Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Nije to nikakvo dokazivanje jer ni sam registar nije služben. Čemu stavljati link kad je dovoljno upisati u gugl 'registar branitelja'? Kako si ga ti našla? Svetosavskom nadnaravnom premudrošću? U pitanju je samo poređenje Purde i Azre. Radi se o tvom postavljanju teme a ne o slučaju Azre.
Radi se i o tome da su novinari opet površno obradili stvar i da se spominje nekakva 108. riječka brigada HV koja nikada nije postojala. Neke novine čak su ustvrdile da je Azra zapovjednica iste.
Ništa od toga, kako sam već napisao, ne umanjuje činjenicu da se zločin u Derventi dogodio i da je za njega kriva hrvatska politika. Ne umanjuje niti sumnju u Azrinu odgovornost za zločine.
Nije u pitanju niti mućka, ali mnogo govori o atmosferi u kojoj su te vijesti pisane. Baš kao što o tome govori tendenciozni naslov ove teme kojim si ti jasno rezimirala svoj stav: svi hrvatski branitelju su zločinci kao Azra i srbi im imaju pravo suditi jer su čudovišta.
Ako misliš da te opet etiketiram, slobodno promijeni naslov i napiši da ne misliš tako kako si napisala. :novine:
Korisnikov avatar
By Srklet
naslov topica je ok utoliko sto je glavni tuzitelj u BiH srbin, milorad barašanin. :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Popaj
Divan si medice sto te nije mrzelo da nadjes citat :sweet:
Mogu da odbranim stav, ali necu sad da offtopikujem do besmisla, no uglavnom jos uvek stojim iza te izjave... sem mozda ovog "svaki drugi" :bla bla

@Popaj i nj saviznik Kuna

Doticna otvaracica topika jeste pristrasna, ironicna, da ne kazem; malo provocira, ali to je nastalo (kao i njena registracija) iz reakcije na stavove sa teme o Divjaku koju sam prestao citati.

Bombica ne zeli da kaze da su svi 'branitelji' kao Azra, vec da postoje i takvi, tj. da je takvih bilo medju svim tim postenim i humanim 'braniteljima', sto vas dvojica to kao da negirate svo vreme na jedan krajnje neobjektivan nacin i naizmenicno, samo zato jer se govori o vasoj zemlji (wtf?)

Ume se pljuvati po tudjem, a uvek! kad se nesto o HR nadjde na tapeti , cak i na onim temama van politike, i tek kako se zna skociti u odbranu i cast domovine - dok se s druge strane (popaj pogotovu) siri neka prica o internacionali. :harmonika:
Pecatirani ste takvi, hebi ga.
:hekla:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Popeye

naslov topica je ok utoliko sto je glavni tuzitelj u BiH srbin, milorad barašanin. :D
:shamar: ćut! ne uništavaj ženi ljepotu generalizacije. 1 branitelj(ica) = svi branitelji pa isto tako 1 srbin = svi srbi... nećemo valjda vekovnu borbu dvaju naroda pretvoriti u lični obračun? :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Drakche

Doticna otvaracica topika jeste pristrasna, ironicna, da ne kazem; malo provocira, ali to je nastalo (kao i njena registracija) iz reakcije na stavove sa teme o Divjaku koju sam prestao citati.

Bombica ne zeli da kaze da su svi 'branitelji' kao Azra, vec da postoje i takvi, tj. da je takvih bilo medju svim tim postenim i humanim 'braniteljima', sto vas dvojica to kao da negirate svo vreme na jedan krajnje neobjektivan nacin i naizmenicno, samo zato jer se govori o vasoj zemlji (wtf?)

Ume se pljuvati po tudjem, a uvek! kad se nesto o HR nadjde na tapeti , cak i na onim temama van politike, i tek kako se zna skociti u odbranu i cast domovine - dok se s druge strane (popaj pogotovu) siri neka prica o internacionali. :harmonika:
A ja nikada nisam pisao i otvarao teme o takvima pa sad nemam pravo odgovarati na ovakvo nešto? I otkad smo, zaboga, popaj i ja saveznici? Vidi se da nikada nisi bio na gay. hr-u... :lol:

Nadalje, kakve veze slučaj Divjak ima sa hrvatskim braniteljima? Ajd razmisli malo...

