Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Shbb kbb!

Da, oprostio/la bih
3
14%
Ne bih
8
38%
Pojma ti ja nemam, zavisi od situacije
10
48%
By Sixto
Da li bi oprostili/tolerisali partneru tj partnerki avanturu sa osobom suprotnog pola!?
Da li ste vec imali priliku za oprostiti tako nesto?

Slika
Korisnikov avatar
By acid drop
kakve veze ima kog je pola? prevara je prevara.
By Orion
Ne bih, bilo da je sa istim ili suprotnim.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by acid drop

kakve veze ima kog je pola? prevara je prevara.
Ne znam ni ja, nije mi jasno.

Nekima je to koliko sam primetio viši oblik prevare, sa suprotnim polom kad je...Sa istim nekako i nekad oprostiv, a ovaj - nikako i nikad.

Ja ne pravim razliku...prevara je prevara: muško, žensko, ovan, ovca...jarac, koza svejedno.
By Sixto
Ih Marse, pa pored tebe decko ne sme da zaskoci ni plot! AL si ti neki strog!
Korisnikov avatar
By colorado
Ako se pod prevarom podrazumeva samo seks, oprostio bih.
Ako je bio u vezi s jos nekim iza mojih ledja, ne verujem.

U oba slucaja bez obzira na pol i seksualnu orijentaciju treceg/trece.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Popeye

well, kad je koza u pitanju, ipak je mnogo zanimljivije nego s obicnim dosadnim ljuckim bicem. :D
Ne znam ništa o tome.

Al od Woody Alena preko Jima Jarmusha pa do ovih dole - vidim da su im ovce prvi izbor

Slika
Korisnikov avatar
By Mage

well, kad je koza u pitanju, ipak je mnogo zanimljivije nego s obicnim dosadnim ljuckim bicem. :D

:lol:

Ont: pa bilo bi mi nekako svejedno jel me pravario sa tipom ili ribom. Prevara je prevara, kako neki već napisaše.
Korisnikov avatar
By Srklet
seriously now... ne bih nikada insistirao na striktnoj monogamiji u vezi...
jednostavno su mi neke druge stvari mnogo mnogo vaznije u vezi od toga...
Korisnikov avatar
By Mars
E jeste.

I ja sam našo dečka koji jede manje od mene!

:zvezda:
By Hans
Ne opraštam bilo koju vrstu prevare. Pojava treće osobe na bilo koji način znači da vi niste dovoljni i tu na scenu stupa dostojanstvo i činjenica da niste nikome rezerva a ni da onaj treći ne treba da bude rezerva. Bog možda oprašta. Pa neka ga...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mars
Al od Woody Alena preko Jima Jarmusha pa do ovih dole - vidim da su im ovce prvi izbor
a jel znas onu :
Izgubljeni planinari negde u Bosni pitali dete : "Ciji si ti mali?" a on im odgovori : "Meeehin!"
Korisnikov avatar
By Mars
A što ga nisu pitali kako da se vrate na pravi put nego to?
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mars
A što ga nisu pitali kako da se vrate na pravi put nego to?
cekaj Predsednice! od neceg se mora poceti
Uhapsili Muju jer je na sred mosta jeb'o Hasu. Na sudu se on brani da je video kako je Haso upao u reku i poceo da se davi, pa je skocio, izvuko ga i poceo da ga ozivljava. Sudija mu kaze da se to radi usta na usta, a Mujo mu odgovara : "Jes' druze sudija, tako smo i poceli."
Korisnikov avatar
By Mars
Dovede čuvar zatvora Cigu u kancelariju...i kaže mu: "Slušaj ovako...da ti predložim nešto. Ajde ja tebe da jebem, a ti ćeš da imaš povlastice...posete, žena, paketi, cigare...sve. Može?" Ciga se razmisli pa kaže - može. I ajde on da jebe tako prvi put...nemesti se preko stola u kancelariji, čuvar krene od pozadi...kad neće. Gura čuvar, nikako da uđe. Pa kaže Cigi "De bre Cigo, vidiš da neće, pomozi malo..." A Ciga se okrene glavu prema njemu i kaže mu:

"Volim te"
Korisnikov avatar
By bas bleu
apsolutno nemam potrebu da ovo racionalizujem ni sebi a ni vama so make of it what you will... prevara ili ne, but if there's love on my part, cinjenica je da mi se ne da da se vracam tamo gde je skoro prosao neki kurac. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bas bleu

apsolutno nemam potrebu da ovo racionalizujem ni sebi a ni vama so make of it what you will... prevara ili ne, but if there's love on my part, cinjenica je da mi se ne da da se vracam tamo gde je skoro prosao neki kurac. :ozbiljan:
Takođe, samo što bih volela da znam u vlastitom 'slučaju' zašto je to tako. :shrug:
Možda zato što smo lezbe?! :eureka:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sve je u oku posmatracha.
Meni lichno, kud i kamo bi bilo lakshe kada bi se prevara odigrala sa osobom suprotnog pola. To bih mogao da razumem.
Korisnikov avatar
By Hys.
A koja je razlika?

Sem sto bih se grdno iznenadila posto znam da zenskima sa kojima sam ne pada na pamet da spavaju sa tipom, cak im je sama pomisao za bacanje pegle and all that.
Korisnikov avatar
By Blady
Sada bas razmisljam, verovatno bih..
Ali ne bih volela da mi se to desi, kapiram da bih vise volela da znam ako to zeli da uradi, pa da popricamo o tome.. ego da dodje do prevare..
By Glasnik
Glasao pod 3.

Mnogo tu faktora utiče... :shrug:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by colorado

Ako se pod prevarom podrazumeva samo seks, oprostio bih.
Ako je bio u vezi s jos nekim iza mojih ledja, ne verujem.

U oba slucaja bez obzira na pol i seksualnu orijentaciju treceg/trece.
I ja razmišljam baš ovako. Sex ko sex, jaka stvar.

A sa druge strane, moj dečko, kaže da bi me odrobijao ako bih ga prevario sa ženom, a oko muškaraca se baš i ne bi cimao mnogo :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!