Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

da li posedujete neke proizvoda koji se reklamiraju na tv shopu?

da li ste zadovoljni?

sto se tice mene ja imam

Slika

super radi vec 2 godine i odlicno sluzi za skupljanje mrva kada vas mrzi da ukljucujete usisivac a i primetio sam da on bolje skuplja dlake od usisivaca jer ima rotirajuce cetke

onda
Slika

prava stvar... stvarno izvlaci neprijatne mirise iz prostorije i osvezava je

zatim
Slika

glupost, bacene pare, kupljen je pre jedno 5 godina sad skuplja prasinu...

vasi utisci...
privukla mi je paznju ona pecnica, jel ima neko?
By Glasnik
Meni od tih top shop gluposti skače pritisak i odmah menjam kanal. :D

Imamo par stvari u kući kupljenih tako, al jedino mogu da se setim ovog Dormeo dušeka na kojem ćale spava i on je prezadovoljan. :)

Plus i onaj jastuk koji ne znam sad kako se zove...

''Otkad spava na njemu, on više ne hrče.'' :smeh:
By faxsimil
Dok sam živeo u Sarajevo nisam imao ništa od posuđa, zato sam častio sebe dry cookerom koristio malo i onda otišlo u zaborav. Kada sam došao u KG kupio sam onaj tiganja za palačinke, i posle par puta shvatio da je to sranje....
Korisnikov avatar
By nsc
Ako pod pecnica podrazumevas veliku vatrostalnu posudu sa grejacem, ventilatorom i tajmerom u poklopcu, prvu takvu su moji kupili pre vise od 10god, prodavala se samo na prezentacijama, kostala je kao ceo sporet, ali je moja majka bila prezadovoljna i puno je koristila, Sad vec par godina ima ovu iz tv ponude, koja ima i infra-crveni grejac, malo je manje zadovoljna, ali je i dalje cesto koristi. Mislim da je to kuhinjska sprava koja je sebe najbrze isplatila.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja imam one dormeo jastuke kuracpalac i vilicu mi razvalilo :retard: sad moze da puca bilo kad i boli kad to radim :sigh:

a kupila keva jos nesto, ne secam se sta, mislim da je ono cudo tipa butterfly abs (da smrsa :doh: ) i ne znam sta je na kraju ispalo sa tim i ne znam zasto ja to ne koristim! to je savrseno za mene ovako lenjavog :drama:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by nsc

Ako pod pecnica podrazumevas veliku vatrostalnu posudu sa grejacem, ventilatorom i tajmerom u poklopcu, prvu takvu su moji kupili pre vise od 10god, prodavala se samo na prezentacijama, kostala je kao ceo sporet, ali je moja majka bila prezadovoljna i puno je koristila, Sad vec par godina ima ovu iz tv ponude, koja ima i infra-crveni grejac, malo je manje zadovoljna, ali je i dalje cesto koristi. Mislim da je to kuhinjska sprava koja je sebe najbrze isplatila.
:up: hvala
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
ja volim da gledam top shop pijana ujutro posle izlaska (ako sam sama) :luda:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
e ta pećnica. deda je ima i opterećen je njome, sve u njoj sprema, kupi fazon 3 kile jabuka samo da bi mog'o da ih peče u onom sranju, fantom. 'oću reći da su oni zadovoljni jako. et'.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Obožavam Top shop...

Odličan izvor fora i fazona za sve moguće situacije u životu. Kontur jastuk mislim i dan danas mogu da ponovim.. :lol:

A keva je kada je to počelo uzela razne proizvode. Tipa onaj prašak koji spaja sve živo, ne znam kako se zove. Kontur jastuk od koga sam ja polomio vrat i ono superrende na koje sam izrendao prste....
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ah da

"Vidi me mama! Ja kuvam!"

i naravno
"Kolač u tiganju!? Nemoguće!!"

:lol:

epic
Korisnikov avatar
By ultraviolet
vi ih okrećete, ali one padnu.
i varijacije na temu.
Korisnikov avatar
By acid drop
ah, sećam se svojih prvih palačinaka. palačinci.
By Orion
A kako to da niko još nije okačio onu reklamu za vibrator što ide posle ponoći. :(
By Orion
Meni to omiljena al' nema. :nazalost:
Korisnikov avatar
By Madonna
jooooo volim
kosmodisk :love:
dormeo goca i dormeo tanja banjanin :love:
pedegg :love:
vi ih okrećete, ali one padnu. :love:
marker za ogrebotine na vasim kolima :love:
itd.
By loreenche
jao... secam se perioda u mom zivotu kad sam bukvalno svaku reklamu znao napamet :love:

i AB Tronic
i Kosmodisk
i Magnetni povez za koleno Dr. Levinea
i Dry Cooker

ali ono sto mi apsolutno ali apsolutno ide na zivce su reklame za INOX posudje 18/10!!!!!!

JEBE MI SE ZA INOX POSUDJE 18/10
Korisnikov avatar
By Burak
A je li neko probao ono čudo u obliku lopte koje ubaciš u veš-mašinu i nema potrebe više koristiti deterdžent za rublje?
P.S. A turbo-pećnicu sam ozbiljno namjerio da kupim, ako neko misli da je sranje krajnje je vrijeme da me u kupovini iste i spriječi! :hvala:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Te lopte su sranje, i ja sam mislio da kupim ali sam malo guglao i video sta veli narod.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahaha a kako funkcionišu te lopte? modifikuju h2u u neke sapune, šta? idioti prokleti, vrhunac gluposti :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!