Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Dante
Originally posted by Null

fuj :ua:
Konačno neko da napiše nešto normalno na ovoj užasnoj temi o tim užasnim... stvarima.
Vi anoreksičari idite na temu "kako preživeti na vodi 87 dana" ili "voda na 87 načina" ili šta vi već (ne)jedete, a nas gurmane pustite da uživamo u masnim stvarima :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Mars

Zanimljivo, zanimljivo...

Meni nije majonez minus, al ne mogu da zamislim krastavčiće (koje inače obožavam) sa njima...

Inače savet za papirne ubruse i upijanje: ja sam počeo da stavljam i sloj IZMEDJU. Tako da one odozgo lepo pritisnu (plus ja nekoliko puta blago nagnječim) i onda se bolje upije.

:B
E da, to nisam slikao, ali stavim ubrus kao podlogu, pa poređam nekoliko prženica, pa stavim ubrus, pa ređam opet i tako, koliko već napržim, pa onda blago pritisnem i lepo se ocedi.

A meni majonez i krastavčići predstavljaju fenomenalnu kombinaciju. Recimo, hleb, i na njemu majonez, a na majonezu kolutići krastavčića. To kad krenem da jedem, ne umem da stanem. Evo i sad mi ide voda na usta.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa samo vi.. ne mere vam moje fuj zabraniti da hasate šta god hočete. nego jel neko jede prženice sa majonezom uz ponfri? a može i čaša soka od slanine :cheers:
Korisnikov avatar
By Kiborg
jok brate, slanina na prženice, a kao prilog pomfri u majonezu

vidi se da nemaš ukusa

pio bi slaninu kad možeš da je hasaš :doh:
Korisnikov avatar
By Madonna
dobro de, može i tako + sok od slanne
Korisnikov avatar
By Blady
Kiborze, meni se svidjaju jako tvoje przenice :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kiborg

A meni majonez i krastavčići predstavljaju fenomenalnu kombinaciju. Recimo, hleb, i na njemu majonez, a na majonezu kolutići krastavčića. To kad krenem da jedem, ne umem da stanem. Evo i sad mi ide voda na usta.
Kako ne, kako ne...krastavčići, majonez.

Samo mi nije palo na pamet u ovoj kombinaciji, sa prženicama. Prvom prilikom.
By Orion
kad sam bio mali to se uvek jelo za doručak nedeljom + kajmak + bela kafa :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars

Zanimljivo, zanimljivo...

Meni nije majonez minus, al ne mogu da zamislim krastavčiće (koje inače obožavam) sa njima...

Inače savet za papirne ubruse i upijanje: ja sam počeo da stavljam i sloj IZMEDJU. Tako da one odozgo lepo pritisnu (plus ja nekoliko puta blago nagnječim) i onda se bolje upije.

:B
da, uvek stavljam papir ispod, pa izmedju, sta god da tako pravim. Recimo pohovane tikvice ili patlidzan, ili ustipci, uvek idu izmedju papira.

Kiborg, przenice ti divno izgledaju :love:
Korisnikov avatar
By radoznala
Ja pravila jutros! Obožavam. Počela sam da ih jedem i sa svim vrstama salate od svežeg povrća. Pre neki dan mi je drugarica objašnjavala kako stavlja DŽEM na njih, i balila... A meni se bljuckalo :okret: Mislim, upropast savršenstva :D
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by radoznala

Ja pravila jutros! Obožavam. Počela sam da ih jedem i sa svim vrstama salate od svežeg povrća. Pre neki dan mi je drugarica objašnjavala kako stavlja DŽEM na njih, i balila... A meni se bljuckalo :okret: Mislim, upropast savršenstva :D
jao radoznala obnovila si mi temu... posalji mi u u2u tvoju adresu da ti ja posaljem kilo przenica u znak zahvalnosti :D :kuva:
Korisnikov avatar
By bas bleu
oh dear, opet ste vaskrsnuli ovo zlo od teme.

edit: uskrsli? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam toliko odavno pravio da sada koNpletno od početka treba da učim.

Znam samo da se ne namaču onako...bogato, pa da stoje i da se nacimaju smese...nego se samo pipne i brzo vadi.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
samo se vrati na početak teme, imaš i teorijsku razradu i praktične savete. :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Lepa Krepa

samo se vrati na početak teme, imaš i teorijsku razradu i praktične savete. :lol:
bas sam to hteo da mu kazem

meni nije jasno kako ovako neka prosta stvari moze da ima 8 strana?:lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
@constantine
zato što uzburkava žderačke strasti ka' black swan filmske.
ekšli, bilo bi kul imati jednu zbirnu temu, o prženicama i crnom labudu et d sejm tajm.
možda fakat skinem i odgledam to čudo uz porciju prženica, pa je i otvorim. :eureka:

gee, kako sam spora... ceo dan samo editujem postove e mi se vazda neko ubacuje u međuprostor. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lepa Krepa

Kad se setim da su mi 'edno tri ture lepca - propale, sve onako sušeći se i čekajući sudbinu da postanu prženice...koja nije došla.
Korisnikov avatar
By nsc
Dobro jutro Predsednice!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!