Ma kakva obrana časti domovine? Moš mislit šta mi je do toga stalo... :lol:
Jedino što ja radim jeste pisanje ličnog mišljenja o forumskim temama. Ako Srbija koristi slučaj Divjak i slučaj Purda da bi progurali laži o svojoj politici 90-tih, ja ću to napisati. Ako je Hrvatska osvajala BiH, otjerala srbe i ubijala srbe i bošnjake, i o tome sam već pisao. Zaista ne vidim u čemu je problem.
Uostalom, za sve svoje postove donosim argumente. :odbij:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Drakche

@Popaj
Divan si medice sto te nije mrzelo da nadjes citat :sweet:
bilo je jako tesko u trazilicu ukucati 'vojvodina' i 'drakche'. ;)

prvo, odbijam insinuacije o bilo kakvom saveznistvu s kunom. :odbij:
drugo, nemam problema pisati o hrvatskom ustasluku i brojnim zlocinima iz tzv. domovinskog rata, samo to odbijam raditi na takav nacin da podilazim velikosrpskom nacionalizmu. again, postoje stavovi izvan dihotomija koje se ovdje tako cesto furaju u raspravama.
trece, odbijam ideju da je hrvatska i hrvatsko nesto "moje", a srbija nesto "tudje". naravno, srbija takodjer nije nesto "moje".
cetvrto, pljuvat cu po ama bas svemu i svakome u vezi cega god i kad hocu, s jednakim kriterijima prema svemu. sto ce bas ljudi koji su, svjesno ili ne, opredjeljeni da imaju razlicite kriterije za "svoje" i "tudje" ponajvise zasmetati, jer su uvjereni da tako napadam iskljucivo nesto "njihovo".
ali to nije u sustini moj problem, pa ni ako cu zbog toga na jednom srpskom gay forumu biti proglasen ustasom, a na jednom hrvatskom gay forumu - cetnikom. :party:
u svakom slucaju, siguran sam da ljudi poput mene devedesetih nisu nikoga ubijali. a ti uvijek imas priliku dokazati se pri obrani vojvodine od tajnog hrvatskog plana za njeno odvajanje od srbije. :D
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by 2kune

Čemu stavljati link kad je dovoljno upisati u gugl 'registar branitelja'?
Samo sto si ti pretpostavio da to niko nece uraditi.

U pitanju je samo poređenje Purde i Azre. Radi se o tvom postavljanju teme a ne o slučaju Azre.Baš kao što o tome govori tendenciozni naslov ove teme kojim si ti jasno rezimirala svoj stav: svi hrvatski branitelju su zločinci kao Azra i srbi im imaju pravo suditi jer su čudovišta.
Nemam preteranu zelju da ti se pravdam, ali je istina ono sto je o motivima pokretanja ove teme napisao Drakce, a to je da je ''Bombica ne zeli da kaze da su svi 'branitelji' kao Azra, vec da postoje i takvi, tj. da je takvih bilo medju svim tim postenim i humanim 'braniteljima''.

Tacno je da sam imala nameru da budem ironicna, ali nisam znala da ces toliko histerisati.

Tacno je i da sam se registrovala samo da bih odgovorila na temi o Divjaku i tacno je da cu sada da odperjam s ovog foruma sto ce ti biti veliko olaksanje.

Ali pre toga da razjasnimo jos samo jednu sitnicu:

Radi se i o tome da su novinari opet površno obradili stvar i da se spominje nekakva 108. riječka brigada HV koja nikada nije postojala.
..........
Nije u pitanju niti mućka, ali mnogo govori o atmosferi u kojoj su te vijesti pisane.
Dobro, kad je u pitanju atmosfera da vidimo u cemu su to novinari pogresili ako su pogresili i razjasnimo i tu stvar oko 108 brigade za koju ti tvrdis da nije ni postojala. Ti si izgleda neki veliki strucnjak za operacije hrvatskih ''branitelja'' i brigade Hrvatske vojske i znas koja je brigada postojala, a koja nije.

