Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
no strings attached

poenta je da nema poente, mada su mi se ashton i natalie nesto prolepsali

bridge to terabithia

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Slika

7/10
Mogao biti daleko bolji. Za '99. efekti su sjajni.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Odlican film :up:

Slika

Tesko da se moze nazvati najstrasnijim americkim filmom poslednje dekade, ali je pristojan. Meni na trece gledanje bio dosadan :/
Korisnikov avatar
By Torry
unknown

vec sazvakana tema
By Orion
Meni se jako svideo i rimejk, al' ipak Fanny i Emmanuelle.. :love:
By Guion Nerville
Slika

Simpatican filmic. Vredelo je pogledati bar zbog diva Almodovarovih filmova. Las reinas, uistinu :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Vrlo dobar, ne pamtim kada sam gledao bolji film o vampirima.
9/10
Korisnikov avatar
By Misfit
napokon pogledao KABOOM, courtesy of Tungi, Orion and Evdokija. :)

ima tu malo "ozbiljnosti" u tonu na tragu Mysterous Skin, kao i zabavnog bućkuriša Arakijevih ranijih filmova poput Nowhere i Totally Fucked Up, ali nažalost - Kaboom je ispao dosta slabiji od ovih filmova. šteta, fino je obećavao na početku, ali prebrzo je skliznuo u kliše okultnog trilera, sve sa instant Objašnjavanjem (sa ogromnim O) u kolima, nabrzaka, dok likovi hitaju ka razrešenju radnje. čak je i kraj duhovit kliše nesvestan samog sebe, ništa kao genijalni završetak Doom Generation.

da ne bude zabune, film je zabavan, nipošto nije dosadan, ali slab za jedan Arakijev film. umro sam na komentar glavne lezbe: "Next to putting a dick in your mouth, with Lady Gaga playing in the background, that's about as gay as it gets." :lol:

izbor muzike je, kao i uvek, odličan. :rock:

ali zamalo da ne prepoznam Džejmsa Duvala.

Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Nekako mi nešto fali u ovom filmu, a ne znam šta. Kao kad posle dobrog seksa izostane orgazam. :shrug:

6/10
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Wilhelmina

Slika

Ovakvi filmovi se vise ne prave. Odlican 10/10
Dobar film! Bolja mi je ova verzija nego Kjubrikova. Da li si čitala knjigu? Verujem da bi ti se i knjiga dopala. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Jedino sto valja i moze se nazvati hororom u ovom filmu je muzika...
Bilo je i nekih strec scena...Sve u svemu,jeftin.Losa gluma,fotografija..

2/10
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by zozefin st

kids gledala ponovo
dobar
Ja neću da zaboravim kritiku filma koju je dao Roger Ebert svojevremeno (ura! nadjoh sad na netu)...evo dela:

"Most kids are not like those in "Kids," and never will be, I hope. But some are, and they represent a failure of home, school, church and society. They could have been raised in a zoo, educated only to the base instincts. You watch this movie, and you realize why everybody needs whatever mixture of art, education, religion, philosophy, politics and poetry that works for them: Because without something to open our windows to the higher possibilities of life, we might all be Tellys, and more amputated than the half-man on his skateboard."

celo
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Galateja
Originally posted by Wilhelmina

Ovakvi filmovi se vise ne prave. Odlican 10/10
Dobar film! Bolja mi je ova verzija nego Kjubrikova. Da li si čitala knjigu? Verujem da bi ti se i knjiga dopala. :)
I knjigu citala i gledala obe verzije.
Naravno, knjiga mi je najbolja :)
Kjbrikova verzija mi je bila nekako zabavnija, a u ova nekako slobodnija, eroticnija, sa vise hemije izmedju glumaca.
Korisnikov avatar
By Galateja
^Slično sam i ja razmišljala kada sam poredila te dve verzije. A onda sam naišla na podatak da ni Kjubrik nije bio zadovoljan vlastitom verzijom. Nedostatak erotskih momenata nije bio njegov izbor već prinuda. U to vreme (1962) u USA i UK su bili strogi zakoni šta sme a šta ne sme da bude snimljeno i objavljeno. Meni se u Kjubrikovoj verziji najviše dopalo kako je odigrao Piter Selers, on koliko toliko izvlači film, dok mi se u Lajnovoj verziji dopalo kako je filmskim jezikom dočaran erotski naboj.
Knjigu ne poredim zato što je to druga umetnost. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
galateja and wilhelmina sitting in a tree... :setnja:
Korisnikov avatar
By Torry
gledam Lovac na potezu....opet :awesome:
Korisnikov avatar
By zozefin st
black swan- nista posebno :/
valjda sam previse ocekivala
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Mars
Originally posted by zozefin st

kids gledala ponovo
dobar
Ja neću da zaboravim kritiku filma koju je dao Roger Ebert svojevremeno (ura! nadjoh sad na netu)...evo dela:

"Most kids are not like those in "Kids," and never will be, I hope. But some are, and they represent a failure of home, school, church and society. They could have been raised in a zoo, educated only to the base instincts. You watch this movie, and you realize why everybody needs whatever mixture of art, education, religion, philosophy, politics and poetry that works for them: Because without something to open our windows to the higher possibilities of life, we might all be Tellys, and more amputated than the half-man on his skateboard."

celo
pise da je film bio zabranjen maloletnicima,
a mislim da je vrlo poucan za tinejdzere
Korisnikov avatar
By zozefin st
the kids are all right
sjajan film 8/10
najvise mi se dopao pocetak i kraj :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Lovac na zmajeve

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

slučajno sam naletela na film sinoć (tj. rano jutros) na avali. i razoduševila sam se. dobro urađen film, još bolja priča. hajli rikomendujem :)
By Hans
Originally posted by emo_haos_

Lovac na zmajeve

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

slučajno sam naletela na film sinoć (tj. rano jutros) na avali. i razoduševila sam se. dobro urađen film, još bolja priča. hajli rikomendujem :)
Apsolutno sam imao osećaj kao da ponovo čitam knjigu.

:up:
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!