu maštu... svaka čast... ovako nešto iskonstruirati na osnovu banalne činjenice da nemaš pojma što je to antiraketni štit niti kako se postavlja i koristi...
Ama kakvi pedofili ?
Bas malo namerno brkas babe i zabe, a zapravo zelis da skrenes sa shina.
Ali evo: o pedofilima mozda ne treba traziti ni na stormfrontu ni na sajtovima gay udruga!
ili i citati i jedne i druge![]()
Ono sto zelis reci je da su svi srbijanski portali, iz kojih se ja navodno informisem, zapravo izvor informacija poput ovog sa stormfronta.
Ima li cega stormfrontovskijeg od takvog razmisljanja?![]()
A u biti, pored tvoje igre tenisa po svaku cenu, sledece je u pitanju:
U tegobnom pokusaju da stvar vidim kroz tvoje patriotsko-katolickovospitane-izmucene oci dolazim do zakljucka da je tebi zapravo krivo sto je Putin dosao u Srbiju, jer sto Srbiji moze biti od nekakve eventualne koristi, sto za tvoju domovinu moze biti samo steta - po defoltu: tudja srece moja nesreca i odbrnuto. Amin.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!