Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Zanima me nesto... :)
Juce ja davim svoju sestru o tome kako patim jer me devojka ostavila trla baba lan i danima ja patim zbog nje i pricam o njoj...i sestra uze neku knjigu i procita jedan deo koji mi je otvorio nove horizonte :D
Elem, radi se o tome ( ne mogu da citiram deo iz knjige jer ne znam gde je knjiga ) da sto vise pricate o svojim problemima da oni postaju sve veci i veci...
Sta vi mislite o tome?

Meni je, licno, lakse kad se izjadam nekome,...msm, prsla bih da cutim o tome..
Vi? Jel vam lakse da sve drzite u sebi ili da pricate o onome sto vas muci??

Bila sam ja lepo napisala ovu temu, al mi je komp zapuco i sve se obrisalo, pa sad ovako na brzaka sam morala, valjda ste skontali sta sam htela da kazem....

Toliko od mene :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kada ih ispričam stvari manje utiču na mene..

zato retko kada kažem da sam zaljubljen nego radije pokazujem to. :)
Korisnikov avatar
By horus.
kako kazu - "covek je nesrecan onoliko koliko misli da jeste... ili tako nesto...

a inace, sve je individualno... neko (mislim cak vecina) preboljava tako sto prica o problemu, dok neko ne zeli da razmislja o tome i trudi se da skrene misli na nesto drugo (meni bas i ne deluje najzdravije :shrug: )...
By Speculum Columbae
Meni nije lakše. Bolje ćuti. Kada ja ćutim, tako barem znam da je lakše drugima, a to je pola rešenog posla.

:kittriemodeon: Osim toga, Ja sam control freak i volim da sve rešavam sam :kittriemodeoff:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidis, meni korvinov post upravo otvorio neke nove horizonte.

ont: ja volim da pricam o svojim problemima, jer su pretoceni u rijeci uvijek laksi i rjesiviji.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Uh, ja moram da pricam i da pricam i da pricam o svemu sto me muci i uvek mi bude lakse. Ako nemam nekoga pored sebe u odredjenom trenutku, dodjem ovamo pa se izjadam ili papir i olovka pa pisem :)
Nikako cutanje nije zlato u ovom slucaju. Bar ako se ja pitam. Dovoljno mi je da me neko saslusa. Eto.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam užareni vulkan, a moje reči su lava. Kada bih ćutala ne bi me bilo. Nekad je potreba za odgovarajućim uhom toliko velika da ne biram kome i šta. :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Uglavnom pricam, ali u poslednje vreme sve manje i manje..
Jako me umara, nekako imam utisak da cu to bolje resiti, i biti skoncentrisanija ako samo ja mislim o tome..
By Sixto
Kako ja obozavam tvoj avatar!
By Orion
Nekad mi jako prija kad sa nekim ko mi je blizak pričam o problemima a opet u ima trenutaka kad bih voleo da mogu ja prvi da ih zaboravim.
Tad ne pričam o tome čak i kad me pitaju ili zamole da kažem šta me muči.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"Kad povjeris svoju nevolju susjedu, darujes
mu dio svoga srca. Ako je u
njega velika dusa, zahvaljuje ti;
a ako je malena, omalovazava te.
Napredak nije puko popravljanje proslosti;
On je neprekidno gibanje prema buducnosti.
Umjetnost je korak od vidljivog, poznatog, do
nepoznatog."
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Norma Jeane

Uh, ja moram da pricam i da pricam i da pricam o svemu sto me muci i uvek mi bude lakse. Ako nemam nekoga pored sebe u odredjenom trenutku, dodjem ovamo pa se izjadam ili papir i olovka pa pisem :)
Nikako cutanje nije zlato u ovom slucaju. Bar ako se ja pitam. Dovoljno mi je da me neko saslusa. Eto.

isto ovako
By Paris
Ono nasta se fokusiramo jaca jer ga mi sami osnazujemo.
Ako neprekidno pricamo o nesrecnim ljubavima velika je verovatnoca da ce i nasa sledeca ljubav biti nesrecna jer to je pattern koji ponavljamo.
Korisnikov avatar
By Madonna
nekada je ćutanje zlato, ali u slučaju koji si ti navela nije.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja dohvatim hasanaginicu pa je smorim kao budalu. i bude mi super.

retko radi na drugima.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Paris

Ono nasta se fokusiramo jaca jer ga mi sami osnazujemo.
Ako neprekidno pricamo o nesrecnim ljubavima velika je verovatnoca da ce i nasa sledeca ljubav biti nesrecna jer to je pattern koji ponavljamo.

