Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ma reci mu da si se poseksao i da ces ga nazvati kad se naspavas! :lol:
Korisnikov avatar
By Gollum
evo samo da se oglasim da sam ziv... ali i dalje se jako loshe osecam.. i dalje mi se vracaju lepe scene iz nashe zajednicke proslosti ( iako sam posklanjao i pobacao sve poklone i uspomene )...

juce sam se cak i razboleo i uvece dobio temperaturu 40 i krenuo da 'lutam' u neko cudno stanje... a to mi se nije nikad pre dogodilo...
i dalje mislim na njega non stop, sanjam ga... proslo je 2 dana od kako se vishe ne javlja :(
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Gollum

evo samo da se oglasim da sam ziv... ali i dalje se jako loshe osecam.. i dalje mi se vracaju lepe scene iz nashe zajednicke proslosti ( iako sam posklanjao i pobacao sve poklone i uspomene )...

juce sam se cak i razboleo i uvece dobio temperaturu 40 i krenuo da 'lutam' u neko cudno stanje... a to mi se nije nikad pre dogodilo...
i dalje mislim na njega non stop, sanjam ga... proslo je 2 dana od kako se vishe ne javlja :(
znam da ti nista ne znaci... ali ono svaki put kad citam tvoj post najezim se...

budi jak
Korisnikov avatar
By *deni*
Svi simptomi su na mestu i normalni za situaciju u kojoj si se našao, osim ove visoke temperature na granici komatoznog stanja. :temperatura:
To ti da ispitaš da nije neka prehlada, upala, ili svinjski grip, koji se slučajno poklopio sa ljubavnom ti boljkom.
A tu ljubavnu boljku ćeš odbolovati.
Što kaže teta Daca : '' Od toga se bolovalo i u moje vreme, al` se nije umiralo, evo žive mene..'' :yes:
Svu životnu sreću ti želim.
:)
Korisnikov avatar
By Gollum
hvala deni ;)

temperatura je grip koji sam pokupio od sestre ali verovatno zbog pada imuniteta od nejela danima i od psihofizicke iscrpljenosti
By Kragi
meni i dalje nije jasan razlog, i jos raskinuo preko telefona.
iskreno, ne bih pozeleo da ga vidim vise nikada a ponajmanje bih ga smarao porukama i sl. Putuj igumane :bye:

Posle devet meseci zasluzujes da se vidite, da te pogleda u oci i kaze razloge.

Procice te btw, don't worry :D
By Kragi
Mrzi me :D

Citam samo uvodni post ^^

Izvinjavam se :D
Korisnikov avatar
By Gollum
da, sreli smo se... ispostovao me je potpuno i pricali smo ceo dan...

ali meni i dalje nisu jasni razlozi, tj. ima li ih uopste ili je jednostavno izgubio zelju da bude samnom i to je sve... znam da nije prestao da me voli, pa mi je to josh i teze palo ( da je rekao 'ne volim te vishe' bilo bi mi isto tesko ali bar bih znao da raskida hladne glave i da tu zaista vishe nichega nema )...
kako god, drugi mi kazu da ne morim glavu ima li razloga i sta je razlog.. cim se zavrshilo znachi da nesto nije valjalo
Korisnikov avatar
By Torry
deder, dodji kod mene na tesenje :doktor:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
divna je ta pesma od Radiše Uroševića ( a i košulja mu je baš vesela )...
Korisnikov avatar
By Gollum
Nego, sta biste me posavetovali...
Treba li ostati s njim u nekom 'drugarskom' odnosu ???

Bio mi je i najbolji prijatelj i podrska,.. razumeo me je, slagali smo se u pogledu na mnoge stvari itd.. dosta slicnih interesovanja imamo...

