Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
:povez:

Tužno.

A kad ostvare i pravo glasa onda i - strašno.
Korisnikov avatar
By Evdokija
ljudi moji..
pokupise ih sa brda i planina, siroti, neuki.. i sad ce oni da menjaju vlast.
meni je ovo pretuzno.
ja ne znam sta se desava juzno od BG, a ocigledno ne mogu ni da zamislim :(
jadni ljudi, na kako nizak nacin ih iskuriscavaju... iskoriscavaju njihovu glupost i zatucanost :(
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sta je smesno u tome sto su u Beograd dovukli neku sirotinju ko zna odakle koja cak ne zna ni sta su to pokretne stepenice?

Nisu ti ljudi tu zato sto su patoloski zaljubljeni u tomu ili veliku srbiju nego zato sto nemaju sta da jedu.
Korisnikov avatar
By Mars
Opet pustih

:rida:

Nego, da bi mi bilo lakše, evo da prijavim svoju glupost na temu pokretnih stepenica: pre mnogo godina, strana zemlja, EU metropola...u sred noći, sam - peo se peške običnim stepenicama misleći da pokretne ne rade, a trebalo je samo da stanem i aktiviram senzor, pošto ih noću isključuju kad nema puno ljudi.

Eto, nekom sam i ja bio smešan...

Al ovo stvarno žanrovski ima više veze sa tragedijom nego komedijom.

:sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
i onda osvanu plakati:

hvala, BEOGRADE! ponovićemo!
Korisnikov avatar
By Paki
Ako će ovo da bude antikampanja, onda SNS sama lagano prelazi 50% na izborima.

Btw, jel' se zapitao neko zašto (i kako) ove pokretne stepenice u jednom od podzemnih prolaza na Terazijama idu ka dole, kada se to nije dogodilo nikada od kada su napravljene ? :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Paki

Btw, jel' se zapitao neko zašto (i kako) ove pokretne stepenice u jednom od podzemnih prolaza na Terazijama idu ka dole, kada se to nije dogodilo nikada od kada su napravljene ? :)
Sta ima veze? One mogu i dole, i ne moras da budes doktor nauka iz oblasti fizike da ukapiras da nece ici da se njima penjes.
By Sixto
Originally posted by Elena

Pogledati video snimak :
http://anti-sns.blogspot.com/2011/03/blog-post_10.html

:lol: :lol: :lol:
Ima smisla samo racunati na one koji znaju da koriste pokretne stepenice?

E zato SNS ce i uzeti vlast DSu, jer se ponasa i rukovodi tvojom logikom, i gleda Srbiju koja koristi pasos i racunar, bagra iz blata ruralnih predela po Srbiji je ne interesuje...
Ovo je jednako velik autogol kao i Mladjino ljubljenje s jaganjcima od pre par godina i igranje kolca s babama.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sixto

E zato SNS ce i uzeti vlast DSu, jer se ponasa i rukovodi tvojom logikom, i gleda Srbiju koja koristi pasos i racunar, bagra iz blata ruralnih predela po Srbiji je ne interesuje...
Ovo je jednako velik autogol kao i Mladjino ljubljenje s jaganjcima od pre par godina i igranje kolca s babama.
Zasto pretpostavljas da je vlasnik bloga obavezno glasac DSa?
Poznavajuci (kurvinu) politiku, vrlo lako moze da nas snadje koalicija SNS-DS-SPS i onda smo ga najebali.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ne verujem da je ovo autentično. I najgluplji i najzaostaliji pojedinci i pojedinke znaju za pokretne stepenice, ako ništa drugo - čuli su za njih, ili su ih videli na tv-u.
I ko bi toliko istrajavao u penjanju na pokretnim stepenicama koje idu dole ? Svako bi odustao posle 5, 6 sekundi, a ovi se penju, li penju.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina

Sta ima veze? One mogu i dole, i ne moras da budes doktor nauka iz oblasti fizike da ukapiras da nece ici da se njima penjes.
Može, al treba da požuriš....da je V>Ve.

