Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by LoniTO je uradila?
Lepa Mlađenović ipak nije obična feminsitkinja već i lezbejska aktivistkinja. Zato joj se taj radikalizam možda i može oprostiti.
Dugo nisam praštao što me je vratila sa vrata jedne stare žurke u Labrisu jer sam muško. Danas mi to deluje sasvim legitimno.
Originally posted by zozefin stMalo li je ovo boldirano za lošu konotaciju? Treba li još išta više?
recimo ja kao feministkinja-amaterka bih rekla da su se feministkinje borile i bore za jednaka prava, a ne zele jebeni matrijarhat...
enivej mislim da je postignuto- da zene imaju jos vise obaveza- nego pre,
a prava jos uvek nemaju- jednaka
Originally posted by Hys.
Od mnogih zena sam cula ili sam cula kako su culi-ja NIKAKO NISAM FEMINSTKINJA!
Zasto?
Originally posted by Norma Jeane
Odlicno sto pomenu stereotipnu okorelu feministkinju!
Kako strejt homofomicni ljudi vide okorelu stereotipnu lezbejku ili okorelnog stereotipnog homoseksualca?
Koliko vas se na forumu pronalazi u tim stereotipima?
Da li vas nervira kada vas guraju u te stereotipe bez ikakve volje da sagledaju malo realnije to ko smo mi i za sta se borimo?![]()
Originally posted by J...Ja sam nekako podrazumevala da Hys misli na lezbejke (valjda sto je tema u estrogen fiksu).
Originally posted by Hys.
Od mnogih zena sam cula ili sam cula kako su culi-ja NIKAKO NISAM FEMINSTKINJA!
Zasto?
Zato sto se te zene plase da ce muskarci poceti da ih zaobilaze ako sebe na bilo koji nacin dovedu u vezu s tim "nenormalnim" zenama a to naravno ne zele. Ipak, treba se dobro udati.
Originally posted by LoniPo meni, a sebe smatram feministkinjom, to nije nimalo legitimno.
Lepa Mlađenović ipak nije obična feminsitkinja već i lezbejska aktivistkinja. Zato joj se taj radikalizam možda i može oprostiti.
Dugo nisam praštao što me je vratila sa vrata jedne stare žurke u Labrisu jer sam muško. Danas mi to deluje sasvim legitimno.
O tome sta feminizam jeste i koji su pravci (talasi) istog svako moze da se edukuje ako zeli. Opet, lakse je pljuvati i davati negativnu konotaciju necemu o cemu ne znamo nista, nego se malo raspitati i obrazovati pa onda suditi i donositi zakljucke i stavove.
knjigu Postajanje ženom treba razumeti kao pokušaj da se objasne dve stvari: modusi, strategije i otpori talogu koji nazivamo "ženom"/"muškarcem", i činjenicu da zahtev da se govori i misli u ime jednog identiteta - pa bio to i istorijski marginalizovan identitet žene - nužno povlači isključivanja i hijerarhije. Utoliko je vraćanje u XIX vek, na tlo prvih - engleskih i američkih feministkinja, bilo nužno da bi se razumeo svet u kojem i danas postoje "žene" i borba u njihovo ime.
Originally posted by WilhelminaJa sam ovaj natpis videla i u NLO-u... i nekako mi nije odgovaralo.
Nije kod svih, ali znam da je jedno predavanje organizovano u NSu i da je na vratima lepo pisalo - DOBRODOSLE. :weird:
Sta ne odgovara u tom natpisu koji se nalazi na vratima Novosadske Lezbejske Organizacije?
Ne razumem zasto vam te stvari toliko bodu oci, a recimo uopste vam ne smeta kad vas nazivaju ekonomistima, pravnicima, autorima, psiholozima, vozacima, arheolozima, pekarima.... itd.
Ovo za predavanje se potpuno slazem![]()
Originally posted by Wilhelminaovo je taaaaako tacno
Zasto bih ja sedela za nekim stolom i pricala drugim lezbama kako je to biti lezba? One to i same znaju. Za kakve slobode i prava se borimo unutar zatvorenog kruga?
...
Ipak je veza jezika i drustva neraskidiva i ne treba zanemarivati njegov znacaj.
...
Originally posted by DinaPa jesu li onda izostavljeni ili su podrazumevani?
...
Ipak je veza jezika i drustva neraskidiva i ne treba zanemarivati njegov znacaj.
...
![]()
ali u zemlji gde smo mi na svakom mestu podrazumevane mislim da nije bas tolika tragedija sto su muskarci izostavljeni/podrazumevani na nekom mestu kao sto je lezbejska organizacija.
Originally posted by Dinaupravo tako
Zene su navikle da se izostavljaju i podrazumevaju a njihova velicanstva muskarci nisu. Ne kazem da ne mogu da se stave dva roda ali u zemlji gde smo mi na svakom mestu podrazumevane mislim da nije bas tolika tragedija sto su muskarci izostavljeni/podrazumevani na nekom mestu kao sto je lezbejska organizacija.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!