Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By barut
doduše ova šlapa suzana je eno zakukala sarnavki da se sve to dešava jer je ona žena. svaka joj čast :hail:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja samo cekam da jos izjavi kak joj se sve to desava jer je srpkinja. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
19:59 - Hebrang se javio novinaru Novog lista, koji prati prosvjednu povorku, da se požali zbog dolaska prosvjednika pred njegovu kuću: "Ovo mi je najteže nakon rata. Viču mi da sam lopov, a cijeli se život borim protiv lopova. Zanimljivo je da nisu išli pred kuću Ive Sanadera".

:lood:

da, nisu isli pred kucu njegovog dojucerasnjeg stranackog sefa! :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
mislio sam uvijek kako sanader nenadjebivo laze, ali hebrang je ocito the 'master teacher' tu :krezavi:

eno punu sobu ogrlica od njegovih bisera mogu nanizati :radosnice:
Korisnikov avatar
By Srklet
razlika je sto je sanader znao biti prilicno uvjerljiv kad je lagao, dok hebrang nikako nije. ali ga to ne zaustavlja. :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
prilicno uvjerljiv da... jer ga nikad nismo ni vidjeli kako govori istinu :D

(ali se bome svaki put zajapurio pa bi mu oni obrascici plesali lijevo desno... )
Korisnikov avatar
By Stripi
jebeš mi sve, kampiranje pred Hebrangovim stanom je bio vrh :lol:
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Popeye

zato imam mileta dodika na svojoj strani, koji ce vas potrovati rafinerijom. :party:

uostalom, brodske tetke bi se mogle prvo pozabaviti neoustašama na vlasti u svojoj kulačkoj metropoli, tako bi mozda dobile na politickoj vjerodostojnosti. :maji:
Mislim da je tvoja pojava malo jači otrov od Rafinerije :vatrica:

A tim, kako ti nazivaš, neoustašama ćemo se pozabaviti onda kad se Zagrepčani pozabave Bandićem, Zadrani Kalmetom, Splićani Kerumom, Osječani Glavaševcima, a tvoji sunarodnjaci cijelom svojojm državom jer sudbina nam je svima ista na ovom prostoru, a kod političara sve ovisi kakvu su košulju obukli.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ovo će uskoro prerast u ljubavni odnos.
Korisnikov avatar
By EnRage
Ako su takve stvari uopće moguće s dotičnim :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
kako da ne? Siguran sam da obojica osjetite leptiriće kad vidite da ste obojica online. Taj osjećaj mi je poznat :yes:
Korisnikov avatar
By EnRage
I jedan dobar tekst, slažem se da se ovi prosvjedi sve više pretvaraju u orgijanje desnice i nekih lijevih ekstremista. Od poruka opet nismo čuli ništa pametno osim da je masa ama baš protiv svega na svijetu, od HDZ-a i SDP-a preko EU pa sve do žutih žarulja u javnoj rasvjeti.

http://h-alter.org/vijesti/hrvatska/des ... a-baterije
Korisnikov avatar
By EnRage
:lol: Božica Jurić podržala prosvjede, nije dobro :lol:

Još samo fali Ana Lučić :)

Slika
Korisnikov avatar
By erkondisn
eh kad je bozica :love: podrzala ima da i ja sutra odem. nadam se da ce donijeti i pile za zameziti... a i da probamo one cuvene marijine buhtle

juku za precjednika a bozicu za jacinu nasljednicu :love:
Korisnikov avatar
By Stripi
@ EnRage

Mislim da bi ipak trebao doći pa da čuješ šta ljudi misile o Pernaru (ako ti već nije bilo dovoljno ono što su ga zamalo istukli u Osijeku) a evo isječka sa indexovog članka od juler
Ivan Pernar najavio je da ostaje u funkciji organizatora prosvjeda, nakon što je zaključio da ima podršku većine prosvjednika. Međutim, glavnina prosvjednika je samoprozvanog vođu revolucije ipak ignorirala, a što najveći broj prosvjednika misli o Pernaru i njegovim drugovima najbolje pokazuje podatak da se većina ljudi prosvjedima pridružuje tek nakon napuštanja Cvjetnog trga.

I to nije jedini komentar i ne samo na indexu.
Ne znam samo kako to ne vidiš kad pratiš vijesti?
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa Pernar je sad najmanji problem. Veći problem su ovi s crnim zastavama i kojekakvim anti EU transparentima što sad isplivavaju i urlaju Zovi, samo zovi, Hrvatska se budi i sl., kao da je 1991. Nažalost, uvijek isto.

Inače, znam da većina dolazi kasnije na prosvjed jer im se ne da slušati govore.
Korisnikov avatar
By EnRage
Nažalost, Vlada i oporba potpuno su izgubljene i dezorjentirane. Daju glupave izjave, požar gase benzinom i tako. Umjesto da nekako smire to sve više fašističko orgijanje po gradu tako što će barem okvirno objaviti nekakav datum izbora, oni se ponašaju ko da ih je zadesila elementarna nepogoda i natječu se u tome tko će veću gluost provaliti.

Sve će ovo odvesti u opasni radikalizam ako ubrzo ne završi. Situacija podsjeća na onu u Srbiji nakon gubitka Kosova. Netko mora popustiti.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

Pa Pernar je sad najmanji problem. Veći problem su ovi s crnim zastavama i kojekakvim anti EU transparentima što sad isplivavaju i urlaju Zovi, samo zovi, Hrvatska se budi i sl., kao da je 1991. Nažalost, uvijek isto.

Inače, znam da većina dolazi kasnije na prosvjed jer im se ne da slušati govore.
Iskreno, ja sam bio tamo i tih povika je najmanje. Ako ćemo pravo, pa da se okoristimo Corbisovim rječnikom, najviše je homofobnih povika (Jaco pederu), zatim slijede pozivi svima da izađu na ulice, povici vozačima kojima idemo u susret da potrube i stvari slične tome.
U govorima od nedjelje najviše su se ljudi bunili protiv onog lika koji je govorio da je vrijeme da se utaše i partizani ujedine (?), a Pero Kovačević iz HSPa nije ni mogao doći do riječi jer su ljudi zviždali. Nakon njega ljudi nisu htjeli nikakve govore nego da krenu.
Zato i velim da je drugačije se o nečemu informirati iz medije a drugačije sa lica mjesta.
A ako neko ne želi ići jer mu se ne da, dovoljno je da to i kaže a ne da izmišlja razloge.
Korisnikov avatar
By 2kune
gnjah... meni fali malko razbijanja policije... :sigh:
Korisnikov avatar
By Stripi
I meni se čini da bez toga neće biti ništa. Da stvar bude bolja, policija se totalno opustila a ninja kornjača ima u jako malom broju, za razliku koliko ima prosvjednika.
Možda ih samo senzibiliziraju? :D
Korisnikov avatar
By EnRage
Nadam se da nisi urlao na HT s iPhoneom u ruci koji je na T-Mobile mreži s činjenicom da kroistiš i ostale usluge :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

Nadam se da nisi urlao na HT s iPhoneom u ruci koji je na T-Mobile mreži s činjenicom da kroistiš i ostale usluge :lol:
Ja e koristim iPhone :nono:
Korisnikov avatar
By EnRage
A slažeš se da je Mudrinić lopov? :D T-Com ADSL imaš, imaš li i MAX TV? :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!