Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
pa zar nisu bili kod hss-a vec? :D

21:24 sati - Kolona je stigla do zgrade HSS-a u Zvonimirovoj ulici, ali prosvjednike je razočaralo što HSS nema zastavu na zgradi. (index)
Korisnikov avatar
By barut
orgijaju i pred hss-om kaže jutarnji :kopanos:
Korisnikov avatar
By Srklet
meni frend javlja da je bilo zapravo ok. jako puno ljudi. konacno se i ljevica pocela ukljucivati.

@barut: pa kad ce avatar? :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ali ova ekipa novinarskih retarda koji vode treci dnevnik na HTV-u :barf: pozvat u goste hadezeovca matusica i poremecenog i.z. čička :roll:

edit: i nakon toga jos hebranga. i nakon hebragna jos HSP! :zid:
Korisnikov avatar
By Srklet
najnovija teorija: prosvjedi ugrozavaju turizam! :lol:

e jebote... :roll:
Korisnikov avatar
By erkondisn
eh sto nije malo Ruzu doveo pa i da njoj malo prostora dade :lol:

dobro da sam propustio... :barf:
(jucer me dija ionako izivcirala)

turizam?!? ma koji turizam?!? onih 6 tjedana sunca i mora sto imamo i baba s apartmanima koja sjedi u vuštanu i čeka da joj kaplju euri s gornjeg kata...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja bio i sionć, fakat je bilo ok :yes:
Ali frend i ja smo "samo" napravili krug Cvjetni trg-Radićeva-HDZ na Tru žrtava fašizma-Daškovićeva-Branimirova-Importanne pothodnik-Paromlinska-G(r)adsko poglavarstvo-Vukovarska do križanja sa Savskom. Ovi dalje nastavili prema Trgu a mi pješke do okretiša na Savskoj pa na tamvaj i doma.
Zapravo, najveća fora mi je bila na Glavnom kolodvoru, jer mo mi zapravo htjeli tam na bus pa u Novi Zagreb. Međutim, ja ostavio lampaš na stepenicama Importannea a valjda je to ekipa skužila kao znak (a možda i ne) i onda su svi krenuli kroz Importanne pothodnik prema poglavarstvu :)
E onda smo nastavili i kroz Vukovarsku.
Sutra morem ostat i duže, ipak je petak a u subotu ne radim :D
Možda to privuče i ostatak škvader.
Bilo kako bilo, Pernar je propao, jer su svi na Svjetnom bili nabrijani protiv njega pa s mu počeli i zviždat kad je počeo govorit :D
Korisnikov avatar
By Srklet
:crveni:

'Srušimo Vladu, riješimo se lažne oporbe, sva vlast u ruke naroda!' - poruka je organizacije Radnička borba koja je preuzela odgovornost za sinićnje napade, polijevanjem crvenom bojom ulaza u središnjicu HDZ-a na Trgu žrtava fažizma u Zagrebu te sjedište karlovačkog ogranka HDZ-a. Time je jedan od radikalno lijevih organizacija koja uz Crvenu akciju od početka sudjeluje u antivladinim prosvjedima, ali u sjeni, konačno javno uključila u sve masovnije prosvjede diljem Hrvatske. Novost je i da su prvi poručili što žele, a ne samo što ne žele, što je zbunjivalo građane, vlast i oporbu. - Prijevremeni izbori stoga nisu nikakvo rješenje, promijenit će se samo imena, a pljačka će se nastaviti. Svima koji su potlačeni i socijalno ugroženi sve je jasnije da takozvana bijedna „oporba“ na čelu s SDP-om ne predstavlja nikakvu alternativu, već se sa HDZ-om nalazi u najčvršćem, jedva prikrivenom savezu. Stvarnu oporbu predstavljaju stotine tisuća nezadovoljnih radnika i ostalih koji su socijalno ugroženi. Njima nisu potrebni niti vođe, niti samoprozvani lideri koji će nastojati iskoristiti narodnu pobunu za svoj osobni politički probitak. Neprijatelji nisu samo oni na vlasti i njihovi politički prijatelji, već i svi oni koji izrabljuju radnike, ne isplaćuju plaće i potkradaju poduzeća i državu. Radnici, vrijeme je i za vašu pobunu, uđite u štrajkove i preuzmite tvornice, a profitere i tajkune pošaljite gdje im je mjesto - u zatvore! Neka sva vlast prijeđe u ruke naroda! - poručuju iz te organizacije, koja prema neslužbenim podacima broji par stotina članova i pristaša, a osnovali su je razočarani članove SRP-a, (Socijalističke radničke partije), koju je osnovao okojni Stipe Šuvar.

