Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bernpazi psihologa jbt e .usr;o sam se od pasmeti tvoje ....boooring je vishe ciao
Originally posted by taurusTauruse, ti sam tako ne misliš. Volim da vjerujem da su ljudi ipak pametni, pa tako mislim da si ti sposoban za neki veši nivo od onoga kojeg sad pokazuješ. Da nisi, vjerovatno ne bi nesvjesno uspio na mene projektovati sopstvene strahove, koji, iako skriveni - pokazuju da posjeduješ neku dubinu.
Imao si chast bar jednom u zivotu da razmenish par postova sa dobrim frajerom,budi srecan i to ti je puno....ti idesh u grupu koja ce umreti u memljivoj fotelji sa daljinskim u ruci,sam....
Još malo seciranja, ako dozvoliš. Hvala.
Imaš na forumu, a vjerovatno i u stvarnosti, sviticu ljudi koji pothranjuju ono što te sputava. Oni imaju fantazije, a ti neke nerješene konflikte u glavi. E pa to "dobrim frajerom", i to da pričam, GTFO, kakva čast, e to progovaraju svi oni glasići koji ti se dive i hrane te - to ne govoriš ti.
Originally posted by lav
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberajbg tetka sam,samo bi ti poleteo tetki na kurac da sednes
e tauruse sorry, ne se ljutiš, ali...
...džaba ti frajerisanje kada si tetka u duši...*
Vidiš da ti momak ipak nije otišao daleko kod narednog lika.![]()
* ovim naravno ne mislim ništa loše... volem ja tetke...![]()
Originally posted by unic0rn:blondmoment:
haha
tolko si popizdeo da nisi ni video ko je napisao taj post![]()
Originally posted by bernidi ga sad malo:drkanje:
Originally posted by unic0rn:blondmoment:
haha
tolko si popizdeo da nisi ni video ko je napisao taj post![]()
Nisam, sasvim sam opušten. Štos je što sam to htio da mu kažem, ali mi muka bilo da pišem... pa mi se učinilo da je to bio dobar šlagvort.
@Taurus
Tu si tico. Čim ti neko pokaže malo naklonosti, topline, kaže ti da si vrijedan, ti bježiš. Tužno, ali šta da se radi. Good luck.
Originally posted by Anhedonielakshe je biti:retard: veruj mi:pucaodsmeha:
Daj tauruse smiri se malo. Nisi ti ovoliki retard kao sto ispadas trenutno na ovoj temi, odusevio si me onim postom "dobro dosao u svet predrasuda, optuzeni moze da sedne" a sad pises sve suprotno tome.
Iskluraj samo, sutra ce ti usi crveneti zbog ove teme.
Originally posted by taurusu wish
Originally posted by blentai ti si mi se popeo na djoku vishe alexis:ua:
tetke![]()
Originally posted by blentajok ti wish
Originally posted by taurusu wish
Originally posted by blentai ti si mi se popeo na djoku vishe alexis:ua:
tetke![]()
![]()
Originally posted by Dirrty
Tema je smeće, a ja sam za svaku pohvalu ovakav kakav sam![]()
Originally posted by blentanaaah ja sam previse submisivan na svakoj slici da bih mogao da wishujem
svi wish
![]()
Originally posted by unic0rnkome ti to? xd
ajde to reshite rvanjem u chokoladi s obrijanom bikini zonom
pliz pliz pliiiiiiiiiz![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!