Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
...za sve pare odem na neku egzotični destinaciju i Kuriru pošaljem ovako neke fotke, sa prigodnim tekstom u kome se zahvaljujem Palmi

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
ok, pazi sada... ako se ne varam vlada srbije je relativno skoro donela odluku da se same-sex marriages/civil partnerships sklopljeni u inostranstvu priznaju u srbiji... da li to znaci da na tri soma imaju pravo i istopolni parovi iz jagodine koji sklope brak/civilnu zajednicu negde napolju ili mozda i oni parovi koji se dosele u jagodinu kao newly weds?
Korisnikov avatar
By Mars
Jao Kole pa jeste... :D

@bb

Mora jedan da je iz tog kraja. Rođen, prijavljen...tako nešto. I moraš da ostaneš u kraju...tu da privređuješ i (poželjno je) razmnožavaš. Al nije uslov.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa ok. but in theory same-sex couples are eligible too. that, my friend, is called a loophole :)
Korisnikov avatar
By constantine
jel ima negde tema sta mozes da uradis sa 3,000€?
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by bas bleu

ok, pazi sada... ako se ne varam vlada srbije je relativno skoro donela odluku da se same-sex marriages/civil partnerships sklopljeni u inostranstvu priznaju u srbiji.
Čekaj jel ovo ozbiljno? Znači ako se recimo ovde u Švedskoj venčam sa dečkom, u Srbiji je naš brak legitiman?

Pitam jer skupljam neophodna dokumenta da to uradim, a ovi u Srbiji traže da se pri izdavanju uverenja da nisam u braku navedu svi podaci osobe sa kojom planiram da stupim u brak. Ali gay brak u Srbiji nije legalan koliko sam ja upućen...?

p.s: Izvinjavam se na off-u :peace:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by bas bleu

ok, pazi sada... ako se ne varam vlada srbije je relativno skoro donela odluku da se same-sex marriages/civil partnerships sklopljeni u inostranstvu priznaju u srbiji... da li to znaci da na tri soma imaju pravo i istopolni parovi iz jagodine koji sklope brak/civilnu zajednicu negde napolju ili mozda i oni parovi koji se dosele u jagodinu kao newly weds?
Ozbiljno? Pa ovo je super!
Ali zar ne bi trebali isti da se mogu proglasiti protivustavnim?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma šta se izvinjavaš.

Bolje pametni off nego glupa(va) tema.
By Hans
Jao, Marse, ovi sa tvojih fotki deluju srećno. :)

constantine, vidim neke ptice po tebi. Je l' to tako treba? :hitchcock:
Korisnikov avatar
By bas bleu
@mage: meni se cini da je neko bio kacio uredbu vlade srbije da se priznaju brakovi/civilne zajednice sklopljene u inostranstvu u svrhe izdavanja boravisne vize ili cega vec... nisam se preterano udubljivala. iskreno, nisam sigurna kako to sve funcionise u praksi (ili ako su oba partnera srpski drzavljani), ali sto se tice topika mislim da bi vredelo pokusati just to vex the palm :)
By Hans
Gut dann.
Korisnikov avatar
By taurus
.....al plakachesh znam kad god se sretnemo :smeh:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Lupio je nešto u stilu da ima više mladoženja, pa poziva sve "gradske dame" da se obavezno jave(!) i pođu na letovanje i nađu srpdnu dušu.:hail2:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Nemamo nikog iz Jagodine?

Da uzme Palmi 3,000€...pa posle da mu se smeje?

:D
Imamo ovde, koliko ja znam, dve persone iz Jagodine, ali jedna od njih sad čuči u inozemstvu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da, imamo jednog korisnika i jednu korisnicu ( neaktivni su, doduše ), pa taman bi oni mogli da se prijave za taj Palmin bračni projekat.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!