Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Kragi
O zubima vodim racuna onoliko koliko je potrebno, i nisam opsesivan kada su isti u pitanju. Ovo sam naveo zbog pojedinaca na forumu :D
U principu klasicno odrzavanje, pranje ujutru i uvece (danju ako imam vremena, mogucnosti ili pak volje) uz koriscenje i integralne cetkice i tecnosti za ispiranje.
Zdravi zubi jesu imperativ u svakom slucaju ali mislim da se danas malo preteruje sa tom vrstom propagande (jebeni Amerikanci :smeh: ) u smislu da se zubi moraju dovesti do savrsenstva :lepeza:
Volim 'prirodnost', pristojan stepen beline, ne mislim da je strasno imati amalgamsku ispunu i karijes na sedmici precnika 1mm.
Svojim zubima sam zadovoljan :kucaudrvo: i sem klasicnih popravki nisam imao nekih problema, a i svi mi nesto hvale osmeh (to mi je glavni adut :psst: )
Sa druge strane, kao klinca nisu mogli da me nateraju da nosim ortodonski aparat te je dvojka solidno uvucena (pricam o donjoj vilici) da bih kasnije kroz faze odrastanja imao nevidjen, nazovi, komplex zbog toga :doh: Sada, kada to mogu lako da korigujem ne bih to radio ni za sta na svetu, jer je prosto deo mene i obozavam tu svoju nesavrsenost :meda:
Sta jos da kazem? :nerd: a da:

- imam stomatologa koji vodi racuna o tome bla bla bla

i

- da, obozavam lep osmeh. Osoba moze ne znam kako da izgleda ali ako se lepo smeje mora da bude sladak :D

* lep osmeh - podrazumeva da pored zdravih zuba imate i lep oblik istih koji ce se slagati sa vasim crtama lica. Znam ljude sa 'dobrim', zdravim, belim zubima a da se pritom ne smeju 'lepo' jer mi jednostavno taj osmeh ne ide uz njih. :neznam:
Korisnikov avatar
By Madonna
ju kolki post. i onda nisi opsesivan? :lol: :lol: šaaalim se. :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni se dopada sintagma klasicno odrzavanje :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo volim da perem i čistim zube, jezik, usnu duplju...

:superheroj:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni se prosirio ovaj kurac sto imam i na drugom kecu, neki urodjeni nedostatak necega pa vremenom se te flekice sire i tanje zube. I to naravno imam samo na prednjim zubima.
I neverovatno da je dinu dana mirovalo i u roku od metar dana se prosirilo.

Inace, otkad uzimam anesteziju za SVE, ne plasim se zubara koliko ranije.
Trauma vadjenja sestice sa 11 godina sa anestezijom koja je matora i nije delovala mi je dugo bila u pamcenju.
Mater da im jebem, vristala sam tako da se ordinacija tresla, a priznali tek posle da anestezija nije valjala.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Jebote, vadili ti zub, a anestezija nije delovala??? :(
To je stvarno strashna trauma...
Shta si uradila sa tim praznim mestom, gde ti je bila 6?
Kazhu da je to najbitniji zub, i da ako ga izvadish vremenom nastaje problem u vilici... :neznam:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni su jednom prilikom davali 3 anestezije, kao konja da su drogirali, a ne devojku.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Pa da li je uopshte zdravo da ti daju 3 anestezije za redom??
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mish_beli

Kazhu da je to najbitniji zub, i da ako ga izvadish vremenom nastaje problem u vilici... :neznam:
Umeju gornje da se spuste ako je ispod donja izvađena.

Mada mi nije najjasnije - kako.

Tolke muke da se izvadi zub kad za to dodje vreme, a ovamo bez potpore u vidu drugog zuba sam ispada...

Nemam vađene (osim umnjaka i mnogo mi je lepo od kad ih nemam)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne secam se sta je bilo u pitanju, bila sam mala. Dobro, manja.