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
opa, veceras 10 000 ljudi!!!

Prosvjednici pred zgradom EPH viču "Jebo vas Nino Pavić!", "EPH mafija", "Jebo te Kutle" i "EPH lažovi, narod ste zaglupili".
:radosnice:

stripi, hocu izvjestaj kad dodjes online. :D

Slika
Korisnikov avatar
By barut
propele se komunjare na zadnje noge i... prdnile :rolleyes: isto ko i masoni. jebote, koja sprdačina od "radikalne ljevice". pa ne moš ih ni kritizirat normalno jer mi ih je... žao :maska:
uzgred, hvidra je oštro osudila sve prosvjede jer postoji mogućnost da bi ova sezona zbog situacije u magrebu mogla bit bingo a i treba se sad utrpat u uniju :nunchake:

uzgred2, :hys: jebote jer ovo srpska verzija corbisa :runsandscreems:
Korisnikov avatar
By Srklet
corbisu je sad krivo sto nije na ulici, optuzio sam ga da se ponasa burzujski. :D
Korisnikov avatar
By barut
ne neg sam mu ja zabranio da orgijai s fašistima :domina:
Korisnikov avatar
By Srklet
e da, srbi su mnogim smajlijima promijenili naziv. :gotika: (gotika a ne goth)
vrlo frustrirajuce. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
moram prestati gledati treci dnevnik htv-a, popizdio sam! :cupakosu:

nova teorija siniše obrve: zbog prosvjeda ce hrvatska uci u EU u paketu sa srbijom :ua: to je nakon: zbog prosvjeda ce propasti turisticka sezona :ua:

a svi novinari u zagrebu znaju da je siniša obrva jedini gluplji na prisavlju od dijane trepavice. :roll: pocet cu govorit 'ne budi glup ko siniša kovačić'! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Popeye

stripi, hocu izvjestaj kad dodjes online. :D
Meni baš super :D
Bilo kako bilo, najzanimljiviji moment jest taj da od ovih mrlja crvene boje kojima su zasuta vrata HDZ nije bilo ni traga večeras.
Dakle, ili ja nisam dobro vidio ili su sve žustro pofarbali. Nema veze, ima boje po garažama, pretpostavljam.
Nakon HDZa smo zkrčili Zvonimirovu, većina ljudi jeveselo trubila, čak i većina ZETovaca, vozači autobusa međugradskih autouba, kamionskih prijevoznika a veselo su nam trubili i vozači gradskih pauka kojima smo prepriječili put do njihovog cilja. Na Držićevoj je jedan tip dao gas i jurnuo prema meni, sveudilj blicajući i sa bijesnim izrazom na licu ali ja mu se nisam makao. Ako je baš navalio da radi mene robija, neka mu.
Bio sam taman pored auta kojim se vozio Pavić kad su ga ispljuvali, samo što sam ja skužio da se radi o Ninoslavu Paviću, vlasniku EPH a kad ono, glasnogovornik Vlade, lično!
Evo njegovog izbljuva ovdje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mlad ... 40919.aspx
Putem po Vukovarskoj smo doznali da je RT rekao da nas je oko 1500 pa smo otišli do livade pred našom Tv Bastiljom da nas malo pobroje. Jedna gospođa nam je čak i mahala sa prozora HRTa.
I onda uobičajena šetnjica, pored EPH, T-Coma, Savskom a najveličanstvenije je bilo, j neak mislim u Mesničkoj. Fakat je bilo ekipe. Kad smo došli do Trga, rulja se većinom osula i frend i ja smo pomislili da je to -to i sjeli na tramvaj pa doma. Međutim, kako čitam, još uvijek je veselo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pros ... 40870.aspx
:D
U svakom slučaju, prosvjed je ponovo u nedjelju, a seljaci su rezevirali ponedjeljak.
Neak si razmišljam da se i njima pridružim :blush:
Korisnikov avatar
By Srklet
inace, pratio sam prosvjede na indexu, tportalu i jutarnjem...

i pisu index i tportal: dosli prosvjednici pred zgradu EPH i vicu 'jebo vas nino pavic', 'EPH lazovi' itd
na jutarnjem: prosvjednici su dosli do zgrade EPH i skrenuli prema centru :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Popeye

inace, pratio sam prosvjede na indexu, tportalu i jutarnjem...

i pisu index i tportal: dosli prosvjednici pred zgradu EPH i vicu 'jebo vas nino pavic', 'EPH lazovi' itd
na jutarnjem: prosvjednici su dosli do zgrade EPH i skrenuli prema centru :lol:
Pa đeće protivu šefa? :smeh:

Ne znam jesul ovi na HRTu još uvijek stilgi izbrojat, jel nas ima više od 1500?

