Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

Da
23
53%
Ne
14
33%
pukovniku nema tko da piše...
6
14%
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zapravo, mislim da je Slobica imao lekciju-dve od Gadafija, ipak je ovaj na vlasti 40+ godina.
Korisnikov avatar
By 2kune
Aha! Znači, kad libijci zovu UN vijeće sigurnosti u pomoć protiv Gadafija, UN će poslati NATO da bombardira te koji su ga zvali? Viš, viš, nikad mi to ne bi palo na pamet... Mora da se od NATO bombardiranja postaje mnogo pametniji nego od Mladićevog i Miloševićevog... :retard:
Korisnikov avatar
By Srklet
za pocetak, meni je pomalo zastrasujuci izostanak solidarnosti s libijskim pobunjenicima, i to narocito medju ljudima koji vrlo dobro znaju kako je to biti nemocan pred vojnom i policijskom silom jednog diktatora.
drugo, price o divnom zivotu u libiji pod gadafijevom diktaturom su gluposti. libijci su vecinom siromasni a gadafi je vecinu novaca pokrao za sebe. cemu svjedoce i milijarde koje se sada zaledjuju u raznim svjetskim bankama. ukratko, libijci nisu zivjeli dobro pod gadafijem.
trece, smijesan je taj starmali cinizam i opsjednutost teorijama zavjere koje nikako ne mogu prihvatiti mogucnost da se narod doista pobunio, a ne da iza svega stoji neka mracna sila. s obzirom da je gadafi u posljednjih deset godina itekako ucvrstio svoju medjunarodnu poziciju, te se otvorio i suradnji s amerikom, ne drzi vodu naklapanje da je narodna pobuna potaknuta i dirigirana od strane CIA-e ili koga vec. gadafi je, isto kao nekoc milosevic, bio "faktor stabilnosti" u sj. africi, cije ostanak na celu libije nije smetao ni jednoj svjetskoj sili.
cetvrto, podrzavam akciju protiv gadafija, jer on jednostavno treba konacno otici.
Korisnikov avatar
By TheTree
Ne mogu da verujem da neko podrzava NATO napade.Jbt.Tj..bilo kakve napade.,I da,teorije zavere postoje,odavno je prestalo da se ratuje tako sto cu ja tebi poslati raketu a ti meni vratiti..A da verujem vestima da je u Libiji krvoprolice bilo bi isto i da se odusevljavam snimkom kako Ameri slecu na Mesec tamo 60 i neke.Samo smisljeno plasirana vest.Oprecne vesti i snimci i izjave nasih ljudi koji su dosli iz Libije zaista teraju coveka da se zamisli.Ko je sta zapoceo i zasto,nije bas tako naivno.Cilj je bio dovesti zemlju do ivice propadanja,i ne verujem bas da ce posle svega toga doci neki pobunjenici na vlast..Zna se da izmedju Gadafija i SAD postoje trzavice odavno.80ih je bombardovana Gadafijeva rezidencija,tada mu je poginula cerka,jos uvek beba..Nije Gadafi kriv toliko bas.Jer,ko im je jos uvek kriv u Avganistanu?Vala niko,ali i dalje sporadicno ubijaju narod,naravno kolateralno..Neko gore napisa: 'Vreme mu je da ode',to je isto rekla i Hilari.Brate mili,who the fuck cares!Live and let live.Nas su upropastili,upropastice sve na sta stave njihove sape.
P.S. Danas je istorijska stopa nezaposlenosti,nikad nije bilo gore,nikad vise gladne dece,ali gladne.Dakle,dokle vise o Milosevicu!A?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by TheTree
.A da verujem vestima da je u Libiji krvoprolice bilo bi isto i da se odusevljavam snimkom kako Ameri slecu na Mesec tamo 60 i neke.Samo smisljeno plasirana vest.Oprecne vesti i snimci i izjave nasih ljudi koji su dosli iz Libije zaista teraju coveka da se zamisli.
Jel to ko ono kad su po Dubrovniku palili gume pa se one toliko rasprskavale da su srušile pola Dubrovnika?
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Loni

I ja podržavam vazdušni napad.
Tim pre što u komenarima čitam da ga većina Srba podržava (ostatak Slobinog vremena).

Gadafi je krenuo u krvavi obračun sa svojim narodom,
a Sloba sa susednim narodima i svojim manjinama.
To je jedna od razlika, ali su obe stvari podjednako jezive.

S tom razlikom da sebični građani uvek pre primete borbu protiv sopstvenog naroda, dok se oglušuju za patnje tuđih.
Zato će režim Gadafija posle vojne intervencije trajati znatno kraće.
mozes da se pridruzis podrsci onim nedojebanim zenturacama u crnom
Korisnikov avatar
By Srklet
evo oglasio se i hadži dragan antić. :gitara:
By Glasnik
@Tungi>

Ne volim rat. Ne volim bombardovanja. I uvek ću se tome protiviti.

Ne verujem u najbolje moguće namere onih koji idu da ''šire demokratiju''.

Ali takođe svakako ne mislim da je Gadafi išta bolji od ovih koji će da bombarduju Libijce.

