Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By dobronamjeran
Dajte ljudi, ja sam mislio da ce neko da mi odgovori ozbiljno.

Nisam gej (stvarno) ali sam, nadam se moralna osoba, koja ne zeli da sudi o necemu o cemu ne zna nista.
Vrlo je moguce da ce neko ometeno djete da bude gej ili lezbejka, a da ja necu biti u mogucnosti da mu pomognem.

Zanima me, kakav je vas pogled na to sto ne mozete imati djecu prirodnim putem sa vasim partnerom, i da li vas je to nekad navelo na razmisljanje o (ne)ispravnosti homosexualnih odnosa.

Molim vas da se ne uvrijedite, necim, cega nisam ni svjestan u ovakvoom pristupu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mucni glavom i mozda ces shvatiti nesto.

Ako to ne pomogne udri glavom u zid, to ce sigurno pomoci.
Korisnikov avatar
By Torry
sto ste gostoljubivi :shamar:

covek lepo pita a vi tako
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by dobronamjeran

Citao sam da moze nastati i na jedan i drugi nacin, pa me zanima kako je to bilo u vasem slucaju.
sto bi rekla lady gaga: born this way! :zastava:

Sto se tice predrasuda... glavna je ona o ljubavi (nemojte shvatiti pogresno) Vjerujem da je svako sposoban da voli, ali nespojiv mi je analni seks sa necim tako prefinjenim i dubokim kao sto je ljubav.
men se čini da ti imas predrasude i prema ljubavi i prema analnom seksu.
jer ljubav ne mora biti prefinjena, moze biti i vatrena, uzbudljiva, destruktivna, luda, opasna i svasta jos nesto, a moze svakako biti i plitka. :drama:
u svakom slucaju, nekakva zrela i ozbiljna ljubav izmedju dvije osobe ukljucuje i mnogo neprefinjenih stvari, a jedna od njih bi svakako trebal biti i seks. jer tko zeli prefinjen seks? :odbij:
zelis uzbudljiv seks, zelis pamtljiv seks, zelis strastven seks, a to moze ukljucivati i da te cura zaveze za krevet i šamara dok ti jaše kurac ili da joj ti pljujes u facu dok svrsava i nazivas je kurvom, sto ju jos vise pali.
pa tako i s analnim seksom: don't knock it till you tried it. :D
nema ama bas nikakve kontradikcije da ti netko nabije kurac u dupe i da ti ispuni srce ljubavlju. cak stavise, najbolje je oboje kad ide zajedno. :yay:

takodjer, kod muskaraca je g-tocka u supku, a da ne spominjem kako je tek masiranje prostate divno (kao heteroseksualac, mozes se o tome vise informirati u filmu 'road trip' :D ), a tek analni orgazam... shit, i'm getting horny now! :bale:
Kod velikog broja ljudi, pa i kod mene, desava se da kada su intezivno zaljubljeni i kada puno vole svoju djevojku, da tada mogu u potpunosti bez seksa.
really? svi strejteri koje ja poznajem se na vrhuncu ljubavi jebu sve u 16. ne kuzim zasto bi ljubav vodila k apstinenciji? :nesiguran:

Na GL sajtovima, primjetio sam, intezivno se promovise sex, u nekim neprirodnim kolicinama, bez intime, koja je neophodna.
kojim GL sajtovima? generalizacijom neces daleko stici.
takodjer, koja je to prirodna a koja neprirodna kolicina seksa? recimo, zivotinje se jebu kad im dodje sezona parenja: jel to ta prirodna kolicina? :trep:
Korisnikov avatar
By Srklet

Vrlo je moguce da ce neko ometeno djete da bude gej ili lezbejka, a da ja necu biti u mogucnosti da mu pomognem.
ne brini se, svi retardirani su heteroseksualci. ;)
Zanima me, kakav je vas pogled na to sto ne mozete imati djecu prirodnim putem sa vasim partnerom, i da li vas je to nekad navelo na razmisljanje o (ne)ispravnosti homosexualnih odnosa.
iskreno: ne. iz jednostavnog razloga sto heteroseksualci na ovom svijetu uspijevaju napraviti toliko djece, o kojoj se onda vrlo cesto ne mogu brinuti kako treba, pa su ta djeca gladna, zanemarena i svasta nesto, te bi im sigurno bilo bolje da ih usvoje homoseksalni parovi.

uostalom, strejterima je dovoljno da se napiju navecer a sutra ujutro probude kao buduci roditelji, dok gejevi i lezbijke nemaju tu opciju, te svoju odluku donose nakon pazljivog razmisljanja, potpuno sigurni da zele dijete. sto mi se cini kao mnogo odgovorniji pristup. :)
Korisnikov avatar
By Dina

...

