Jao pa ova tema vec postoji
A ja htela da otvorim prvi i verovatno poslednji put

temu u queer varjaci...
Ja sam skoro otkrila taj reality show ali sad gledam skoru svaku emisiju... Vec sam napisala na jednom drugom mestu da je emisija pozitivno uticala na mene, te da cu poceti vise da se bavim kuhinjom... Ima tako dobrih ideja i za aranziranje i za spremanje a i za zabavu prijatelja...
Recimo Dragan iz proslonedeljnog serijala je napravio nesto sasvim jednostavno. Stavio je na stapic jedan mali paradajz pa sir pa opet tako i to je tako lepo izgledalo... Eto jednostavno i lepo deluje uz ostatlo sto se stavi a ne bi mi palo na pamet da to tako napravim... Onda Igor sto je imao razne zacine i kaze da to prodaje... znate li gde svi ti zacini iz raznih zemalja imaju da se kupe? Ja sam ih nekad donosila iz Egipta i Tunisa ali sam poklanjala majci i svekrvi racunajuci da kod mene nece imati prilike da budu utroseni

A sad kao novootkrivenoj kuvarici ce mi trebati... Jeste li primetili da on svud po kuci ima zastave duginih boja? I da je na sto postavio carsav duginih boja... Jos jedna ideja, da se vecera na nasoj zastavi

Taj Igor me je na kraju samo zapanjio jer je spomenuo da ide da se nadje sa devojkom, bila sam ubedjena da neko ko drzi svud po kuci gay zastave mora biti gay...