Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Novosadska promocija je zakazana za nedelju, 20. mart, u 19 sati u Srpskom narodnom pozorištu.
Korisnikov avatar
By Srklet
super film.
najtuznije je sto atentatom na djindjica nije unistena samo jedna velika prilika za srbiju, nego i za sve drzave bivse jugoslavije koje su u njenom susjedstvu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
super film? ma hajde, molim vas.
meni ni za sta na svetu nije potrebno da me pola porodice zove i place mi na slusalicu.

Film je, sad bez zezanja, odlican, a Beba je moja ljubav iz mladih dana :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
meni je ipak najstrasniji onaj dio gdje se citiraju svi oni koji su mjesec dana pred djindjicev atentat ismijavali to kao njegove lazi. ti ljudi su i danas, sto bi se reklo, ugledni gradjani na mocnim pozicijama.

mislim, aleksandar fakin tijanic?! :barf:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by spliff

Novosadska promocija je zakazana za nedelju, 20. mart, u 19 sati u Srpskom narodnom pozorištu.
Ovo nisam znao i ima da budem tamo! :D

A film... no comment... manje više nisam ništa novo čuo, ali kad god čujem sve to uvek me podjednako ostavi nemog i razočaranog... probudi ljutnju i ogorčenost... Ali Srbiji ovako nešto treba svaki dan, tri puta na dan puštati na svakom kanalu!
Korisnikov avatar
By spliff
Ever tried?
Ever failed?
No matter.
Try Again.
Fail again.
Fail better.

Samuel Beckett
Korisnikov avatar
By bas bleu
beket je precenjen, pa covek je ozbiljno igrao kriket!
a dubravka nikada jeftinije nije izgledala (ne da to ima ikakve veze sa onim sto je pricala).
Korisnikov avatar
By Blady
Omg, meni je ovo bas jako tuzno...
Sigurna sam, da bi sve bilo drugacije da je on ziv.
Korisnikov avatar
By erkondisn
odlicna je cica. a taman kad pomislim kako sigurno mora boliti ako se u tim stikletinama spotakne :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Film je izvanredan!

Da ne ponavljam ono šta je većina rekla...
samo pih pohvalio Mirjanu Karanović, ukoliko je sama pisala deo, koji je odglumila.
Izvanredno!

Uf dao bih sve da vidim Koštunija na sudu.
No teško da će se to dogoditi.
Čovek ima velika leđa. Danas su Dobrica Ćosić i Matija Bećković počeli da se kunu u Košticinu nevi'nos'.

Nego ne znam da l ste znali i Milka Canić je bila članioca DSS-a.
:milkacanic:
Za mene je to veliko razočarenje.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa naravno da je bila... kako je i uvaljena na slagalicu... zato sto je sposobna? ta nismo u svedskoj.
Korisnikov avatar
By Loni
Bila im je i neka kandidatkinja na lokalnim izborima.
Jeza!

No ja se bojim da zločinačka udruženja, koja su zaslužna za ubistvo Kize
neće prestati da postoje i padom DSS-a.
Spremaju oni naslednike u vidu Dvari, Naših, 1389... kako li će se već zvati ta nova partija.

Najopasnije je što ti novi prikupljaju mlade.
DSS-ovci su bil isposobni samo za generacije Ćosića i Bećkovića.
Korisnikov avatar
By erkondisn
nego, kad smo vec kod ovoga...

Na vanrednoj konferenciji za štampu u DSS-prostorijama, novinarima se obratio Kosta Čavoški, srpski akademik i počasni senator Šumske, čitajući naglas pismo koje su sem njega potpisali Vojini najbolji prijatelji, akademici Dobrica Ćosić i Matija Bećković. Ukratko, da prevedemo, u pismu piše: Voja je nevin, Voja je naše zlato, Voja je Srbin, ko ne voli Voju – ne voli ni Srbiju!

:radosnice:

(orig clanak: http://www.e-novine.com/srbija/srbija-t ... gazio.html )

eno navodno i tajo de BoTa dao usmenu podrsku... :D
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam oduševljen filmom. Mislim da nije izvanredan, a sve prikazano sam već preživeo kroz audio izdanja Peščanika svih ovih godina (minus izražajna čitanja Karanovićke i Mićanovića - niko nema zamerku na to? On čas u ulozi Đinđića, čas Ace Tomića a čas Zvezdana Jovanovića?)

U svakom slučaju dobro je da je emisija napravljena i prikazana, to svakako....

(@bb, Dubravku stvarno kao da je uhvatila kiša na putu ka snimanju pa nije stigla da se sredi)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!