Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ovo je bila neka nižerazredna, lokalna izložba u Nišu.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by *deni*

Ma, ovo je bila neka nižerazredna, lokalna izložba u Nišu.
"Drug, drug, pa u drugom stanju" ili prevedeno "lokalna, lokalna, pa na youtube" :awesome:
By J...
Originally posted by spliff

''

:pucaodsmeha:

bez komentara na ovu nabijenu na stikle

a bolje da su procitali te citate i pri tome rekli koga citiraju da se vidi da i oni znaju da kazu neku svoju recenicu a ne da glumataju neke recitatore.
By J...
:smeh:

Pokusao je da ne bude patetican, da ne spominje "prazninu u srcima". Ovako je ispao glup.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da nije bilo pada na kraju, snimak bi bio samo jako tužan, što me navodi na zaključak da je pad nameran potez :pokazuje:

Da li će ona ikada više moći, od blama da održi bilo kakav javni nastup?

"Meni je u svemu ovome najviše žao ove voditeljice jer nije vidjela PAD ! hahaha" :up:
By J...
Originally posted by Dirrty

Da li će ona ikada više moći, od blama da održi bilo kakav javni nastup?
Pitanje je i da li ce ikada vise moci da hoda. :lol:

A onaj mali u belim pantalonama se na kraju skoro uvatio za k...., valjda da se oseti samouvereno dok recituje. :misici:
Korisnikov avatar
By *deni*
A šta mislite, da li je Slađa Zdravković sad ogorčena što se snimak njene bruke vrti po netu, ili je zadovoljna zbog iznenadnog publiciteta ?
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da iako je bila ogorčena - da je to vrlo kratko trajalo. I da je sada presrećna (posebno posle ohrabrujućih reči njenih partijskih drugova da je to moglo SVAKOM da se desi...)

Vidiš da nije sposobna jednu jedinu rečenicu da reprodukuje, ne možeš da očekuješ neke normalne reakcije sad tu...
Korisnikov avatar
By Mars
Svega nekoliko sati nakon što je svet.rs objavio video-zapis Slađane Zdravković "omladinke" DS koje je iz drugog pokušaja jedva uspela da izrecituje jednu misao Zorana Đinđića i nakon toga tresnula o zemlju postala je zvezda na Fejsbuku. Odmah je stvoren njen fan pejdž ali i grupa "Svi mi koji smo za to da Slađana Zdravković uđe u kuću Velikog brata". Jedan o čitatelja našeg portala odmah nam je poslao informaciju da na Slađaninom FB profilu koji je ona brže-bolje "zamrzla" stoji da pomenuta devojka radi u Vladi Republike Srbije, da je rođena 18.08.1982. (omladinka od 29. godina?) i da ima završenu nižu muzičku školu, što je uz članstvo u DS, verovatno dovoljno da bi se neko zaposlio u Vladi. Obzirom na to da je novoizabrani ministar kulture Predrag Marković jedini ministar kulture u Evropi bez završenog fakulteta, to i ne bi trebalo da nas čudi. Dva snimka dole takođe svedoče u prilog tezi da su članstvo u partiji, lojalnost i poslušnost danas u Srbiji kriterijum a ne pismenost, sposobnost i inteligencija. Sve suprotno od onoga za šta se Đinđić, na kojeg se svi oni pozivaju, zalagao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, i Slađana sisa državnu sisu ? :paki:
Blago njojzi, to je tako prijatno...
:kada:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja vala mislim da se devojka zesce sjebala od ovog snimka...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by *deni*

A šta mislite, da li je Slađa Zdravković sad ogorčena što se snimak njene bruke vrti po netu, ili je zadovoljna zbog iznenadnog publiciteta ?
Nema to osecaj ni za blam ni za sramotu. Da ima, naucila bi jednu jebenu recenicu. jednu.
Da, moze da se desi svakom, desilo se i mojoj sestri, u vrticu.
Korisnikov avatar
By m..
posledica godina i godina negativne selekcije. sta ste ocekivali?
By Glasnik
Gde god zagrebeš poželiš da nisi zagrebao. :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene ne prestaje da odušeljava okrutna simbolika teksta koji su joj dali (ili je odabrala) da citira.
By Sixto
Al riba mi je potpuno u Grand fazonu!, Od stikli, pantalnona-helanki toliko sjajnih da su joj noge kao pasteta u crevu, do poze koja je totalno 'fuck me, Im famous'!
By J...
A najjaci komentar na yt: sapleo je Djindjic :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam ni znala za prvi od navedenih klipova...

,,znaci, on nije ponavljao ni jednu jedinu rec" :wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!