Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

elektronske cigarete

Hoce
4
33%
Nece
3
25%
Ne zanima me
5
42%
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Gabriel

ne znam kako ziban moze da pomogne ako u sebi sadrzi nikotin? po principu klin se klinom izbija?
ne nego zamena. umesto da potrebu za nikotinom resavas cigaretom tebi ziban to resi. a plus je i antidepresiv tako da je lakse navuci cak i ako ostavis cigare zbog njega nista ti ne garantuje da ces ostaviti i ziban :lol:

ma, lekovi ne pomazu, ko stvarno hoce da ostavi cigare moze da ostavi.

ja ne zelim.
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, ziban je nastao kao lek pri lecenju psihoza, pa depresija itd..

a fora je bila sto su skoro svi ispitanici leka koji su bili pusaci
prestali da puse i ako su hteli , i ako im na pamet nije palo. :lol:
to mu je bila nus pojava. :wundy:

e moja drugarica , jedna vel'ka pushacica, je probala ziban 3 puta.
i sad imaju tu pravila koliko se kad pije i kako prestajati da pusis:
npr., na pocetku pusis normalno a posle 10 dana smanjis pa prestanes.
on ti u stvari OGADI nikotin, i cigarete ti budu bljak.
ali moja drugarica ga je POBEDILA !!
navikla se da su joj cigarete bljak, i nastavila da pusi i sa zibanom. :cigareta:

a o ovom cudu slusam vec 2-3 god.
za neke prilike ok, za neke ne, sha znam.
soc. sam pusac, nezavisna od nikotina, i ne volim ga, smeta mi,
nemam ritam pusenja (nekad ne zapalim 3 meseca, nekad popusim paklo za 4 dana)
zapalim kad pijem u drustvu, kad nemam sta da radim sa rukama, kad mi proradi oralna fixaxija.. i to je to.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ziban posle izvesnog vremena promeni ukus cigarete,ali daleko od toga ta budu bljak i da ti se ogade, jednostavno nije to taj ukus. Pio sam ga 2x. Prvi put sam prestao da pusim posle 15ak dana i nisam pusio dok sam ga pio. Čim sam prestao sa Zibanom, počeo sam da pušim :D Drugi put sam ga pio zimus, nisam ni prestao da pušim ali sam smanjio broj cigareta. I ne verujem da se na Ziban može navući tako brzo. Možda posle 6 meseci,godinu, ali ako ne prestanes da pušiš za 2,3 meseca na Zibanu, što bi ga pio dalje.
By alexandermagic
Zaboli me ćošak za elektronske cigarete, sasvim sam zadovoljan s mojim toksičnim "Marlboro"-om.

Opcija 3.
Korisnikov avatar
By Tungi
^
A tek sto me zabole za ove jadne sto pomrese od pasivnog pusenja.
Korisnikov avatar
By Dominion
cisto sumnjam da ce bilo sta da se desi pogotovo imajuci u vidu cenu te sarene budalastine.

mada moram priznati da sam pozeleo jednu kada sam video lika na beogradskom aerodromu kako je cucla. taj momenat se desio posle prolaska kroz pasosku kontorlu i saznanja da mi let kasni 3 sata....zivote :sigh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam, mozda nekome i pomogne.

Zapravo, meni taj mehanizam 'navike', i 'potrebe' za bilo cime sto ne spada u osnovno odrzanje zivota uopste nije jasan. Niti se nesto preterano zamaram sa tim.

Ma... sve te zavisnike istresemo negde na Prokletije, pa vidimo koliko se ne moze bez kafe, cigara, neta, cokoladica i kole.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by Wilhelmina

Zapravo, meni taj mehanizam 'navike', i 'potrebe' za bilo cime sto ne spada u osnovno odrzanje zivota uopste nije jasan. Niti se nesto preterano zamaram sa tim.

Ma... sve te zavisnike istresemo negde na Prokletije, pa vidimo koliko se ne moze bez kafe, cigara, neta, cokoladica i kole.
a manastir ništa? malo batinica? :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Sprinter
Originally posted by constantine
Sta mislite da li ce ovaj proizvod smanjiti broj obolelih od karcinoma pluca?
e-tečnost HIGH & MEDIUM 30ml
Koncentracija nikotina: HIGH (24mg/ml)
Ovo je 1.1mg po cigareti.

Ali nikotin ne izaziva rak, on samo unistava srce i brze umres :wundy: Ali tu su jos i katran i ugljen monoksid za JOS brze umiranje :wundy:
nije mi zapala za oko gramaza, nego cena :smeh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Aaa... Pa kako su cigare krenule da poskupljuju izgleda da ce ovo ispasti i jeftinije :sigh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
a procice jos neko vreme dok ne budu poskupele na 3 hiljade dinara za jednu paklu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
:coravi: :D

onda moze imati smisla

ali i dalje je skupo da neko iskesira sve sto mu treba da bi poceo da pusi e-cigarete. ja bih se ipak opredelio za efikasnije varijante kao sto je ziban, jer ovim cigarama covek sebi produzava agoniju kroz naviku za pusackim pokretima, ako se u medjuvremenu dogodi neki stres vrlo lako se moze preci sa ove na pravu cigaru, dok bi u slucaju onoga koji se odvikao od pusackih rituala to bilo teze. mada opet je svako prica za sebe, ali generalno mislim da je bolje odma da se sasece, ima tema na forumu nesto sam pisao o tome, mrzi me da je trazim sad ne znam ni kako se zove.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dear Lucy
Originally posted by Wilhelmina

a manastir ništa? malo batinica? :)
nemoj da mi je neko mrknuo ideju! Odo' da se posavetujem sa svojim duhovnikom, pa da pravimo BIZNIS! Vise infoa soon, preko facebooka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!