Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Shbb kbb!

Da, oprostio/la bih
3
14%
Ne bih
8
38%
Pojma ti ja nemam, zavisi od situacije
10
48%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ženski rod ne smatram konkurencijom, zbog različite prirode intimnih delova, tako da bih pre oprostio prevaru sa ženskom osobom nego muškom.

A da li bih uopšte oprostio prevaru, ne znam, nisam se još uvek našao u takvom situaciji.
By alexandermagic

Da li bi oprostili/tolerisali partneru tj partnerki avanturu sa osobom suprotnog pola!?

Nema razloga da me prevari s ženom, kad je već tijekom ljeta 2009. dobio moju dozvolu da može imati seks s nekom ukoliko želi, pod uvjetom da znam tko je dotična dama.

Beneficiju još uvEk nije iskoristio. Od mene se ne može ništa skriti, kad i dok me netko zanima.
Korisnikov avatar
By Torry
ovde trenutno proizilazi moja sebicnost
ne bih
Korisnikov avatar
By VANGEL
Poznavajuci sebe da , nekako sam hladnokrvan - diskutabilno ...
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma dobar mu je odg na popaljev post
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by bas bleu

cinjenica je da mi se ne da da se vracam tamo gde je skoro prosao neki kurac. :ozbiljan:
Isto,samo obrnuto. :)

Kako bi to zvucalo onda..."Da ne lizem..primam ono sto je bilo u vajdzajni"
:awesome:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam u slobodnom odnosu/odnosima te prevara i oprastanje ne postoje... ne bih nikad volela vise da se vracam na to :grouphug:

Ali kao kopartnere vise volim muskarce. Ustvari nisam ni bila u situaciji da bude zena pa ne znam kako bi to funkcionisalo, mozda i bi... Ali nekako mi se cini da su muskarci racionalniji i da ako se neki odnosi nekako postave to tako ide, drze se dogovora sto mislim da je jako vazno za funkcionisanje visestrukih veza. I nekako su nase energije razlicite, pretezno razliciti sadrzaji i sve to moze da se spoji.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by bas bleu

apsolutno nemam potrebu da ovo racionalizujem ni sebi a ni vama so make of it what you will... prevara ili ne, but if there's love on my part, cinjenica je da mi se ne da da se vracam tamo gde je skoro prosao neki kurac. :ozbiljan:

ovakav bi bio i moj odgovor pre jedno par godina.

a sada, kada smo odavno presli level obicne veze, mislim da bih uz golemi ali zaista golemi razlog mozda i presla preko toga.
jeste da bi bio to ogroman udarac na moj ego, ali ipak mi imamo Historiju koji ne bih bas tako lako da izbrisem zbog nekog tamo kurca.

nesto kao u filmu The Kids Are All Right
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!