Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Black LadyPa kad mi lazni moralisti drze predavanja,zemlju vode nesposobni,obezbedjenje bije ljude,narodnjaci se nazivaju umetnicima,i jos trista stvari pa pukne ti kurac vishe.
@tauruse - Nemoj se jediti![]()
Originally posted by taurus...uzdaj se u tehniku "pljuni pa zalepi"!
Originally posted by Black LadyPa kad mi lazni moralisti drze predavanja,zemlju vode nesposobni,obezbedjenje bije ljude,narodnjaci se nazivaju umetnicima,i jos trista stvari pa pukne ti kurac vishe.
@tauruse - Nemoj se jediti![]()
Originally posted by unic0rnNeka banuju,mnogi i jedva cekaju a i ako zlo ucinim srecnim drago mi je,stojim iza svojih rechi.....dovidjorno!
Ajde brishi dok moderatori nisu videli![]()
Originally posted by taurus
Znash sta je zaista fuj,u profilu ti pishe :obaveza:dechko/devojka" ti mi prichash o nekim moralnim vrednostima pederchino raspala,koje samo jadniji ta devojka ili taj dechko,ti si u svakom sluchaju bednik,ili si samo to izmislio da bi sebi dao "+" ...gadish mi se i ti i takvi kao ti....e on se nashao pametan da mi pricha nesto i soli pamet,shtakoru jedan odvratni..................TO JE FUJ GMAZU
Originally posted by bernti pominjesh ljubav ...m'rsh bre!!Ti ne smesh ni u jednom kontextu da pomenesh tu rech ,ti si bogalj,moralna nakaza!
Znash sta je zaista fuj,u profilu ti pishe :obaveza:dechko/devojka" ti mi prichash o nekim moralnim vrednostima pederchino raspala,koje samo jadniji ta devojka ili taj dechko,ti si u svakom sluchaju bednik,ili si samo to izmislio da bi sebi dao "+" ...gadish mi se i ti i takvi kao ti....e on se nashao pametan da mi pricha nesto i soli pamet,shtakoru jedan odvratni..................TO JE FUJ GMAZU![]()
Anivejz... Siriesli?
Drago mi je da si se nakon nekog vremena i prvog odgovora vratio da pogledaš moj profil i prirediš ovakvu scenu dostojnu Krisa Krokera i liv britni alon. Ono, "jesam li ozbiljan ili nisam", "kroz smijeh reći istinu", "jebao bi se da mu ne uđe", "smeta mi zemlja iz opanaka kad dignem noge" i tako ta retorika...
Nisam ja pričao o moralnim vrijednostima tako široko, hajde ne ne brani gladne u Africi ko misica na izboru... Bio sam vrlo precizan: ti si homofobičan i diskriminišreš gay populaciju. To je jedno, a sasvim drugo su ljubavni jadi mladog alfa mužjaka, u šta ne ulazim.
Originally posted by taurusMožda je nekad i doživiš. Kad postaneš autentičan. Jeste da nije lako, ali što se mora mora se.
ti pominjesh ljubav ...m'rsh bre!!
Originally posted by taurusImash ovde Dante-a pitaj gde je deveti krug,sigurno ne znash.....
dechko/devojka sve si rekao....zdravo ...u deveti krug bi ja tebe!
Originally posted by unic0rnAvaj, nemoj mi reći da si otišao da vidiš i zaključio da je to samo jedna od opcija na forumu, da nema skrivene poruke?
Ali...
to je standardna forumska opcija Decko ili Devojka.. da ne bi bile dve odvojenetj. nema posebno decko posebno devojka
![]()
Drago mi je da si se nakon nekog vremena i prvog odgovora vratio da pogledaš moj profil i prirediš ovakvu scenu dostojnu Krisa Krokera
Originally posted by bernImao si chast bar jednom u zivotu da razmenish par postova sa dobrim frajerom,budi srecan i to ti je puno....ti idesh u grupu koja ce umreti u memljivoj fotelji sa daljinskim u ruci,sam....
Tauruse, idi odspavaj malo. Počinješ da se gubiš. Ozbiljno.
Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
Originally posted by bernhaha
Originally posted by unic0rnAvaj, nemoj mi reći da si otišao da vidiš i zaključio da je to samo jedna od opcija na forumu, da nema skrivene poruke?
Ali...
to je standardna forumska opcija Decko ili Devojka.. da ne bi bile dve odvojenetj. nema posebno decko posebno devojka
![]()
Razmijem da te kopka. Stalno te dvije strane... gdje god da se okreneš... muško žensko... manje muško, više muško... tetke i mačo tipovi... prihvatanje i odbacivanje... voli me ne voli me... volim se ne volim se...
Ali tebi, kao "zakletog" svaštojeba, eto, smeta što forum ima "dečko/devojka"... "Majku im, što se ne izjasne?! Izjasni se! Ko si! Ko si!" - to odzvanja u tvojoj podsvijesti.
Rekoh, razumijem, ali ne odobravam.
Originally posted by blentai ti si mi se popeo na djoku vishe alexis:ua:
tetke![]()
Originally posted by bern
Tauruse, idi odspavaj malo. Počinješ da se gubiš. Ozbiljno.
Originally posted by taurusTauruse, ti sam tako ne misliš. Volim da vjerujem da su ljudi ipak pametni, pa tako mislim da si ti sposoban za neki veši nivo od onoga kojeg sad pokazuješ. Da nisi, vjerovatno ne bi nesvjesno uspio na mene projektovati sopstvene strahove, koji, iako skriveni - pokazuju da posjeduješ neku dubinu.
Imao si chast bar jednom u zivotu da razmenish par postova sa dobrim frajerom,budi srecan i to ti je puno....ti idesh u grupu koja ce umreti u memljivoj fotelji sa daljinskim u ruci,sam....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!