Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
ju, ispade veca drama i od onog puta kada je lonija izbrisala simpatija iz osnovne sa fb-a!

(i da se razumemo, ja cu def zavrsiti sama ispred nekakvog ekrana a ovo su mi visinske pripreme.)
Korisnikov avatar
By taurus
kad bi svako prvo pochistio ispred svoje kuce ovaj svet ne bi bio deponija vec apoteka.
Korisnikov avatar
By Blady
@tauruse - Nemoj se jediti :mazi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
tauruse kontam da ti nije sve jedno i da si povredjen ali i dalje si sposoban da pazis sta pises.
By Sixto
Zasto uopste se toliko otvaras na mestu gde ljudi jedva cekaju ovakav izliv emocija da pokazu svoju nadmoc sadizmom...

Mani se corava posla, ovde tesko da ces kvalitetan savet dobiti.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Black Lady

@tauruse - Nemoj se jediti :mazi:
Pa kad mi lazni moralisti drze predavanja,zemlju vode nesposobni,obezbedjenje bije ljude,narodnjaci se nazivaju umetnicima,i jos trista stvari pa pukne ti kurac vishe.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ajde brishi dok moderatori nisu videli :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by unic0rn

Ajde brishi dok moderatori nisu videli :procitajpravilnik:
Neka banuju,mnogi i jedva cekaju a i ako zlo ucinim srecnim drago mi je,stojim iza svojih rechi.....dovidjorno!
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by taurus
Znash sta je zaista fuj,u profilu ti pishe :obaveza:dechko/devojka" ti mi prichash o nekim moralnim vrednostima pederchino raspala,koje samo jadniji ta devojka ili taj dechko,ti si u svakom sluchaju bednik,ili si samo to izmislio da bi sebi dao "+" ...gadish mi se i ti i takvi kao ti....e on se nashao pametan da mi pricha nesto i soli pamet,shtakoru jedan odvratni..................TO JE FUJ GMAZU
:tetka:

Anivejz... Siriesli?

Drago mi je da si se nakon nekog vremena i prvog odgovora vratio da pogledaš moj profil i prirediš ovakvu scenu dostojnu Krisa Krokera i liv britni alon. Ono, "jesam li ozbiljan ili nisam", "kroz smijeh reći istinu", "jebao bi se da mu ne uđe", "smeta mi zemlja iz opanaka kad dignem noge" i tako ta retorika...

Nisam ja pričao o moralnim vrijednostima tako široko, hajde ne ne brani gladne u Africi ko misica na izboru... Bio sam vrlo precizan: ti si homofobičan i diskriminišreš gay populaciju. To je jedno, a sasvim drugo su ljubavni jadi mladog alfa mužjaka, u šta ne ulazim.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by bern
Znash sta je zaista fuj,u profilu ti pishe :obaveza:dechko/devojka" ti mi prichash o nekim moralnim vrednostima pederchino raspala,koje samo jadniji ta devojka ili taj dechko,ti si u svakom sluchaju bednik,ili si samo to izmislio da bi sebi dao "+" ...gadish mi se i ti i takvi kao ti....e on se nashao pametan da mi pricha nesto i soli pamet,shtakoru jedan odvratni..................TO JE FUJ GMAZU
:tetka:

Anivejz... Siriesli?

Drago mi je da si se nakon nekog vremena i prvog odgovora vratio da pogledaš moj profil i prirediš ovakvu scenu dostojnu Krisa Krokera i liv britni alon. Ono, "jesam li ozbiljan ili nisam", "kroz smijeh reći istinu", "jebao bi se da mu ne uđe", "smeta mi zemlja iz opanaka kad dignem noge" i tako ta retorika...

Nisam ja pričao o moralnim vrijednostima tako široko, hajde ne ne brani gladne u Africi ko misica na izboru... Bio sam vrlo precizan: ti si homofobičan i diskriminišreš gay populaciju. To je jedno, a sasvim drugo su ljubavni jadi mladog alfa mužjaka, u šta ne ulazim.
ti pominjesh ljubav ...m'rsh bre!!Ti ne smesh ni u jednom kontextu da pomenesh tu rech ,ti si bogalj,moralna nakaza!
Korisnikov avatar
By bern

ti pominjesh ljubav ...m'rsh bre!!
Možda je nekad i doživiš. Kad postaneš autentičan. Jeste da nije lako, ali što se mora mora se.

