Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by TheTreewow, u tvojoj glavi mora da je opasan lancani sudar.
Zakuvavanje prema Libiji traje odavno,vec sam napisala u jednom postu da su ga vec bombardovali '80ih i pritom mu ubili cerku.Tada je Regan bio predsednik.Znaci nije ovo bas bas slucajno.A zasto sad?Ne znam,mozda jer im se ucinilo kao pravo vreme,uzevsi u obzir epidemiju protesta na tom podrucju.
Originally posted by StripiA zasto,a zasto?
Aha, znači, čekali su 30 godina da ponovo zakuhaju? Zašto toliko dugo ako su već toliki meštri od zavjera? I zašto su ih bombardirali prije 30 godina?
Originally posted by PopeyeRece vec Unicorn,i ne samo on,nesto za tvoje postove.
Originally posted by TheTreewow, u tvojoj glavi mora da je opasan lancani sudar.
Zakuvavanje prema Libiji traje odavno,vec sam napisala u jednom postu da su ga vec bombardovali '80ih i pritom mu ubili cerku.Tada je Regan bio predsednik.Znaci nije ovo bas bas slucajno.A zasto sad?Ne znam,mozda jer im se ucinilo kao pravo vreme,uzevsi u obzir epidemiju protesta na tom podrucju.
jer, ako je reagan 80ih bombardirao libiju, onda ono sto se u libiji dogadja u 2011. nikako ne moze biti 'bas bas slucajno'.ma kako mi do sada to nije bilo jasno?!
![]()
jer ako je njemacka napala francusku 1940., onda je uvodjenje eura desetljecima kasnije zapravo realizacija tajnog nacistickog plana porobljavanja francuske, zar ne?![]()
no, kad se covjek vrati u svijet cinjenica, onda je jasno da je gadafi prije pobune libijskog naroda bio u medjunarodnom smislu u odlicnom polozaju, vjerojatno jaci nego ikad prije. europa mu je jela iz ruke, izgladio je odnose s amerima. njega je uzdrmala narodna pobuna, a onda jos vise njegova nasilna reakcija na tu pobunu. a onda je jos i progovorio pred kamerama...![]()
Originally posted by spliff
Originally posted by 2kunepotpisujem
Poštujem pacifiste i njihove univerzalne osude bombardiranja. Ali u ovoj osjetljivoj stvari to treba jasno reći.
Ne poštujem osude samo NATO bombardiranja. Ne poštujem pedere koji su svoj prajd dobili na osnovu vanjskih pritisaka na njihovu vladu a kenjkaju protiv UN intervencije na zahtjev libijskog naroda. Ne poštujem one koji lažu da je pobuna protiv Gadafija oružana, organizirana i izvršena plaćenićkim snagama i brane jednog krvožednog diktatora. Takvi mi se ljudi gade zbog svoje prizemne i glupe dvoličnosti, ali još više zbog nerazmišljanja svojom glavom. Oni su prava i najveća šteta koju je Milošević ostavio Srbiji.
svaku rech
![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by spliff
Originally posted by 2kunepotpisujem
Poštujem pacifiste i njihove univerzalne osude bombardiranja. Ali u ovoj osjetljivoj stvari to treba jasno reći.
Ne poštujem osude samo NATO bombardiranja. Ne poštujem pedere koji su svoj prajd dobili na osnovu vanjskih pritisaka na njihovu vladu a kenjkaju protiv UN intervencije na zahtjev libijskog naroda. Ne poštujem one koji lažu da je pobuna protiv Gadafija oružana, organizirana i izvršena plaćenićkim snagama i brane jednog krvožednog diktatora. Takvi mi se ljudi gade zbog svoje prizemne i glupe dvoličnosti, ali još više zbog nerazmišljanja svojom glavom. Oni su prava i najveća šteta koju je Milošević ostavio Srbiji.
svaku rech
![]()
![]()
Originally posted by DirrtyPa onda bi trebalo ukloniti čitavu temu, jerbo se rasprava o tome svo vrijeme i vodi
Ja bih uklonio i post 2kune.
Situacija je mnogo komplikovanija da bi bombardovanje bilo rešenje.
![]()
Originally posted by smaugDa vidimo i to cudo. Nije se sistem sam odrzavao vec ga je odrzavao mentalitet tog naroda i navike a to se preko noci ne menja, narocito ne u razrusenoj zemlji.
I nadam se da ce, kada Gadafi bude smenjen, libijski narod umeti da promeni i sitem koji je sve ove godine odrzavao i podrzavao Gadafija na vlasti. Da ce umeti da u bajbokane strpaju sve one koji su poslusali Gadafijevo ludacko naredjenje i pucali u nenaoruzane demostrante i sve menadzere, direktore i ostale zaposlene u bankama koji su sakom i kapom krali i iznosili lovu za Gadafija i familiju mu. Nadam se da ce libijski narod smeti, umeti i znati da napravi pravu promenu.
Kad mi vec nismo ni umeli.
Originally posted by J...aha... a za srbe se ne smije reći da im je Mladić ili Milošević personifikacija mentaliteta? to bi, naravno, bilo zlonamjerno generaliziranje...
Nije se sistem sam odrzavao vec ga je odrzavao mentalitet tog naroda i navike a to se preko noci ne menja, narocito ne u razrusenoj zemlji.
Originally posted by 2kunemislila sam na mentalitet u vezi odrzavanja sistema koji podrazumeva kradju i korupciju, bas da vidim kako ce sad neko doci na vlast i reci narode od danas nema kradje, nema dolazenja na odredjena mesta iskljucivo preko partijske knjizice i slicno, svako ce da dodje i odmah da sve te pogodnosti okrene u svoju korist
aha... a za srbe se ne smije reći da im je Mladić ili Milošević personifikacija mentaliteta? to bi, naravno, bilo zlonamjerno generaliziranje...![]()
jebote, šta vam je svima na ovoj temi? samo ispoljavate najgore floskule, generalizacije i dvostruke aršine...![]()
Originally posted by J...Ista stvar, samo manji nivo. Btw, i vikinzi su svojevremeno bili kradljivi ali ih je teška disciplina kalvinizma izlječila... Nema to veze s mentalitetom.
mislila sam na mentalitet u vezi odrzavanja sistema koji podrazumeva kradju i korupciju, bas da vidim kako ce sad neko doci na vlast i reci narode od danas nema kradje, nema dolazenja na odredjena mesta iskljucivo preko partijske knjizice i slicno, svako ce da dodje i odmah da sve te pogodnosti okrene u svoju korist
Originally posted by 2kunevikinzi i kalvinizam? jel to opet neka metafora koju nisam prepoznala iako sam se saplela o nju?
Btw, i vikinzi su svojevremeno bili kradljivi ali ih je teška disciplina kalvinizma izlječila...
Originally posted by Dirrtyma, ljudi su loši!
Ja bih uklonio i post 2kune.
Situacija je mnogo komplikovanija da bi bombardovanje bilo rešenje.
![]()
Originally posted by Drakche
cak je i milosevic znao kad je dosta
Originally posted by smaugNe umemo ni sad.
Nadam se da ce libijski narod smeti, umeti i znati da napravi pravu promenu.
Kad mi vec nismo ni umeli.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!