...
Mnogi heteroseksualni parovi ne mogu da imaju decu prirodnim putem - problemi sa neplodnoscu muskarca ili zene ili oboje ili nema problema ali zajedno ne mogu da imaju dete... Da li to vodi u razmisljanje o neispravnosti heteroseksualnih odnosa?
Korisnikov avatar
By bern

Nisam gej (stvarno) ali sam, nadam se moralna osoba, koja ne zeli da sudi o necemu o cemu ne zna nista.
Na ovom forumu moš biti šta oćeš. Imammo svašta: gejeva, lezbejki, transica, jednoroda, strejtera, biseksualaca... Samo izaberi svoju etiketu.
Nije sve što je prefinjeno gay/lez. I dokaz za to imamo na forumu :awesome:
Hoćeš da kažeš da je jedini cilj seksa imati djecu? Ili da je jedini cilj u životu imati djecu?
Korisnikov avatar
By Tungi

Studiram, i buduci sam defektolog pa me zanima, kako nastaje homoseksualnost (kongenitalno genetski, ili u toku zivota). Citao sam da moze nastati i na jedan i drugi nacin, pa me zanima kako je to bilo u vasem slucaju.
Cak ni ja ne razumem ljude koji svoje seksualnosti postaju svesni u svojim osamnaestim,devetnaestim,pa ni u petnaestoj...Milslim..Sta si radio do tad,o cemu si razmisljao do tad..Ono sto juce nisi znao,danas najednom vec znas.Dakle (homo)seksualnost kao stecenu ne razumem niti prihvatam kao takvu.
Kod mene je obrnuti slucaj.U sasvim nedvojbenim situacijama sam plivao.
Rodjen s tim materijalom.

Sto se tice predrasuda... glavna je ona o ljubavi (nemojte shvatiti pogresno) Vjerujem da je svako sposoban da voli, ali nespojiv mi je analni seks sa necim tako prefinjenim i dubokim kao sto je ljubav.

Slazem se.

Kod velikog broja ljudi, pa i kod mene, desava se da kada su intezivno zaljubljeni i kada puno vole svoju djevojku, da tada mogu u potpunosti bez seksa. Na GL sajtovima, primjetio sam, intezivno se promovise sex, u nekim neprirodnim kolicinama, bez intime, koja je neophodna.
I hoces sad odmah razbiti tu predrasudu,kad kazem da sam i sam takav i da ne mogu isto kao i ti da razumem tu drugu skupinu ljudi?
Samo bez generalizacija.Nisu ni svi gayevi,a ni straighteri isti.
Korisnikov avatar
By Tungi

A sta ako ja ne zelim i ne volim decu,jesam li i zbog toga nenormalan,odnosno neispravan?
By dobronamjeran
Svi govore kako bi heteroseksualci trebalo da prosire svijest i odbace predrasude, slazem se, ali i vi imate suzenu svijest, kada vas zbunjuje nas pogled na homoseksualnost.

Ovi tvoji primjeri ljubavi kroz seks (vecinom perverzan), koje si naveo, govore da ti brkas pojam Ljubavi sa strascu.

Ljubav ne moze biti perverzna ni divlja. Ona je osjecanje, koje je isto za sve i svakog, pa je vrhunac veze kada osobu sa kojom si, zavolis kao da ti je sestra, brat ili majka. Kada je volis u potpunosti.
Ne kazem da ne volim strast, ni da volim apstinirati, ali ne mjesam to sa ljubavlju. Niti imam odnos sa djevojkom kao sa sestrom, vec na tu ljubav imam jos i dodatnu strast zbog sexualnosti.

Stvarno mi je zao sto homoseksualne osobe prolaze kroz svasta u nasoj zemlji, ali neke stvari ne bi smjele da se promjene u stavu prema sexu.

Ljudi nisu zivotinje, tj. vise nisu. Postali smo od njih, ali smo se ponasanjem odvojili, i postali misleca bica.

A to sto se veliki broj heterosexualaca ne stara dobro o djeci, nije nikakvo opravdanje. Tj. zvuci smijesno.

