Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Gollum
godine - ja skoro 23,5 on skoro 22

hvala vam na savetima i vremenu utrosenom na citanju mog slucaja i pisanju odgovora :) znaci mi
Korisnikov avatar
By Sunce
Joj, to su zajebane godine. Nema ti leka. Salim se. :mazi:

Mada, ne salim se da je i mene u 22. - 23. godini drmalo i drmalo. Bio sam budala opsesivna. Desava mi se da na forumu, i danas, guknem i "kuknem": "Voleo bih ponovo iz pocetka."
Korisnikov avatar
By Sunce
Obrni brojeve i dobices odgovor. :zen:
Korisnikov avatar
By mikeli
mene je takva ljubav drmala sa 25 ....
sve isto kao i kod Gollum-a ... a ja sam to preboleo za kafanskim stolom ....

a ti nemoras tako !!!

drugi put, kad bese ljubav, i ja sam bio pametniji,
kad je dosao rastanak nisam zavrsio u bircuzu, opet sam razmisljao,
sto, zasto, kako, .... jbg.
okreni se drugim stvarima, prijateljima, obavezama, proci ce, vremena treba ....
tako hoce nas, gay people !
Korisnikov avatar
By zozefin st
ako sam ja prezivela, preziveces i ti,
bile smo vezane pupcanom vrpcom
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by Gollum
Originally posted by Ash Crimson

A da li ti je i rekao zasto raskida sa tobom ili ti je samo to saopstio? Ne moras da pises ovde zasto ako ne zelis, samo hocu da pitam da li ti znas zasto je on raskinuo.
mogu da pretpostavim.. mislim da mu nije bilo lepo samnom proteklih nekoliko dana... mislim da ni sam nije siguran sta zeli od svog i nasheg zivota..
vec me je jednom ostavljao pre 2 meseca nakon cega se posle par dana vratio sa pricom da bez mene nema smisla... presao sam preko toga jer ga volim i jer sam mu dao shansu da preispita svoje zelje i emocije...
pre samo 10 dana je rekao kako me voli.. i kako mu je uvek lepo samnom..
a pre 3 dana rekao da je shvatio da je kraj !!!
zbunjen sam potpuno ! nece da prica, kaze, sacekajmo neko vreme da prodje...
OK. Pitam, jer mislim da, ako znas razlog, mnogo je lakse da das smisao celoj prici, da zaokruzis to nekako u svojoj glavi i da (na posletku) nastavis dalje. A ovako, kada nemas pojma sta se desava, onda se stalno vracas na to, preispitujes, trazis razloge, nagovestaje. Takvo je bar moje iskustvo.

Ne znam zasto ne zeli da prica - mozda nema hrabrosti, a mozda i ne ume, jer ima problem da prepozna svoje emocije i o njima govori (ako je tako, to si veroatno i sam primetio tokom tih 9 meseci).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by unic0rn

Ne znam gde cu, ne znam sta sa sobom ! Previse sam se vezao za njega.. jedino sto mi je bilo vazno bio je on ! Moja greska je sto sam za vreme trajanja veze zanemarivao porodicu, prijatelje.. ali nista drugo mi nije ni bilo vazno ni bitno ! Sada sam sam i ne znam sta cu sa sobom...

Sama pala, sama se ubila al je valjda neshto novo nauchila :wundy:

Kukaj al nemoj da dramis, za par meseci ces vec naci drugog.
sve slusaj sta ti unikornjaca kaze, tastatura joj se pozlatila.
Korisnikov avatar
By Gollum
Nastavak priche:

videli smo se.. pozvao me je..
pricali smo ceo dan.. rekao mi je kako je poceo da gubi sebe jer je zbog mene zapostavio druge osobe i prestao da radi stavri koje su ga nekada ispunjavale... ( iako sam mu 100 puta dao do znanja u vezi da ne zelim da zbog mene sve ostalo trpi.. )..
prvo je izgledao hladan i nekako mi je bilo lakshe... rekao je "nije bilo lako doneti ovu odluku.. ovo je mozda najtezi nacin ali i najbolji... kada bismo nastavili da se vidjamo, bilo bi lepo neko kratko vreme a onda bismo poceli da se razvlacimo.. a meni nije cilj da te povredim, a ne mogu da obmanjujem ni tebe ni sebe"..
takodje me je savetovao da nastavim dalje, da ne padam u depresije, da mi zeli srecu itd...
onda smo shetali gradom i prolazili pored nekih nashih mesta .. ustvari, svako mesto u gradu nas vezuje za neke trenutke... skoro je zaplakao i rekao "zelim da se ovde zavrshi prica i da mi ostanesh u lepom secanju"... rekao je da me josh uvek voli ali da je shvatio da se ovde stvar zavrshava... pitao sam ga da li hoce da ostanemo prijatelji ali rekao je da bi to verovatno bilo loshe po mene jer zna kako je to kada pokushavash da idesh dalje a nisi rascistio sa prosloscu...
na kraju smo sedeli i cutali, padala je noc i znali smo da treba da krenemo, svako svojoj kuci...
zaplakali smo obojica i rekao je da ce mu biti tesko da prolazi pored nekih mesta ali da ce sve ovo jednom da prodje... nekako sam se potajno nadao da ce u poslednjem trenutku da se predomisli.. ali nije...
zagrlili smo se jako i svako je krenuo svojim putem :(
Korisnikov avatar
By mitrandir
Najgluplja stvar koju neko može da ti kaže je ono: It's not you, it's me.