Možemo mi ideološki ovde da se prestrojavamo na nečiju stranu, ali ja to ne želim jer mislim da u ovakvim igrama nema ''dobre'' i ''loše'' strane. Niko tu nije 100% čist.

To je igrarija velikih u kojoj se životi običnih ljudi svode na brojeve.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Popeye

za pocetak, meni je pomalo zastrasujuci izostanak solidarnosti s libijskim pobunjenicima, i to narocito medju ljudima koji vrlo dobro znaju kako je to biti nemocan pred vojnom i policijskom silom jednog diktatora.
drugo, price o divnom zivotu u libiji pod gadafijevom diktaturom su gluposti. libijci su vecinom siromasni a gadafi je vecinu novaca pokrao za sebe. cemu svjedoce i milijarde koje se sada zaledjuju u raznim svjetskim bankama. ukratko, libijci nisu zivjeli dobro pod gadafijem.
trece, smijesan je taj starmali cinizam i opsjednutost teorijama zavjere koje nikako ne mogu prihvatiti mogucnost da se narod doista pobunio, a ne da iza svega stoji neka mracna sila. s obzirom da je gadafi u posljednjih deset godina itekako ucvrstio svoju medjunarodnu poziciju, te se otvorio i suradnji s amerikom, ne drzi vodu naklapanje da je narodna pobuna potaknuta i dirigirana od strane CIA-e ili koga vec. gadafi je, isto kao nekoc milosevic, bio "faktor stabilnosti" u sj. africi, cije ostanak na celu libije nije smetao ni jednoj svjetskoj sili.
cetvrto, podrzavam akciju protiv gadafija, jer on jednostavno treba konacno otici.
par pitanja za tebe i ostale ustaše

od kada se to naoružani ljudi nazivaju civilima, od kada se protesti za smenu vlasti mitraljezima, bombama i migovima nazivaju mirni nenasilni protesti, odakle nato-u pravo da zahteva od gadafija da se povuče sa vlasti, odakle im pravo da zahetvaju od gadafija da se ne bori protiv oruzanih napada pobunjenika, zašto nato nije reagovao onomad kad je u liberiji bio višestruko veći masakr i ugrožavanje ljudskih prava.
zasto mislis da si sposoban postaviti pitanje? :retard:
Korisnikov avatar
By svejedno
u svakom smislu me mnogo vise podseca na tita.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Sprinter

par pitanja za tebe i ostale ustaše

od kada se to naoružani ljudi nazivaju civilima, od kada se protesti za smenu vlasti mitraljezima, bombama i migovima nazivaju mirni nenasilni protesti, odakle nato-u pravo da zahteva od gadafija da se povuče sa vlasti, odakle im pravo da zahetvaju od gadafija da se ne bori protiv oruzanih napada pobunjenika, zašto nato nije reagovao onomad kad je u liberiji bio višestruko veći masakr i ugrožavanje ljudskih prava.
pitanje za tebe: zasto mislis da si sposoban postaviti pitanje? :retard:
pitanje je bilo retoričko. jasno je da se od ustaša nikakav pametan odgovor ne može očekivati.
Korisnikov avatar
By Srklet
blago gadafiju s takvim podrzavateljima. :D
By Glasnik
Dajte, jbt, s ovakvim prepucavanjima se ništa ne postiže.

K'o dečurlija neka...

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa ja napisah vrlo konstruktivan i ontopičan post, zbog kojeg sam proglasen ustasom. hoce li me netko doci braniti? :drama:
ugrozen sam. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Stvarno je vreme da ode, ako ni zbog čega drugog, ono zbog toga što je čitave 42 godine na vlasti. Tolike godine na vlasti bi i najboljeg čoveka pokvarile do srži, a pošto Gadafi ni kad nije bio na vlasti nije bio u grupi baš najplemenitijih, možemo misliti koliko je do sada ogrezao u sve i svašta.
Ne treba mu više dopustiti da uživa u svojoj ogrezlosti.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Drakche

cak je i milosevic znao kad je dosta
Kada su nam unistili sve mostove, kada su ljudi izginuli, kada je bombardovan RTS sa sve ljudima unutra, kada je napravljena ogromna steta na infrastrukturi, kada je to bombardovanje trajalo 3mes??? Kako je znao da je dosta?????
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne razumem kako neko moze da podrzi NATO bombardovanje... I ko je ta Amerika da se mesa u sve? Van svake pameti.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ovo je strašno! kao kad su nas odlučili da bombarduju gotovo preko noći.

žao mi je libijskog naroda, nek im je Bog u pomoći.

i ceo svet ćuti, kao da se ne zna zašto ih bombarduju.

strašno!

još je onaj Obama bio dobio Nobelovu nagradu za mir :wtf:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kako neko može reći da podržava vazdušni napad.
jebem vas retardirane.
Korisnikov avatar
By Tungi
Inace svet treba da sedi skrstenih ruku,da posmatra i da ceka kad ce se Gadaffiju nakriviti kurac,da postedi jadan narod svog zla?

Jebem ja vas sve "milosrdne".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!