Smisao sexa nije zadovoljstvo, nego stvaranje novog zivota, ali u vom hedonistickom vremenu, to se ne vidi.
Korisnikov avatar
By Galadriel

Smisao sexa nije zadovoljstvo, nego stvaranje novog zivota, ali u vom hedonistickom vremenu, to se ne vidi.
Значи ти водиш љубав само и искључиво у сврхе прокреације, бићеш девица и нећеш водити љубав док не будеш желео да направиш дете? И после исто нећеш више никад?
Korisnikov avatar
By Srklet
you really need to get laid, man.

btw, bas se zivotinje vecinom seksaju samo zbog prokreacije. seks zbog uzitka prakticiraju delfini, majmuni i ljudi. cinjenica da se ljudi seksaju zbog uzitka je pokazatelj evolucijskog razvoja, jel.

jednoga dana cemo djecu klonirati iz epruvete, a seks ce biti iskljucivo za uzitak. :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By constantine
^ hahahahha Galadriel imas pivo od mene i !joker ako budem bio na cetu
Korisnikov avatar
By Torry
1. mi imamo suzenu svest, jer ne shvatamo kako vi heteroseksualci ne razumete ljubav izmedju osobe istog pola

2. veruj mi , i ja sam imala taj stav da je ljubav nevina, naivna, cista, platonska.....a onda sam se zaljubila...i zavolela...

3. da, nazalost, homoseksualci prolaze lose u nasoj zemlji, ali odakle ti ideja da svi treba da imamo isti stav prema sexu? svako to dozivljava drugacije i meni je drago sto je to tako

4. neki ljudi jesu zivotinje....ne svi...ne generalizujem ali kako ima dobrih tako ima i losih...

5. smisao sexa je stvaranje novog zivota? hmm, zanimljiva stavka ali ne i dovoljno ubedljiva

nego priznaj ti nama, kakve si traume imao u detinjstvu?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mars

Možda je ovo kao u filmu "Exam"! Sami treba da otrkirjemo pitanje!

(i poubijamo se međusobno usput)

:lol: :lol: :lol:

Jao kako si me oraspolozio ovim postom :love:
Korisnikov avatar
By Tungi

Svi govore kako bi heteroseksualci trebalo da prosire svijest i odbace predrasude, slazem se, ali i vi imate suzenu svijest, kada vas zbunjuje nas pogled na homoseksualnost.

Ljudi nisu zivotinje, tj. vise nisu. Postali smo od njih, ali smo se ponasanjem odvojili, i postali misleca bica.

Pa zar se ne vode samo životinje tim instinktom,za produžetkom vrste?
By dobronamjeran
Pa dajte ne budite smijesni. Obozavam sex, i nema razloga da to poricem ili da se pravim svetac, samo treba biti svjestan zasto postoji sex.

Odvratno mi je da gledam one sex igrackice i sl. To je katastrofa, to je duhovno poniranje.
Ljudima koji koriste to, je potrebno duboko introspektivno sagledavanje...

Zamislite covjeka (bice koje je zivo, a ne zna smisao zivota) kako nadrazuje erogene zone i dozivljava tjelesne senzacije, dok pored njega prolazi dublji smisao postojanja koji treba da trazi. Pa da su to radili naucnici i svi veliki prosvetitelji, ne bi nas bilo.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover

...
Seriously?

That's why we call you breeders, not humans.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prvi post je delovao obećavajuće, već naredni je da se usereš.
Pa da imaš malo mozga u glavi, sam bi shvatio sve što ti je sada nejasno.

Sve što si ovde pomenuo, rade i str8 ljudi.
Verovatno ne znaš, jer očigledno nikada nisi upoznao osobu koja je makar malo drugačija od tebe.
Uostalom nečija intima nije tvoja stvar.

Zbogom!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Zamislite covjeka (bice koje je zivo, a ne zna smisao zivota) kako nadrazuje erogene zone i dozivljava tjelesne senzacije, dok pored njega prolazi dublji smisao postojanja...
Zamišljam. :rotflmao:

Neki njuejdžerski fetiš?
By str00ja

Zamislite covjeka (bice koje je zivo, a ne zna smisao zivota) kako nadrazuje erogene zone i dozivljava tjelesne senzacije, dok pored njega prolazi dublji smisao postojanja koji treba da trazi. Pa da su to radili naucnici i svi veliki prosvetitelji, ne bi nas bilo.
E baš.
Eno dvojica mi na štapu pronesoše dublji smisao života baš malo pre dok sam masturbirao.
Korisnikov avatar
By Srklet

Odvratno mi je da gledam one sex igrackice i sl. To je katastrofa, to je duhovno poniranje.
Ljudima koji koriste to, je potrebno duboko introspektivno sagledavanje...
yeah, 8 or 9 inches deep :lepeza:
By dobronamjeran
Ja sam zbunjen. Stvarno. Stvarno sam zbunjen :( Ljudice za koju deceniju biti toliko preverzni da ce pedofilija biti mala maca.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ajde molim te vrati se u rupu iz koje si izasao (a ovime ne mislim na picku)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!