Tragično u svakom slučaju.
By str00ja
Originally posted by *deni*

Ja ne verujem da je ovo autentično. I najgluplji i najzaostaliji pojedinci i pojedinke znaju za pokretne stepenice, ako ništa drugo - čuli su za njih, ili su ih videli na tv-u.
I ko bi toliko istrajavao u penjanju na pokretnim stepenicama koje idu dole ? Svako bi odustao posle 5, 6 sekundi, a ovi se penju, li penju.
Pa možda im je fora (al mislim ne žargonski nego bukvalno fora, namerna) kao Naprednjaci, pa idu samo napred, svesno, bez obzira na prepreke.
Kao ono, pravi Naprednjaci uvek idu napred, čak i na pokretnim stepenicama koje idu suprotno od njihovog zacrtanog naprednog pravca. :D

Sve u svemu, :lol: , i :lol: za blog, i za pridavanje pažnje glupostima, pa ja svaki dan viđam veća debilisanja i gluposti po gradu, a ovo je samo zadobilo kao neku pažnju jer je politički obojeno naslovom ili štagod. :barf:
Korisnikov avatar
By Mars
Što više objašnjavate, meni sve tužnije.

Edit: ona poslednja na snimku bi kao da odustane u jednom trenutku, al se ona ispred okreće i kaže joj "Ajde, ajde!" i ona nastavlja.

:povez:
By Sixto
Originally posted by Sixto

Zasto pretpostavljas da je vlasnik bloga obavezno glasac DSa?
Poznavajuci (kurvinu) politiku, vrlo lako moze da nas snadje koalicija SNS-DS-SPS i onda smo ga najebali.
Zbog toga kako je postavljena tema, u fazonu 'jao nama ako li ovi dodju na vlast umesto trenutnih'! Kad pogledas i blog na kome je klip jasno je da je to ipak samo jedno od orudja politicke jebacine nad nasim glavama.

Da, ovo je Srbija gde ljudi i dalje nemaju telefon, nemaju asfalt, jos manje pokretne stepenice... jedino sto imaju je puna usta trulih zuba.
I to sto oni imaju politicko misljenje i svest? Pa to je blasfemija!
Korisnikov avatar
By nsc
e smucili ste mi se vise sa tim napacenim narodom koji nema 'leba da jede i ne placa struju jer nema odakle i svercuje se po autobusima jer nema za kartu, a polovina tih koji nista nemaju ima i mobilni telefon i komjuter i pusi i nekako uvek nadje para i za dopunu i za internet i za cigarete
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lfLQdQN4 ... re=related[/youtube]

''

:merlinka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako ćemo da se frljamo s analizom sadržaja, ko je mogao ovo da snimi no drugi naprednjaci?!

Sigurno nisu bili u istoj rulji i glasači stranaka na vlasti.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Dirrty

Ako ćemo da se frljamo s analizom sadržaja, ko je mogao ovo da snimi no drugi naprednjaci?!

Sigurno nisu bili u istoj rulji i glasači stranaka na vlasti.
a zasto da nisu?

mozda, ali samo mozda, su se oni penjali na te pokretne, a njihovi ortaci ih snimali. :maska:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zato što je to bio protest protiv trenutne vlasti? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by nsc

e smucili ste mi se vise sa tim napacenim narodom koji nema 'leba da jede i ne placa struju jer nema odakle i svercuje se po autobusima jer nema za kartu, a polovina tih koji nista nemaju ima i mobilni telefon i komjuter i pusi i nekako uvek nadje para i za dopunu i za internet i za cigarete
treba napraviti neku specijalnu turisticku agenciju za ekipu iz kruga dvojke, ono malo da vide srbiju
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki

Ma šta kažeš?

Mogu one dole, ali one NIKADA nisu "terale" dole od kada postoje.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma tim stepenicama u beogradu su otvorene komande od kad ja znam za njih, svako moze da ih potera gore dole ili zaustavi
Korisnikov avatar
By Tungi
Je l' ovo prolaz u Nusicevoj?

Nikad nisam video da te stepenice idu na dole.

:nesiguran:

Neko se sa njima poigrao.Zalosno.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by unic0rn
Originally posted by nsc
treba napraviti neku specijalnu turisticku agenciju za ekipu iz kruga dvojke, ono malo da vide srbiju
videla ekipa Srbiju i cuje se i dopisuje sa dovoljno njih da zna sta pise, prebroj samo ovde koliko ih je van kruga 2, ne skidaju se sa foruma, na skoro svakoj L&Q zurci su, kad nema zurke u Pleasuru su, najcesce mortus pijani, jer oni su jedini takvi u svom mestu i niko ih ne razume i ne veruje koliko oni nista nemaju
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by unic0rn
Originally posted by nsc

neka kuma kaze amen

btw i ja sam primetio isto sto i paki
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!