E, hvala ti, bas si me utesila :DDD
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma samo nadjes sta funkcionise da se osecas ok...to uopste ne mora uvek da bude isto...prica kad ti se prica, cutis kad ti se cuti...smaras kad ne mozes da prekines da smaras...izmeris s vremena na vreme da li ti se vise sada prica ili i tebe vec smara da drobis isto....kad te vise smara nego sto ti se drobi, znaci da prolazi.....onda prodje...i eto......

razmislis da li ti smeta da budes onaj sto stalno prica o tome
ako ne - pricas.

ako da - vidis da li mozes da prestanes
ako mozes - super.
ako ne mozes - smorice te pre ili kasnije.

i opet lepo.....

jebote kako serem!!!!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nije sranje...

Jako malo ljudi može zapravo da isključi u sebi taj glas da nešto trebaju ili ne trebaju da rade i to ih čini jako smorenim jer rade protivno svojoj prirodi....

Kada bi svako istinski mogao da se ponaša u skladu sa svojim osećanjima i da ih pokazuje u svakom trentuku, a da za to ne dobija "sankcije", svi bi bili istinski srećniji...

Između ostalog, to je osnovna i poenta borbe za gej slobode. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Zaljubljena

( ne mogu da citiram deo iz knjige jer ne znam gde je knjiga )

al mi je komp zapuco i sve se obrisalo...

:lol: :smeh:

ot:

Khm...Sta znam.Ne volim da cutim.I ne cutim nikad.

Teske sam stvari izrekao,a secernu vodicu ne volim bas da prosipam.
By Glasnik
Volim da pričam.

Pričam mnogo. Pričam brzo.

Pričanje me oslobađa.

Iako treba znati kad ućutati, ako imam problema ne mislim da će se uvećati ako pričam o njima.

:)
By alexandermagic
Uglavnom ne pričam o onom što me "muči". Trudim se da moj problem ostane samo moj, dok se ne riješi. Bliskim osobama mogu dati neku naznaku po tom pitanju, čisto da ne bi mislili da su oni za neš' krivi, jer se eventualno malo drugačije ponašam.

Inače me nerviraju osobe koje jadikuju kome i gdje stignu. Mis'im bolje voditi dnevnik, nego gnjaviti druge i ponašati se kao energetski vampir. Ili nek' si nađu psihologa. Ipak je plaćen za slične slučajeve. :D
Korisnikov avatar
By maka
Pricam, ali tek kasnije kada svarim malo situaciju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by alexandermagic
... Mis'im bolje voditi dnevnik, nego gnjaviti druge i ponašati se kao energetski vampir. Ili nek' si nađu psihologa. Ipak je plaćen za slične slučajeve. :D
Slažem se. Svakom je sopstvena muka najveća, pa pošto je tako, onda je najefektnije da svako svoju muku samom sebi i pripoveda, jer će sam sebe najbolje i razumeti.
A kod psihologa - po potrebi. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Berserker
Zašto se meni čini da sam već čitao ovu temu :hmm:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
imam jednu osobu koja mi sluzi za kukanje. :lol: obe smo dosta slicne, sa totalno razlicitim zivotima, i meni je interesantno da slusam nju i njoj je intersantno da slusa mene. od prvog dana se o svemu, svemu svemu poveravamo. od najdivnijih do najcrnjih stvari. i njoj sve moram da pricam. moram da joj kazem.

ostatku ljudi koji me okruzuju govorim samo ponesto, i uglavnom nije kompletna prica. i to tek ako neko primeti da nesto ne valja. ne zelim da opterecujem druge i da kasnije svako vidjenje preraste u "a jel sve ok? sta se desilo? jesi uradila sta sam ti rekao/la? i sta je onda bilo?" bljaaaaak...

tako se ja lepo toj jednoj osobi iskukam, a ako me jos nesto muci, a nisam u mogucnosti da pricam sa njom...uzmem pa strikam. :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!