uh
pa ja sam tehnicki biseks, ali ustvari sam.. well, trisex
imam gay odnose sa muskarcima, str8 zenama kao bisex muskarac, i lez curama kao poslednja submissivna drolja
ali kako sa ovim poslednjim ne ostvariujem veze, vec samo sex/prijateljstvo, to mu se u ovoj temi ne broji?
enivej, kad sam sa muskarcem, njegova paznja mi je jako bitna. Generalno sam "los" decko muskarcima, znam da budem velika picajzla, i tesko im oprastam. Primjecujem sitnice i uzimam ih im za zlo. Kad sam u vezi sa muskarcem, insistiram na svojoj slobodi, teze se suzdrzavam da ih ne prevarim, volim da flertujem sa drugim muskarcima..
Sa curama sam vise popustljiv, radije im i lakse udovoljavam, vise se postavljam zastitnicki (vaspitanje,valjda) i generalno sam skolski primjer papucara.
Opet, sa muskarcima imam bolju komunikaciju, u smislu da lakse verbalizujem ono sto imam na umu.
U sexu sa muskarcima sam opusteniji - ali mislim da je to zato sto tu imam vise iskustva.
Lakse se zaljubim u zenu, i u principu gledajuci na dosadasnja iskustva, bilo ih je manje ali sam ih dublje i iskrenije volio.
eto, to bi recimo bilo to.
ali da napomenem, da mi se najvise svidja kako funkcionisem sa lecama. Ja im kazem - 'oces da me karas? glasom kuckice koju ce svaka iole temperamentna (makar samo u krevetu) lezbejka da pozeli da rasturi istog momenta.
I onda im se, kao poslednja, podam.
I bude nam lijepo obojema.
Kontam da je ovo bio najopravdaniji offtopic koji sam ikad napravio.