Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Najnovija Disney Dream kolekcija

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
By Sixto
Super su mi te manipulacije koje radi, mada, da imam mogucnost biti slavan i placen fotograf i mogucnost da biram stil kojim cu raditi ne bi ni izbliza licilo na to! Lepo za videti, al za raditi neka hvala!
Korisnikov avatar
By Srklet
ne volim je. uvijek su joj fotke bile artificijelne i bez zivota.
s time da nemam nista protiv artificijelnosti, ali imam protiv mrtvila. kod annie liebowitz ljudi postaju mrtva priroda.
Korisnikov avatar
By Mars
Jes da su beživotne (čak i Demi Moore koja samo što se ne porodi)...ali meni se baš to sviđa.

Kod nje, kod drugih ne bi.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
imala je finih portreta pre neg' što je potonula u treš-manipulacije poput ovih koje si okačio (od kojih mi je većina nepodnošljivo ružna). mada, ni ti raniji radovi mi nisu neš' posebno dragi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars
Slika
Ovo je jedna od retkih profesionalnih fotografija (mislim jedina u poznijim godinama) na kojoj kraljica ne nosi krunu.

Ne sećam se kako tačno priča ide, ali znam da su bile peripetije oko toga da li će ili neće skinuti krunu za fotkanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ova samo rekla da neće da skine. Nije joj se skidalo tada.

A posle mediji pokušali da naprave priču od toga pa su namontirali neke snimke pre i posle slikanja...kao se kraljica naljutila (i trčkarala po hodnicima palate). A ono to sve bilo - pre i snimanja i razgovora...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars

Ova samo rekla da neće da skine. Nije joj se skidalo tada.

A posle mediji pokušali da naprave priču od toga pa su namontirali neke snimke pre i posle slikanja...kao se kraljica naljutila (i trčkarala po hodnicima palate). A ono to sve bilo - pre i snimanja i razgovora...
A vidiš novinari napraviše priču od toga ... čitao sam u nekom magazinu baš o ovoj fotki ...
By Sixto
Pored tolikog posla ona prebijenog dinara nema... lujka!
Korisnikov avatar
By Torry
fenomenalna umetnica:klap:
Korisnikov avatar
By Srklet
e, tada je jos prikazivala ljude. danas valjda vidi samo celebrityje.

meni je terry richardson sto puta bolji.
Korisnikov avatar
By walt333
Ona je jedna jako lepa žena, ali da budem iskren ne volim njen rad.
Korisnikov avatar
By Srklet
don't wanna fuck susan sontag's leftovers? :trep:
Korisnikov avatar
By V25
Ona je jedan vrsan timski photoshop umetnik, i to cenim. Fotografije su joj obično prekičaste i prenatrpane nepotrebnim elementima, ali, za neko divno čudo, meni to prija. Snow Weiz jeste najlepša. Ko se krije iza veštice iz "Snow White", ne prepoznajem? Meni je Aladdin momenat jeziv zbog Marca Anthony-ja. a i Jennifer izgleda Bož' sačuvaj. Samo, lepim ženama se to prašta :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!