Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/11 ... jnici.html

Osumnjičeni za ubojstvo dvojice američkih vojnika u zračnoj luci u Frankfurtu priznao je da su mu meta bili pripadnici američkih oružanih snaga a predmet istrage je mogući čin islamskog terorizma, izvijestila je u četvrtak TV mreža MSNBC News, citirajući dužnosnike njemačke sigurnosti.
By Kragi
Ma svi Albanci su isti, eto USA im dala Kosovo a oni tako. :smeh: :smeh:
Krajnje vreme je da shvate da smo mi Srbi najcedniji :smeh:
By XanaX
Fakat dojam je da se većina "naslađuje" činjenicom da je ubojica - Albanac. Što je zapravo ustashka praxa.

I Clintonova će promijeiniti kurs politike na Kosovu zbog dva ubojstva i zapravo, njemačko-europskog problema ekstremizma...

I mislim da se od osim (simbolički) Slovenije, svaka ex-yu federalna jedinica morala boriti za svoju državu, izuzev Srbije, naravno koja nije ratovala...

Ovo stvarno traje predugo, od jogurta u Novom Sadu, pa zaista.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rodjen u shvabiji, tamo ishao u shkolu i ispade kao vanbracni sin Bin Ladena. Kazem ja krv nije voda. :lol:
Zivo me zanima koliko vojnika je trebao da kokne pa da Kristofer Dell uputi protesnu notu Taciju :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
mora da je zbog toga otvoren topic na forumu. ;)
By XanaX
Originally posted by ZvezdasBG

Rodjen u shvabiji, tamo ishao u shkolu i ispade kao vanbracni sin Bin Ladena. Kazem ja krv nije voda. :lol:
Zivo me zanima koliko vojnika je trebao da kokne pa da Kristofer Dell uputi protesnu notu Taciju :lol:
ah, da je mythea ovdje, kakve bismo duboke EU opservacije tek dobili ... good old times.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!