Mislim,stvarno.
Korisnikov avatar
By Gollum
pa jeste... bez scena, bez patetike, bez ljubomore i besa... iskreno ali tuzno :(
uvek ce mi biti zao sto to nije uspelo i potrajalo.. voleo bih samo da ga jednom prebolim i da budem spreman da mu se vratim kao prijatelj.. a i on meni
Korisnikov avatar
By acid drop
kako je moguće da se raspalo nešto tako lepo. :sigh:

stavim jaa, a u ljubav vjere neeemam.
Korisnikov avatar
By Sunce

Nastavak priche:

videli smo se.. pozvao me je..
pricali smo ceo dan.. rekao mi je kako je poceo da gubi sebe jer je zbog mene zapostavio druge osobe i prestao da radi stavri koje su ga nekada ispunjavale... ( iako sam mu 100 puta dao do znanja u vezi da ne zelim da zbog mene sve ostalo trpi.. )..
prvo je izgledao hladan i nekako mi je bilo lakshe... rekao je "nije bilo lako doneti ovu odluku.. ovo je mozda najtezi nacin ali i najbolji... kada bismo nastavili da se vidjamo, bilo bi lepo neko kratko vreme a onda bismo poceli da se razvlacimo.. a meni nije cilj da te povredim, a ne mogu da obmanjujem ni tebe ni sebe"..
takodje me je savetovao da nastavim dalje, da ne padam u depresije, da mi zeli srecu itd...
onda smo shetali gradom i prolazili pored nekih nashih mesta .. ustvari, svako mesto u gradu nas vezuje za neke trenutke... skoro je zaplakao i rekao "zelim da se ovde zavrshi prica i da mi ostanesh u lepom secanju"... rekao je da me josh uvek voli ali da je shvatio da se ovde stvar zavrshava... pitao sam ga da li hoce da ostanemo prijatelji ali rekao je da bi to verovatno bilo loshe po mene jer zna kako je to kada pokushavash da idesh dalje a nisi rascistio sa prosloscu...
na kraju smo sedeli i cutali, padala je noc i znali smo da treba da krenemo, svako svojoj kuci...
zaplakali smo obojica i rekao je da ce mu biti tesko da prolazi pored nekih mesta ali da ce sve ovo jednom da prodje... nekako sam se potajno nadao da ce u poslednjem trenutku da se predomisli.. ali nije...
zagrlili smo se jako i svako je krenuo svojim putem :(
:sweet: Tako slatko, i tako tuzno.

Ovakav post nije napisan hiljadama godina na forumu, a sve u strahu da ce biti ismejan. Pa su svi frajerski i toliko kul, da su izgubili svaki gram duse.
Korisnikov avatar
By Gollum
ne stidisem se svojih emocija, suza, ne krijem srecu a ni tugu... a ko ce da me ismeva zbog toga, nek izvoli.. ;)
Korisnikov avatar
By blenta
"rekao mi je kako je poceo da gubi sebe jer je zbog mene zapostavio druge osobe i prestao da radi stavri koje su ga nekada ispunjavale... ( iako sam mu 100 puta dao do znanja u vezi da ne zelim da zbog mene sve ostalo trpi.. ).."

jel samo meni ovo ne lici na nesto sto bi rekao covek od 22 godine
sem ako nije depresivac po opredeljenju i drama queen?
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by blenta

"rekao mi je kako je poceo da gubi sebe jer je zbog mene zapostavio druge osobe i prestao da radi stavri koje su ga nekada ispunjavale... ( iako sam mu 100 puta dao do znanja u vezi da ne zelim da zbog mene sve ostalo trpi.. ).."

Baš sam ovo hteo da kažem. Kakav BULLSHIT razlog!

Ako mu je ovo bio razlog da raskine sa tobom Golume, veruj mi dobro je što si se oslobodio te budale.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa nema decko petlju da kaze pravi razlog, nego razvlaci Golluma. On bi i hteo i ne bi, i osnovni mu je problem to sto ne zna da li moze bez Golluma.

Nego, deckonja, reci ti njemu da si nasao novog decka, da si se zaljubio. Onda ce tvoj decko svim snagama zeleti ponovo da bude sa tobom. Ako ne to, reci mu da si se lepo poseksao sa nekim. Pa mu reci kako si uzivao itd.

