Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By DJRS (little helper)
Pokrenuo sam ovu temu da bih pomogao drugarici koja je pre par meseci shvatila da je privlace devojke i ubrzo se autovala najuzem drustvu. E sad, problem je u tome sto je ona u medjuvremenu napunila 26 godina i u velikom je tripu da je sve kasno shvatila tj. plasi se da posto je ikakvog iskustva, da ni jedna nece biti zainteresovana za nju.
Celu pricu i situaciju otezava to sto ona, i mi drutvo, ne poznajemo ni jednu LGB osobu, da bismo pokupili bar neki savet.
Zanima me, koliko su vama bitne godine pocetnika, da li biste bili sa pocetnikom i koliko vam je bitno iskustvo osobe sa kojom ste.
Ne zamerite sto pisem umesto nje :grin: Ona je jos uvek uplasena da nesto preduzme sama, a ja ne znam kako drugacije da joj pomognem i dam joj odgovore na pitanja:puzzle:
Korisnikov avatar
By Evdokija
nista od navedenog sto si opisao nije bitno
najbitnija je slika
By vademecum
posle shvatanja da volis devojke od dva meseca odnah potrcis da se outujues??
By alexandermagic
Ne dramite ni ti ni drugarica, idete mi na glans.

Nije joj 226, nego 26 godina. Nema se čega plašiti.
Korisnikov avatar
By mikeli
povedi je u gay club, pa neka se opusti od tripa ! :muzika:

godine prolaze, nervoznim korakom ..... life is one !
osoba pocetnik, sto da ne, imao sam ih, ucio i uputio,
a one posle okrenule mi ledja, bez reci hvala, a i netreba, nebolujem od tog ! :pacmanjede:

mislim da sam jasan, reci ce i drugi svoj sud ...

Srecno vam bilo ,,,,,
By LeDeNa_
joj ovakve teme vise :drama:

kao da ima 12 god...cega se plasi?

nek me klikne na pvt pa je vodim na kafu...eto..dogovor pao :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by DJRS (little helper)

Zanima me, koliko su vama bitne godine pocetnika, da li biste bili sa pocetnikom i koliko vam je bitno iskustvo osobe sa kojom ste.
Mi o'đe ne prelazimo nikakve nivoe, te stoga preporučujem devojci da pokuša da se opusti, da zaviri malo u forum, vidi ima li tu nekih tema koje je interesuju, pogleda gde se izlazi itd. Nema razoga za paniku, stvarno. :)
By Speculum Columbae
I ja mislim da ne treba da se outuje još uvek. Možda ipak ima nade za izlečenje, samo neka pokuša.
Ako lečenje baš ne uspe, onda joj nema druge, osim da bude out, a to je najgore.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dante

I ja mislim da ne treba da se outuje još uvek. Možda ipak ima nade za izlečenje, samo neka pokuša.
Ako lečenje baš ne uspe, onda joj nema druge, osim da bude out, a to je najgore.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ehm, mislim da devojka uopšte nema problem sa autovanjem, sudeći po uvodnom postu.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa ako ja nisam spomenuo autovanje, pobogu, onda je valjda jasno da to nije the issue ovdje. :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Да ли је постављач теме друг или другарица? :gatara:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa treba i tom drugu pomoci da spozna sebe. :balerina:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Да је мени један од двојице стрејт другова ово отворио бих га нокаутирала. :indijanac:
By cwetic
ako ima gej kluba u blizini, neka ode u obilazak. Iz kog je grada cura?:dina:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Galadriel

Да је мени један од двојице стрејт другова ово отворио бих га нокаутирала. :indijanac:
bull dyke. :giggle:

ili kak bi se to reklo u zg gej slengu: klingonka. :D
By RuznaGlupaZla
Nije to nikakav problem. Nije ništa bitno propustila, neka se opusti, ima vremena, biće prilika za sve. Lijepo je što ima podršku prijatelja.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Galadriel

nemoj da si agresivna :kragi:

verovatno da ona zna za ovo,ako ne zna, verovatno joj ne bi smetalo, ako joj je on dobar drug sigurno ne bi radio nesto sto bi je povredilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!