Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Evdokija
Slika

81 godina povlaci sa sobom neka pitanja.
bar da su bolje realizovana.
film je osrednji bullshit.
Korisnikov avatar
By Srklet
is it just me 4/10

''

jos jedna šablonska gej romanticna komedija, doduse s malo boljim dijalozima nego sto je postao tuzni standard. subjekt zudnje jest sexy glumac, ali ne bas i dobar glumac. ma, sve je to postalo tako dosadno i predvidljivo, kenjkavo i konzervativno da mi je muka...
za ovo se pasolini i fassbinder nisu borili! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Jednom recju - bedno.
Gluma izvestacena, scenario sa rupama da mozes slona proterati, nelogicnost za nelogicnoscu pa onda jos malo gluposti.
Mozda najgluplje od svega je Angelina sa plavom kosom, koja bi trebalo da nam ukaze kako je ona Ruskinja. :retard: Sve u svemu, film za izbeci, osim u slucajevima kada bi bas ta pustite mozak na ispasu i mislite o tome kako je Angie zapravo bas lepa.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
enter the void, zakomplikovao, smorio, a lepo počeo čovek.7
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Azijske horore ljudi ili vole ili ne vole, a ja sam se fino zabavila uz ovaj.
Zapravo, nije film, nego kolekcija pet kratkih pricica, svaka od po dvadesetak minuta, a po scenariju nekog od poznatih i priznatih majstora horora.
Na srecu, srecu, radost nema previse devojcica sa dugom crnom kosom u beloj 'aljini, ali ima vaistinu interesantnih kreatura i ideja. Naravno, neke price su bolje od drugih, ali ne bih da kvarim...
U svakom slucaju, preporuka.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hm, lepo vreme, pa izgleda samo ja gledam filmove :)

Juce gledala:
Amityville Horror, 2005

Slika

Sranjce. Uspeli su da upropaste jdan od najboljih horora ikad. Gledati original, ne ovo.

i gledala:

Slika

Film je solidan, ali nista posebno. Podseca na neke klasike zanra, ali je sam vrlo daleko od toga da se smesti na sam vrh.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Slika

ah,tja... romantična priča iz doba kolere ( u Kini ). Dakle, samo za pre/post menstrualno sindromatične faze, odnosno faze kad hormoni luduju u pravcu plača zbog najbanalnijih stvari ( između ostalog i romantičnih filmova ). Ali volim ovaj glumački dvojac, pa makar ih gledala i u romantičnoj priči :)

Slika

tema obrađivana bezbroj puta, što sa muškim, što sa ženskim akterima .Ali, volim Jodie i dobro mi je došao u iščekivanju The Beaver.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Odličan film, Korvine. Pogledaj i New York, I love you :)
(mene oba podsećaju na Magnoliu, valjda zbog tih isprepletanih priča, iako u suštini i nemaju mnogo sličnosti :) )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

The Fog (1980)

Mnogo lep film.
Klasicna prica o duhovima, ali veoma atmosferican, sniman na prelepoj lokaciji, sa radnjom koja se razvija odlicnim tempom. Nije preterano krvav ni nasilan, a i glumi vrlo mlada Jamie Lee Curtis. Naravno, tehnika je uveliko prevazidjena i nema BU! elemenata, ali svakako divan film...
Korisnikov avatar
By V25
@ Wilhelmina-

Jedan od mojih omiljenih horor filmova, odmah iza "Halloween-a".
By Orion
I meni jedan od najdražih filmova sa Jamie a pored filma 'Prince Of Darkness' možda omiljeni Carpenterov.

Slika
By Orion
Rimejk je užasan. Da ne igra Selma Blair verovatno bih ugasio nakon prvih pola sata.
Korisnikov avatar
By Misfit
ahh, Knez tame (kako su ga kod nas preveli, barf) mi je jedan od omiljenih filmova, posebno zbog one legendarne scene gde Alice Cooper ubije klošara biciklom. :D

pored Prince of Darkness, Halloween i The Fog, Karpenter je imao još mnogo dobrih filmova kao što su The Thing, Assault on Precinct 13 (za tadašnje vreme šokantna scena ubistva deteta), Escape from NYC, Kristina auto-ubica :lol: ... iako nisu neka remek-dela, obožavam i In the Mouth of Madness i njegov segment iz Body Bags, kao i They Live i Dark Star. po meni, poslednje dobro što je radio su segmenti iz Masters of Horror. ne znam kakav mu je ovaj najnoviji, The Ward.

ovaj deo nije Karpenter radio, ali ova pesmica me proganja celog života: :lol:

''
By Orion
Potpuno zaboravih na 'They Live' a on mi je u istoj kategoriji sa gore pomenutim.

Slika

Uvek kad ga se setim pomislim na Meg Foster i njene kristalne oči.
A 'Christine' mi je uvek bio funny, kao mali sam ga voleo samo zato što je glumila čuvena Stephanie iz 'Baywatch'-a.

Čak i da bude loš verujem da će 'The Ward' biti gledljiv bar zbog Amber Heard.
Korisnikov avatar
By zozefin st
tipping the velvet
:eya:
10/10
:D
moji novi omiljeni film
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by Popeye

is it just me 4/10

''

jos jedna šablonska gej romanticna komedija, doduse s malo boljim dijalozima nego sto je postao tuzni standard. subjekt zudnje jest sexy glumac, ali ne bas i dobar glumac. ma, sve je to postalo tako dosadno i predvidljivo, kenjkavo i konzervativno da mi je muka...
za ovo se pasolini i fassbinder nisu borili! :cupakosu:
Kao da je neko nalepio kurac na Dženifer Aniston.
By Orion
Slika

Sestra se smorila nije mogla da dočeka kraj a meni baš prijao.
Sad bih gledao i 'Nowhere' po ko zna koji put.
Korisnikov avatar
By purple.
Slika

naaaaaaaah.....tipicna gay pricica. on neiskusan, al izvaljuje da mu se "nesto" desava. ovaj drugi, kao alfa muzjak uvodi ga u gay svet. i na kraju - BUM! uzese se :D ljubav. sve u svemu, ok, opusten, za ubijanje dosade i za novajlije (ne mislim na ove sa foruma :P )
Korisnikov avatar
By Torry
braca po materi

sad pocinje na tv, a gleda mi se opet
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!