Mislim, ja ovaj recept nisam zeleo da primenjujem, jer sam bio glup. A verujem da pali. :slika:
Korisnikov avatar
By Gollum
ja mislim da ni on sam nije potpuno siguran u ono sto zeli i oseca ( a tako je bilo i ranije ).. ili jeste ali je nesto ipak precutao... ne znam... budala ili ne, usrecio me je vise nego iko i ista ikad pre, i to ne zaboravljam
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sunce

Pa nema decko petlju da kaze pravi razlog, nego razvlaci Golluma. On bi i hteo i ne bi, i osnovni mu je problem to sto ne zna da li moze bez Golluma.
:up:

ja mislim da ni on sam nije potpuno siguran u ono sto zeli i oseca ( a tako je bilo i ranije ).. ili jeste ali je nesto ipak precutao... ne znam... budala ili ne, usrecio me je vise nego iko i ista ikad pre, i to ne zaboravljam
:sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Mage
Originally posted by blenta

Baš sam ovo hteo da kažem. Kakav BULLSHIT razlog!

Ako mu je ovo bio razlog da raskine sa tobom Golume, veruj mi dobro je što si se oslobodio te budale.
ne alaudiram ja da je on budaletina
sto bi bio slucaj da mu je pravi razlog ovo sto je rekao
e super nam je al zbog tebe nemam vremena da idem u teretanu, s ortakom na kafu i gledam seriju

nego mislim da se on poplasio ili ima drugi razlog
koji nadam se ima vise smisla

a ti golume jabuko sa grane
bices dobro. boli i bolece
ali ovo su stvari koje one mora da prodje
i dobro je sto je tako
nacinice te kompletnim, jacim i odraslijim
Korisnikov avatar
By Gollum
ono sto mi najvishe nije jasno u celoj prichi je to kako neko moze da me voli a zeli da raskine i zna da ce da pati i da ce mu biti tesko... mislim, bilo bi meni jednako tesko i gore, da sam video da je on mrtav hladan i da je u fazonu "dosadio si mi, necu vishe s tobom"... on je juche plakao i vidim da mu nije bilo lako ali je doneo ovu odluku.. rekao mi je sledece stvari

"tesko je porazgovarati sam sa sobom ali covek jednom shvati da dalje ne ide i ne moze da zavarava ni sebe ni druge",

"u poslednje vreme mi zaista 5 dana nije bilo nidocega a 5 dana mi je bilo lepo... chim je to krenulo da se deshava to je pokazatelj da nesto ne shtima"

"mislim da je sve ovo negde stalo i da smo postali samo lepa navika"

mozda postoji drugi razlog o kojem nije hteo da prica ali sta god bio razlog ( ako ga ima ) meni i dalje nije jasno da me neko voli a nece vishe da me vidja i zeli mi srecu i da se zaljubim u drugog... a znam da one suze i tugu juce nije mogao da izlazira i odglumi... u to sam bar bio potpuno siguran
Korisnikov avatar
By Mage
btw. blento potpis ti je extra :awesome: Gotta love Japanese sickness!
Korisnikov avatar
By Madonna

ono sto mi najvishe nije jasno u celoj prichi je to kako neko moze da me voli a zeli da raskine i zna da ce da pati i da ce mu biti tesko... mislim, bilo bi meni jednako tesko i gore, da sam video da je on mrtav hladan i da je u fazonu "dosadio si mi, necu vishe s tobom"... on je juche plakao i vidim da mu nije bilo lako ali je doneo ovu odluku.. rekao mi je sledece stvari

"tesko je porazgovarati sam sa sobom ali covek jednom shvati da dalje ne ide i ne moze da zavarava ni sebe ni druge",

"u poslednje vreme mi zaista 5 dana nije bilo nidocega a 5 dana mi je bilo lepo... chim je to krenulo da se deshava to je pokazatelj da nesto ne shtima"

"mislim da je sve ovo negde stalo i da smo postali samo lepa navika"

mozda postoji drugi razlog o kojem nije hteo da prica ali sta god bio razlog ( ako ga ima ) meni i dalje nije jasno da me neko voli a nece vishe da me vidja i zeli mi srecu i da se zaljubim u drugog... a znam da one suze i tugu juce nije mogao da izlazira i odglumi... u to sam bar bio potpuno siguran
ali to sad više ništa nije bitno. zašto bi ti sad lupao glavu tim i dozvolio da ti formaši seru po uspomenama? vidiš da je pogubljen, kakve su ovo baljezgarije :lol: ne zna šta hoće, ali zna da je došlo vreme za kraj, jebiga. ''lepa navika'' znači da se ohladio ili se zagrejao za nekog drugog ili ga više ne privlačiš. ma šta i ja serem! leave it be. go on, play some funky music, geeet into the grooove!!!
:plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!