- 22 Mar 2011, 20:30
Ne može NATO sve postići. Možda pošalju Popeyea u Damask kao živi zid. 
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by HansHahaha,dobar si. :like:
Ne može NATO sve postići. Možda pošalju Popeyea u Damask kao živi zid.![]()
Originally posted by HansIzvini što se mešam, ali to već ima svoje ime u psihologiji i zove se projektivna identifikacija.
Toliko si mi gadan da će to dobiti svoju jedinicu u psihologiji.

Originally posted by HansNe želim da ti doskačem, samo mi je sinulo da bi to moglo da objasni tvoj stravično odbojan stav prema Popečetu.
Jedinica i ime nisu isto. Kao što postoji paskal za pritisak u fizici, tako će i 1 Popeye / 1 Py biti jedinica za osećaj gađenja koji osećam kada počne pisati grozote i gadosti.
Ne znam koliko je postupak koji si naveo TOLIKO u vezi sa onim što ja mislim. Osim što ti je cilj bio da doskočiš na...inteligentan(?) način.![]()
Originally posted by UlixPopece uopste ne daje razloga i povoda za to.Hmm,intrigantno...Slucaj za Moldera i Skali.
Originally posted by HansNe želim da ti doskačem, samo mi je sinulo da bi to moglo da objasni tvoj stravično odbojan stav prema Popečetu.
Jedinica i ime nisu isto. Kao što postoji paskal za pritisak u fizici, tako će i 1 Popeye / 1 Py biti jedinica za osećaj gađenja koji osećam kada počne pisati grozote i gadosti.
Ne znam koliko je postupak koji si naveo TOLIKO u vezi sa onim što ja mislim. Osim što ti je cilj bio da doskočiš na...inteligentan(?) način.![]()
Originally posted by hlaefdigeDogovoreno.
Originally posted by Ulixontopic:
![]()
![]()
ide mi se na prolece da pijemo pivo na kalemegdanu po suncu
Originally posted by Hansja bi to kao prvo prije preveo kao Zora Odiseje...
A operacija se zove ODISEJEVA ZORA!!!!!![]()
Originally posted by erkondisnNaravno, Zora Odiseje bi trebalo.
Originally posted by Hansja bi to kao prvo prije preveo kao Zora Odiseje...
A operacija se zove ODISEJEVA ZORA!!!!!![]()
Odyssey predstavlja u engleskom Odiseju kao knjizevno djelo
Odysseus predstavlja Odiseja kao licnost...
Originally posted by 2kuneA da ne računamo ono kako je san svakog Jugoslavena nekad bio uspjeh na trulom zapadu? S tim da nikom nije palo na pamet da prebjegne u, recimo, bratsku Demokratsku Republiku Njemačku, zemlju pravih socijalističkih vrijednosti, nego su svi, u pravilu, birali američku, francusku i britansku okupacijsku zonu.
s obzirom da ovdje stvari moraju biti što jednostavnije i što manje imati veze sa činjenicama, pretpostavimo za trenutak da je sve što velite apsolutna istina...
ako je amerika zaista takva zemlja posvemašnjeg fašizma, zbog čega su viza i zelena karta san svakog antinato pedera na ovom forumu?
ako vam je suverenitet nacionalne države tolika svetinja zbog čega se niste bunili kad vam je vijeće europe svojim pritiscima dalo na poklon zakon o zabrani diskriminacije i prajd?
ako su vam prirodni resursi nacionalne države toliko bitni, zbog čega se ne bunite kada rusi dođu po vaše prirodne resurse?
ako vas smrt civila toliko pogađa zbog čega brojite samo NATO-ve greške a ne Gadafijeve primarne i jedine ciljeve?
ako jedne aršine imate za amere a druge za Gadafija, Miloševića i njima slične, kakvim moralom to pravdate?
Originally posted by Hansali je mir. i srbi vise nisu u prilici vrsiti genocid nad bosnjacima, sto je i velika karmicka korist za srbe.
Originally posted by PopeyeDa, zato danas imamo Dejtonski sporazum koji se urušava otkad je nastao.
no, jesu li u bosni NATO-bombe zaustavile nasilje ili nisu?![]()
p.s.Originally posted by scout_finch
cilj bombardovanja je da se zaustavi nasilje.smejurija.
Trebalo je da bežiš poslednjim avionom iz Sarajeva u maju '92. pa bi danas imao drugačiji stav o bombama bilo koje vrste!bu hu
Toliko si mi gadan da će to dobiti svoju jedinicu u psihologiji.
Originally posted by J...ma daj...