Premotati na 0:27 :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l2KFK16Q ... dded#at=27[/youtube]
đe ja nakratko ulijećem u kadar :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Zvao kolegu iz srednje škole da ga pitam zaš nije došo. Siroče, žena mu zakasnila pa mu nije imao ko pričuvat đecu :drama:
By zmeu
da razriješimo par dilema oko "corbisa"

1) provjede nisam podržavao zbog toga što su ih inicirali i započeli fašisti i boysi, dakle ona ekipa koja tuče pedere po cesti, a sve zbog toga što se potrefio trenutuak s progonom ljudii čija su "priznanja" za ratne zločine iznuđena u logorima, jer je do pred tjedan dana jedino što je moglo istjerati ovce na ulice su prokleti "branitelji". i tu je jedino vesna pusić od svih imala "muda" reći da su prosvjedi "desničarski ekstremisti". također, sebe uopće nisam vidio u društvu koja vladi uzvijkuje "cigani" i "pederi", jer doista u rasističkim orgijama, makar bili protiv najkorupirajnije zločinačke vlade bili, ne želim sudjelovati i pokupiti spolno prenosivu bolest.

2) i dalje sam skeptičan oko količine fašista koji koračaju cestom, jer podrška prosvjedima znači i između ostalog HČSP u parlamentu, jer smo vidjeli tko je profitirao od ovih prosvjeda - HSP, na čijim listama sjede fašisti i koji skupa s njima pobiru vrhnje zbog tzv "braniteljskih" prosvjedima. dakle, ne, ne želim vojne sudove, obranu DDR-a ("dostojanstva domovinskog rata") i stare prdonje i ubojice oko sebe.

3) ova heterogenost prosvjeda i taj antiestablišment mi je posebno problematičan, jer barem postoje tri historijska trenutka što se dešava kada lumpenproletarijat traži smjenu režima. dakle, da budemo jasni, ja sam tu lenjinist=bagru počistiti s ceste i dovesti avangardu.

4) nakon svega mislim da ove prosvjede vanparlamentarna ljevica lagano riklejma i da je bolje se boriti za prevlast nad ovim prosvjedima, nego sjedit doma, drkat kurac i gledat kao Frano Čirko ulazi u parlament, jer ekipa koja je sve to pokrenula (samoprozvani libertarijanci koji se zalažu za predstavničku demokraciju i nacionalizaciju banka :wtf: ) ne smiju od ovoga profitirati.

5) ne mogu dopustiti da ova trula vlast padne prokletom SDP-u i koaliciji u ruke, jer toliko količinu idiota na jednoj hrpi, toliku količinu ljudi koji su u sukobu sa zdavim razumom i toliko količinu maloumnika ne uspije Siniša Kovačević izvuči da gostiju uz Leticu i Čička u trećem Dnevniku. Naime, najnovija stvar je da iza nasilja i napada na policiju stoje Mladi antifašisti, dakle ona dječica koja je lijepila letke "Zagrebe zašto štitiš ubojicu", dakle Luka Ritz friends. (više SDP-ove struje nesvjesti: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/m ... 49712.html)
Korisnikov avatar
By erkondisn
ok, jos i HDSSB sa svojim zastavama tamo... inati se rvacko :bljak:
Korisnikov avatar
By Stripi
a da mi stavimo na listu šta se smije i šta se ne smije vikat, ko smije doć i ko ne smije doć? I da onda ponesemo svoje lunchboxove pa sjednemo neđe na livadu i napravimo piknik? Onako pravi, američki, sa kakriranim stolnjacima? Sigurno će tad svi shvatit našu poruku i shvatit će sav jad i čemer.
Jeez.
Korisnikov avatar
By EnRage
Joj kad će ovo više prestati...mislim da ovi što urlaju po ulici ne kuže da ovo nije afrička diktatura i da se u ovoj zemlji vlast smjenjuje na izborima. Drugo, poruke koje šalju su "svi su oni isti", a pitanje je koga onda žele na vlasti jer netko mora biti, a sva ta hipnotisana gomila bi se na vlasti vjerojatno ponašala jednako, ako ne i gore od ovih što su sad tamo.

Ekstremna ljevica i eksremna desnca ujedinjene marširaju ulicama...nije dobro...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!