Ali evo da popunim tvoje znanje izguglah jedan tekst o ucescu hrvatskih brigada u Bosanskoj Posavini 1992 iz lista Nacional u kojem neki general opisuje stanje na ratistu u Bosanskoj Posavini itd. itd... i vise puta pominje tu, po tebi, nepostojecu 108 brigadu. Ona je zapravo iz Slavonskog Broda, a 111-ta koja je takodjer bila tu je iz Rijeke. U kojoj je od tih ''braniteljskih'' brigada bila Azra Basic potpuno je svejedno, ali posto si se zakacio za tu tako mutnu stvar da razjasnimo i tu sitnicu.

http://www.nacional.hr/clanak/33266/dva ... ki-koridor

Izguglah jos jedan tekst iz sarajevskog lista Dani u kojem jedan Musliman, Ismet Djuheric koji je bio je prvi komandant jedinice Vojske Republike Srpske "Mesa Selimovic", u cijem su sastavu bili uglavnom Muslimani iz sela sa podrucja opstina Derventa i Bosanski Brod. On tu govori da nije nikakav izdajnik vec da se borio protiv brigada iz Hrvatske, pita se ko je tu onda agresor i opisuje njihove zlocine nad lokalnim stanovnistvom. Izmedju ostalog kaze:

.....Ovdje je ratovalo nekoliko formacija hrvatske vojske. Jedna od njih je bila 108. brigada......

http://www.bhdani.com/arhiva/144/t441.htm
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by zelenabombonica

Samo sto si ti pretpostavio da to niko nece uraditi.
Ko je sad vidovita Zorka? :trep:
Baš obrnuto, to je toliko razvikano i lako za naći da nije potrebno stavljati link.

Nemam preteranu zelju da ti se pravdam, ali je istina ono sto je o motivima pokretanja ove teme napisao Drakce, a to je da je ''Bombica ne zeli da kaze da su svi 'branitelji' kao Azra, vec da postoje i takvi, tj. da je takvih bilo medju svim tim postenim i humanim 'braniteljima''

Tacno je da sam imala nameru da budem ironicna, ali nisam znala da ces toliko histerisati.

Tacno je i da sam se registrovala samo da bih odgovorila na temi o Divjaku i tacno je da cu sada da odperjam s ovog foruma sto ce ti biti veliko olaksanje.
Marijana u svom uobičajenom izdanju... :D
Bombica je presaugala sa argumentima glede Divjaka pa je u gnjevu poželjela biti 'malo ironična'... Dobro je da ti nisi histerizirala, tko zna što bi bilo.
Elem, mene radi, ne odlazi sa foruma. Bez takvih on uvelike gubi na zanimljivosti... :sigh:

Dobro, kad je u pitanju atmosfera da vidimo u cemu su to novinari pogresili ako su pogresili i razjasnimo i tu stvar oko 108 brigade za koju ti tvrdis da nije ni postojala. Ti si izgleda neki veliki strucnjak za operacije hrvatskih ''branitelja'' i brigade Hrvatske vojske i znas koja je brigada postojala, a koja nije.

Ali evo da popunim tvoje znanje izguglah jedan tekst o ucescu hrvatskih brigada u Bosanskoj Posavini 1992 iz lista Nacional u kojem neki general opisuje stanje na ratistu u Bosanskoj Posavini itd. itd... i vise puta pominje tu, po tebi, nepostojecu 108 brigadu. Ona je zapravo iz Slavonskog Broda, a 111-ta koja je takodjer bila tu je iz Rijeke. U kojoj je od tih ''braniteljskih'' brigada bila Azra Basic potpuno je svejedno, ali posto si se zakacio za tu tako mutnu stvar da razjasnimo i tu sitnicu.

http://www.nacional.hr/clanak/33266/dva ... ki-koridor

Izguglah jos jedan tekst iz sarajevskog lista Dani u kojem jedan Musliman, Ismet Djuheric koji je bio je prvi komandant jedinice Vojske Republike Srpske "Mesa Selimovic", u cijem su sastavu bili uglavnom Muslimani iz sela sa podrucja opstina Derventa i Bosanski Brod. On tu govori da nije nikakav izdajnik vec da se borio protiv brigada iz Hrvatske, pita se ko je tu onda agresor i opisuje njihove zlocine nad lokalnim stanovnistvom. Izmedju ostalog kaze:

.....Ovdje je ratovalo nekoliko formacija hrvatske vojske. Jedna od njih je bila 108. brigada......

http://www.bhdani.com/arhiva/144/t441.htm
Pročitaj bolje postove. Nigdje ne velim da ne postoji 108. brigada HV već da ne postoji 108. riječka brigada HV. Osim 108. brigade iz Slavonskog Broda, postoji još i 108. brigada HVO iz Brčkog koja je također tu djelovala.
Uostalom, kad sam ja negirao ove zločine? Kad sam negirao sudjelovanje HV u zločinima i agresiji u BiH?
Uostalom, događanja oko Dervente i Bosanske posavine jedna su od boljih primjera suradnje Tuđmana i Miloševića.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!