Unutrasnja politika zapadnih zemalja je ono sto ih cini takvim kakve jesu (pozeljnim za ziveti u njima) i taj sistem jeste dobar. A njihova spoljna politika nema veze s tim. Ovo sto pitate i konstatujete kao da govorite time da se spoljnom politikom zapadnih zemalja koja cesto podrazumeva i bombe, ekspresno siri i njihova unutrasnja politika i sistem i na te druge zemlje koje oni onda "demokratizuju" tim bombama. Ja sam vec pitala postoji li neka drzava ciji sistem je znacajno promenjen na bolje nakon vojne intervencije zapada?
Originally posted by Popeye
inace, svim skepticima preporucujem jucerasnje izdanje the daily showa (march 22nd), fakat genijalna satira na racun napada na libiju i americke vanjske politike.![]()
www.thedailyshow.com
Originally posted by 2kuneTo za siromastvo se ne bih slozila.Mada,mi se ne bi slozili ni za to da li je ovde (u Srbiji) tesko siromastvo,ja verujem da je i gore nego sto se prica da je bilo u Libiji.A neko bi ipak rekao da je bolje nego pre.Dakle..sve je stvar misljenja..
Unutrasnja politika zapadnih zemalja je ono sto ih cini takvim kakve jesu (pozeljnim za ziveti u njima) i taj sistem jeste dobar. A njihova spoljna politika nema veze s tim. Ovo sto pitate i konstatujete kao da govorite time da se spoljnom politikom zapadnih zemalja koja cesto podrazumeva i bombe, ekspresno siri i njihova unutrasnja politika i sistem i na te druge zemlje koje oni onda "demokratizuju" tim bombama. Ja sam vec pitala postoji li neka drzava ciji sistem je znacajno promenjen na bolje nakon vojne intervencije zapada?
![]()
zar zaista misliš da može postojati tolika diskrepancija između vanjske i unutarnje politike jednog režima?
kao što je unutarnja politika Gadafija, Miloševića, Tuđmana, Sadama, Staljina, Hitlera i sl. dio iste političke vizije, tako je i vanjska politika zapadnih zemalja dio jedne te iste političke vizije.
ajmerika je prije svega svoje stanovništvo dovela do dužničkog ropstva i pretvorila ga u potrošačke dronove, pa zaista ne vidim zbog čega to ne bi radila i svima ostalima na planeti. naravno, pri svemu tome strogo poštujući njihova neotuđiva ljudska i manjinska prava u odnosu na altruističke sposobnosti krupnog kapitala.
nije stvar u idealiziranju, generaliziranju i biranju strana, nema ovdje crno-bijele podjele... stvar je isključivo utilitarni izbor između manjeg od dva zla. naravno, manjeg za libijski narod. ako je slučajna posljedica manjeg zla zaustavljanje pokolja civila i veće poštivanje nekih elementarnih ljudskih prava, cijena koja se za to plaća u nafti i siromaštvu ionako je već 40 godina plaćana Gadafiju a da se zauzvrat nije dobilo ni to.
Originally posted by 2kuneMa kakvi dvi kune...
![]()
zar zaista misliš da može postojati tolika diskrepancija između vanjske i unutarnje politike jednog režima?
kao što je unutarnja politika Gadafija, Miloševića, Tuđmana, Sadama, Staljina, Hitlera i sl. dio iste političke vizije, tako je i vanjska politika zapadnih zemalja dio jedne te iste političke vizije.
ajmerika je prije svega svoje stanovništvo dovela do dužničkog ropstva i pretvorila ga u potrošačke dronove, pa zaista ne vidim zbog čega to ne bi radila i svima ostalima na planeti. naravno, pri svemu tome strogo poštujući njihova neotuđiva ljudska i manjinska prava u odnosu na altruističke sposobnosti krupnog kapitala.
nije stvar u idealiziranju, generaliziranju i biranju strana, nema ovdje crno-bijele podjele... stvar je isključivo utilitarni izbor između manjeg od dva zla. naravno, manjeg za libijski narod. ako je slučajna posljedica manjeg zla zaustavljanje pokolja civila i veće poštivanje nekih elementarnih ljudskih prava, cijena koja se za to plaća u nafti i siromaštvu ionako je već 40 godina plaćana Gadafiju a da se zauzvrat nije dobilo ni to.
Originally posted by smaug...gde bi ovo:
Ma kakvi dvi kune...
Ti gresis...Mi gresimo.
Ima samo crno-belo.
Crno (spoljnu politiku) neke zemlje vodi jedan predsednik, jedan premijer, jedna vlada, jedna vojska...
A belo (unutrasnju politiku) drugi predsednik, drugi premijer, druga vlada, druga vojska...
To ti je, jebote, Not So Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde..
Originally posted by 2kune...kao i 'patriot act' bilo...belo?
ajmerika je prije svega svoje stanovništvo dovela do dužničkog ropstva
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!