Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Popeye
budi nepopustljiva. ucjenjuj je emotivno. recimo, reci joj da te ona ocito ne voli ako te ne moze prihvatiti kao ono sto jesi. da bi trebala biti svjesna kako je tesko na balkanu biti gay, te da se nadala roditeljskoj podrsci, a ne mucenju. reci joj da je homoseksualnost prirodna i urodjena, da nije nikakva bolest, te se niti moze niti smije lijeciti.
Originally posted by KorvinOdAmbera
I meni je moj tata rekao da hoće da me leči...![]()
Mislim da će mi nabaviti čak i kurvu, ako ga fino zamolim.....
Nešto kontam da bih mogao. Ionako nikada nisam video vaginu izbliza uživo...![]()
Originally posted by kyrgyz
Nešto kontam da bih mogao. Ionako nikada nisam video vaginu izbliza uživo...![]()
Nemoj, moze da te ujede....![]()
Originally posted by Ferdie
Originally posted by kyrgyz
Nemoj, moze da te ujede....![]()
![]()
![]()
Originally posted by WinterA btw ova prica je potpuno fake!!! Bravo Winter!!!
A da ti odlepršaš na neki drugi forum, sa svojim glupim provokatroskim postom?![]()
Originally posted by 4NY K3Y
@ Winter
kako si znala?
Originally posted by Winter
A da ti odlepršaš na neki drugi forum, sa svojim glupim provokatroskim postom?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!