- 23 Feb 2011, 16:08
Posle 42 godine, da li je došao kraj njegove vladavine ?
Šta vi mislite ?
Šta vi mislite ?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Danteo, da. baš rekoh sinoć kako bi onaj govor i bez tona bio jednako scary. to držanje, grimase, gestikulacija... prestrašno.
Ja sam ga video na televiziji juče...gospode, potpuno pomračenje uma, koje se vidi čak i na njegovom telu.
To je vlast, šta radi umu i telu.
Originally posted by *deni*mislim da je vetj pao
Posle 42 godine, da li je došao kraj njegove vladavine ?
Šta vi mislite ?
Ne vjerujem da je moj prijatelj naredio masakr
U Libiji je tokom desetodnevnih protesta i sukoba poginulo već nekoliko stotina ljudi, a čovjek koji ovom zemljom vlada preko četrdeset godina kazao je da neće odstupiti s vlasti pa makar ga to života koštalo.
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji je imao dobre, prijateljske odnose s pukovnikom Muammarom Gadhafijem, kaže da mu je teško Pukovnika vezati za pucanje na demonstrante.
“ Koliko ga znam, oslobađao je one koje bi sudovi kažnjavali zbog toga što su mu se protivili. Libija bi morala smoći snage da istraži tu veliku dramu i točno utvrdi tko je naložio ubijanje demonstranata”, izjavio je jučer za Novi list bivši predsjednik Stjepan Mesić, koji nikad nije skrivao svoje dobre, pa čak i prijateljske odnose s Muamerom Gadhafijem.
itd
Originally posted by MarsDa, kao 100 000 ljudi protestiralo. Iako, in Krouejša, kažu da je na proslavi Torcide (ehm, zapravo, Hajduka) bilo isto toliko ljudi. Koji se shebali grad svim i svačim - dajući to sebi "za pravo", što je zanimljivo zbog najavljenog Gay Pridea u Splitu...
Ja sad vidim u Grčkoj neki neredi?!
Ovih dana nisam pratio vesti.
Na BBC potrešeni zemljotresom u njihovoj koloniji...na CNN o izboru gradonačelinka grada Čikaga...
Edit: o prostituciji u Nevadi. Zabrani bavlenja ili pak dozvoli...ne kapiram...
Originally posted by PopeyeUpravo
pada, ali se ne da, lud kakav vec jest.
Originally posted by belosvitacovo je tako tanano i intimno da je almost erotično.
Mislim da se pukovnik nece lako predati ali je ovo svakako veliki udarac za njegovu vlast.
Originally posted by bas bleu
nazvacemo ga agendista.
Originally posted by belosvitacda nije bilo 'pukovnika' standard bi im sad bio ko u Dubaiju... jest ti kurac iskorjenila islamski fundamentalizam, samo se trenutno ne vidi... ni za vrijeme Tileta nije se vidjela ni Srebrenica ni Oluja... a kad se Alija u BiH zalagao za 'islamski socijalizam' zbog čega je bio neprijatelj broj 1? možda bi i on bio prijatelj broj 1 da je otišo u Libiju...
Gadafi je revolucijom sa 27 godina dosao na vlast.Promenio je Libiju na bolje;od standarda pa do toga da je Libija jedna od retkih islamskih zemalja iskorenila islamski fundamentalizam.Osnivac je "islamskog socijalizma" u zemlji bogatoj naftom.Stoga,verujem da je zapad tu melo umesao svoje prste pre svega zbog "crnog zlata"nafte.Pod njegovom vlascu Libija je jedinstvena zemlja,a ukoliko dodje do njegovog pada postoji sansa da se zemlja raspadne na tri istoriska dela.Da li je to "divide et impera"?
Mislim da se pukovnik nece lako predati ali je ovo svakako veliki udarac za njegovu vlast.Mislim da nece pasti.
Originally posted by belosvitacOvo nešto ko onaj naš što pod Slobom jeo jeftine voćne jogurte...ne mogu da mu se setim nicka.
Gadafi je revolucijom sa 27 godina dosao na vlast.Promenio je Libiju na bolje;od standarda pa do toga da je Libija jedna od retkih islamskih zemalja iskorenila islamski fundamentalizam.Osnivac je "islamskog socijalizma" u zemlji bogatoj naftom.Stoga,verujem da je zapad tu melo umesao svoje prste pre svega zbog "crnog zlata"nafte.Pod njegovom vlascu Libija je jedinstvena zemlja,a ukoliko dodje do njegovog pada postoji sansa da se zemlja raspadne na tri istoriska dela.Da li je to "divide et impera"?
Mislim da se pukovnik nece lako predati ali je ovo svakako veliki udarac za njegovu vlast.Mislim da nece pasti.
Originally posted by ZvezdasBGbiće talibani na vlasti i ako Gadafi ostane... eno čoek javno najavio dil š njima...
Pada. Tako je odluceno. Posle toga se na vlast penju talibani.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!