Ne bih zeleo sve to da izgubim... ali ne znam da li je pametno pokushavati da ostanemo u kontaktu ovako rano nakon razlaza.. tj. on je cak i rekao da misli da je bolje po mene da ga ne vidjam jer ce me gushiti proslost i necu moci lako da nastavim dalje...

mozda nakon nekog vremena da ga pozovem ??? posle pola godine npr, godinu dana ???

izgubio sam neka vredna prijateljstva u zivotu i ne bih zeleo da i njega izgubim kao osobu...

da li da ga kontaktiram preko poruka, u stilu "sta ima?", "kako ide fax?", "srecan rodjendan" i slicno, ili da ni to ne radim???

bash sam zbunjen oko toga :(
Korisnikov avatar
By Tungi
Da li ga ti mozes gledati kao prijatelja?
I da li uopste vredi sa takvom osobom biti prijatelj?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ovako, Gollum...
Ako baš želiš da testiraš njegovu volju da ostane s tobom u kontaktu, pošalji mu sms čestitku za rođendan.
Ako ti bude odgovorio samo sa '' Hvala '', ili ti uopšte ne odgovori, to će biti više nego jasan znak da nije potrebno više da mu šalješ bilo kakve poruke.
Korisnikov avatar
By Gollum
ne znam... zbunjen sam i sam...
trenutno ne mogu jer ga i dalje volim..
a da li vredi ili ne.. ne znam... znam samo da mi je bilo lepo i zanimljivo s njim u drustvu ( i onda kada nismo razmenjivali neznosti nego samo caskali ili shetali gradom )..
Korisnikov avatar
By constantine
cuo sam za mnogo primera da je iz prijateljstva nastala veza ali obrnuto slabo :(

probaj malo bez njega pa onda pokusaj polako.. jedna poruka nedeljno... videces sam... tada ce i tebi glava biti bistrija i bolje ces da razumes neke stvari
Korisnikov avatar
By unic0rn
Za prijateljstvo je pre svega potrebno poshtovanje - nacin na koji je on inicijalno zavrsio stvari nikako ne pokazuje postovanje ka tebi.
Korisnikov avatar
By Gollum
evo proslo je nekih 20 dana.. ne mogu bash da se pohvalim da mi je bolje..
boli kao i tada, samo mozda manje vremena dnevno mislim na to...
sanjam ga svaku noc i zato su mi jutra ugl najteza... treba mi 2, 3 sata da dodjem sebi...
pritom sam zakachio virus i bilo mi je par dana bolje ali se juche uveche temperatura vratila pa se opet vratih u krevet,... shit !
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bivsi decko nikako ne moze biti prijatelj. Zajebi to. Preboli i kreni dalje. Nema druge.
By parastosije
xaxa lol
obozavam price sa tuznim krajem :D

tako ti i treba kad si naivan

lik te ne voli i tacka
ili nije peder ili si mu ruzan ili je nasao drugog/drugu ili si mu se smucio

p.s. prati ga :D
Korisnikov avatar
By maka
^ a mozda si ti taj lik i sad si dosao da ga podjebavas. :shamar:
By Hans
Originally posted by Sunce

Ovakav post nije napisan hiljadama godina na forumu, a sve u strahu da ce biti ismejan. Pa su svi frajerski i toliko kul, da su izgubili svaki gram duse.
Bravo! :up:

Jer, danas je važno biti out i onda nije bitno imaš li dušu. Suština ljubavi kao takve u gay svetu i inače je diskutabilna.
By Hans
Originally posted by ZvezdasBG

Bivsi decko nikako ne moze biti prijatelj. Zajebi to. Preboli i kreni dalje. Nema druge.
Da. I ovo. :up:

Hteo je moj bivši s kojim sam bio dve godine the thing called prijateljstvo. Možda, ali u drugom životu.
Korisnikov avatar
By Gollum
mislim da ne postoji pravilo koje vazi za sve osobe...

jedan od najboljih drugova moje sestre je njen bivsi s kojim je bila skoro godinu dana u vezi.. sada svako ima svoj zivot i svoje veze ali su stvarno super ortaci.. samo, posle raskida bilo je potrebno da prodju neke 2, 3 godine kako bi prijateljstvo moglo da funkcionishe..
By Hans
Pa to, dve- tri godine, drugi život, drugi psihijatar... :galerija:

:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!