Ont:
Ja zapravo volim odlaske kod zubara. Ne osecam neki preteran bol, i...u odnosu na ono sto mogu da zakljucim na osnovu pricanja mog drustva, bas sam... junacina. :doh:
Korisnikov avatar
By *FRAJLA*
Mene nekako opushta odlazak kod zubara...nzm na koju foru...ali mi je oduvek bilo ql...
Bila sam u decembru na kontroli i sve je ok...
Tako da...nemam nikakvih trauma...za sada...
Perem redovno zubice,idem na kontrole...zubarka mi je na 5 min od kuce...prijatna je i fina...
Ne zalim se...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orlando the Lady

Meni su jednom prilikom davali 3 anestezije, kao konja da su drogirali, a ne devojku.

Meni te anestezije nije bilo dosta tokom operacije,a nije da me nisu izbockali po nepcima.Od 5,ja sam trazio jos.Vraski bolelo.
Korisnikov avatar
By colorado
Mislio sam da sam pisao ovde o svom zgodnom i simpaticnom zubaru, bivsem vaterpolisti, kojeg sam redovno vidjao na bazenu pa smo tako stalno nesto pricali ne bili posmatrali jedno drugom tela... koji kada radi na meni voli nekad da odmori svoju ruku na mom bicepsu...

A i pre njega sam obozavao da idem kod zubara. Volim taj miris zubne ordinacije maltene podjednako kao miris hlora na bazenu.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Plasim se zubara kad samo pomislim na ordinaciju. :shrug:
Sva sreca sto imam zdrave zube, ne znam kako bih prezivela da moram cesto da ga posecujem. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jao, mishu, bas smo i mi nedavno konacno nasli svog novog porodichnog stomatologa! :yay:

Godinama smo pokushavali da nadjemo zamenu za jednu sjajnu zenu, mogu slobodno da kazem, nauchnicu... :sigh:

Uspeli smo! Prezadovoljni smo! Srecni, mashala! :klap:

:spin:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by haemoglobin87

obozavam odlazak stomatologu...nista lepse nego kad ustanes sa one stolice i kaze ti: svi su vam zubi zdravi :love:

imao sam neku zubarku ovde u NS-u koja je bila ok, no sad sam u potrazi za novom jer je ova zatvorila radnju
Dodji kod mene, `opravljam u pola cene... :lol: Samo nemoj ako je duboki karijes :lol:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Odlichna ponuda, pa da je podelim sa vama :)
http://grupovina.rs/deal/436034155/

Ja sutra nastavljam agoniju sa mojim stomatologom :)
Nadam se da cu, posle narednih 2-3 posete, moci i ja da kazhem samouvereno "Svi su zdraviii" :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by mish_beli

Da li imate poverenje u svog stomatologa?
Koliko ste redovno u kontaktu sa njim?
Da li vas, kao mene moj, podseca da treba da dodjete na redovnu kontrolu i vodi evidenciju u vashem kartonu o bilo kakvoj crnoj tachkici?

I kada vec, po navici na forumu, volimo da zapitkujemo o lichnoj higijeni :cheer:
Koliko vodite rachuna o zdravlju svojih zuba?
Koliko puta godishnje idete na kontrole?
Da li se bojite?
Koliko redovno i koliko kvalitetno perete zube?
Da li su vam zdravi zubi fetish? ( da, da postoji i to :D )
I, nashe omiljeno pitanje, koliko su vam bitni zubi vasheg partnera? :)

-imam.
-2-3 mes, što kontrole radi, što jer mi treba poseban tretman zbog nikotina, crk'o dabogda. i ne ponovio se.
-nema potrebe, dosađujem i sama, al' ne vodi evidenciju hm. interesting.

-vodim :D haha otkud znam koliko. valjano.
-4-6, po potrebi i više.
-ne, nikad me nije ni bilo strah. čudo jedno.
-fetiš? ne.
-bitno je da ne smrde i da nisu u koloru. nek' su i krivi i razjebani. [ne mnogo hahaha]

inače mrzim svoje zube i želim navlake. lošeg su kvaliteta i imaju sranje boju. al' nekad kad se obogatim. dakle nikad. šalim se, nekad.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
e da redovno i kvalitetno pranje, jutarnje i večernje obavezno, kad idem van obavezno, mućkalica mentol vodica isto posle pranja i tak'. kol'ko je kvalitetno hahaha ne znam. k'o gibanica, npr.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!