Iskoristi ovaj svoj drama queen trenutak da porazmisliš o svemu.

And most importantly - love yourself.

:zastava:
Korisnikov avatar
By taurus
dechko/devojka sve si rekao....zdravo ...u deveti krug bi ja tebe!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ali...
to je standardna forumska opcija Decko ili Devojka.. da ne bi bile dve odvojene :wundy: tj. nema posebno decko posebno devojka :wundy:
Korisnikov avatar
By istok
pocinje da mi se dopada ovaj meltodwn

:kokice:
Korisnikov avatar
By bern

Ali...
to je standardna forumska opcija Decko ili Devojka.. da ne bi bile dve odvojene :wundy: tj. nema posebno decko posebno devojka :wundy:
Avaj, nemoj mi reći da si otišao da vidiš i zaključio da je to samo jedna od opcija na forumu, da nema skrivene poruke?

Razmijem da te kopka. Stalno te dvije strane... gdje god da se okreneš... muško žensko... manje muško, više muško... tetke i mačo tipovi... prihvatanje i odbacivanje... voli me ne voli me... volim se ne volim se...

Ali tebi, kao "zakletog" svaštojeba, eto, smeta što forum ima "dečko/devojka"... "Majku im, što se ne izjasne?! Izjasni se! Ko si! Ko si!" - to odzvanja u tvojoj podsvijesti.

Rekoh, razumijem, ali ne odobravam.
Korisnikov avatar
By taurus

Drago mi je da si se nakon nekog vremena i prvog odgovora vratio da pogledaš moj profil i prirediš ovakvu scenu dostojnu Krisa Krokera

Dovoljno je,da sam kopao po djubretu koje si pisao ko zna sta bi iskopao....ali ja nisam djubretar......A sta fali Krisu ko sad diskriminishe?!,,,,,,e ajde ne gloopiraj se vishe molim te....u jazbinu!
Korisnikov avatar
By bern
Tauruse, idi odspavaj malo. Počinješ da se gubiš. Ozbiljno.
Korisnikov avatar
By taurus

Tauruse, idi odspavaj malo. Počinješ da se gubiš. Ozbiljno.
Imao si chast bar jednom u zivotu da razmenish par postova sa dobrim frajerom,budi srecan i to ti je puno....ti idesh u grupu koja ce umreti u memljivoj fotelji sa daljinskim u ruci,sam....
Korisnikov avatar
By Torry

Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................

pametno moje:kissing:
Korisnikov avatar
By unic0rn

Ali...
Avaj, nemoj mi reći da si otišao da vidiš i zaključio da je to samo jedna od opcija na forumu, da nema skrivene poruke?

Razmijem da te kopka. Stalno te dvije strane... gdje god da se okreneš... muško žensko... manje muško, više muško... tetke i mačo tipovi... prihvatanje i odbacivanje... voli me ne voli me... volim se ne volim se...

Ali tebi, kao "zakletog" svaštojeba, eto, smeta što forum ima "dečko/devojka"... "Majku im, što se ne izjasne?! Izjasni se! Ko si! Ko si!" - to odzvanja u tvojoj podsvijesti.

Rekoh, razumijem, ali ne odobravam.
haha
tolko si popizdeo da nisi ni video ko je napisao taj post :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bern

Imao si chast bar jednom u zivotu da razmenish par postova sa dobrim frajerom,budi srecan i to ti je puno....ti idesh u grupu koja ce umreti u memljivoj fotelji sa daljinskim u ruci,sam....
Tauruse, ti sam tako ne misliš. Volim da vjerujem da su ljudi ipak pametni, pa tako mislim da si ti sposoban za neki veši nivo od onoga kojeg sad pokazuješ. Da nisi, vjerovatno ne bi nesvjesno uspio na mene projektovati sopstvene strahove, koji, iako skriveni - pokazuju da posjeduješ neku dubinu.

Još malo seciranja, ako dozvoliš. Hvala.

Imaš na forumu, a vjerovatno i u stvarnosti, sviticu ljudi koji pothranjuju ono što te sputava. Oni imaju fantazije, a ti neke nerješene konflikte u glavi. E pa to "dobrim frajerom", i to da pričam, GTFO, kakva čast, e to progovaraju svi oni glasići koji ti se dive i hrane te - to ne govoriš ti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!