Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Kad sam čuo da su počele neke demonstracije protiv Jadranke Kosor prvo što sam pomislio da se ljudi bune zbog njenog katastrofalnog stajlinga i zbog toga što se žena jednostavno NE FARBA !

Žena, koja u 21.veku dopsuti da bude seda isto je kao kad bi žena u 20.dopustila sebi da se ne depilira ispod miške.
Nedopustivo!

Slika

Na ovoj slici još je i vadi kesa u boji kose, ali bunda od životinjskog krzna? Fuj!

Nikad neću zaboraviti izjavu jedne moje dalje rođake, babe, koja je usred NATO intervencije 1999. rekla: Ne volim Madlen Olbrajt, a znate zašto?
Zato što žena ne zna da se obuče. Di idu kratke suknje na onakve noge?! :-)

Pederske šale na stranu, ovaj miting pokazuje da treba biti za EU.
Ako je takav šljam kao Tomson protiv kao i ultra nacionalisti, onda je jedino rešenje biti ZA.
Na žalost među protivnicima EU pored ekstremnih desničara, nađe se i po koji ekstremni levičar.
Jedni neće u EU jer su šovinisti, a drugi jer su komunisti. Ipak, kad treba mitingovati protiv nečeg dobrog ekstremi se uvek ujedine.

Da ne bude zabune, ekstremne levičare ne guram u isti koš sa desničarima.
Nisu ista govna ko i fašisti, ali su iste štetočine.
By Sixto
Originally posted by Loni

Žena, koja u 21.veku dopsuti da bude seda isto je kao kad bi žena u 20.dopustila sebi da se ne depilira ispod miške.
Nedopustivo!

Pobogu, sta ti pada na pamet!? Zasto bi neko ko ima odrzavanu, redovno sisanu frizuru morao obavezno i da se farba!?
Korisnikov avatar
By 2kune
Stripi dušo, da se Jaca snalazi u ovoj situaciji tako dobro kako ti misliš bila bi je puna televizija. A da ne govorimo o gotovo trenutačnom povlačenju svih HDZ ministara od očiju kamera. Ostao je jedino Čobanković jer je spor i Hebrang jer je lud (yap, ima puno ludih). A Jaca se usrala poput grlice. Naravno, ne od Pernara već od branitelja. Njena udrugaška politika obila joj se o glavu i ono što je izgledalo kao veliki uspjeh istopilo joj se u rukama poput snježne pahulje. Sad ima gomilu branitelja po ulicama koje više nitko ne kontrolira i Pernara kao zornu mjeru koliko je sve skupa raji dopizdilo. Te radikalne bundžije mogu joj samo pružiti opravdanje ne i časni uzmak. Ali da je htjela uzmaknuti učinila bi to odavno. A vjerujem da je dovoljno pametna da sama bez savjetnika skuži da u ovoj kaotičnoj situaciji svaki pogrešan korak može izazvati nepredvidljivu lavinu.
Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspx

– Izbacili smo ga iz stranke u studenome prošle godine nakon što smo utvrdili koja su njegova prava politička uvjerenja i stavovi. Isto tako, radio je i javne ispade, od kojih je bio najteži na jednom skupu o urbanizmu gdje je, pred dvjestotinjak ljudi, mrtav-hladan rekao da je pročitao ‘Mein Kampf’ Adolfa Hitlera i iz njega dosta toga naučio o prikupljanju članstva i javnim akcijama. Radije ćemo zauvijek ostati mala stranka nego imati članove kakav je Ivan Pernar.

...

Neugodno sam se iznenadila kada mi je jednom prilikom za člana stranke predložio Franu Ćirka i pohvalio ga. Ćirko je organizirao prosvjede protiv Parade ponosa, a član je Hrvatske čiste stranke prava. Homofobiji i netoleranciji prema drugačijima nema mjesta u Zelenoj listi – ističe Vlasta Toth, ukazujući na Pernarove tekstove koji se mogu naći na internetu iz kojih je, veli, jasno da takva osoba nema što tražiti u demokratskoj stranci.

pa nisam znao da su pernar i čirko jarani... ah... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune

Stripi dušo, da se Jaca snalazi u ovoj situaciji tako dobro kako ti misliš bila bi je puna televizija.
Da se Jaca i čitav HDZ uopće dobro snalazi ne bi svi mi bili u ovoj situaciji.
Ja sam samo rekao da je bilo koja kobinacija njima pobjednička, oni ne mogu izgubiti. Ono što je žalosno jest da se mogu kroz četiri godine vratiti još jači.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Јадранки Косор ФЕНОМЕНАЛНО стоји ова бела природна боја косе и мислим да је добро што је не фарба, јер је то нека врста њеног заштитног знака...

Ни Ангела Меркел не фарба косу, па јој ништа не фали...
А што се тиче фотографије са кесом у руци, мислим да је хтела да се представи као "политичарка из комшилука" која живи као сав нормалан свет :)

Допада ми се њена одлучност да се на улици сузбији сви могући немири и да се сви лепо приведу и да за то одговарају...

Браво !
:hvala:
Korisnikov avatar
By Stripi
fino ja kažem da sve budale uvijek funkcioniraju na istoj frenkvenciji.
Korisnikov avatar
By Srklet
we should leak that story to the press. :D (o boze, sad sam u iskusenju! :lol: )
Korisnikov avatar
By EnRage
Uz Pernara najviše me užasnula ona retardirana s kockastim državotvornim šalom što je gostovala u Nu2.

"Ako trebam birat' između hrvatskih branitelja i EU ja biram naše junake"....

Ma gdje rastu takvi ljudi? Tko ih takve uzgoji?? :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ти "Домовински бранитељи" су нека верзија српских радикала :)
Korisnikov avatar
By 2kune
o bože... kako može... :drama: a da jaja nije obrijao... :drama: brzo! mirišljave soli... :lepeza:

elem, koliko sam vidio na dnevniku netko je smislio dobru strategiju (ili je popalio neki pdf s neta o tome kako organizirati urbanu gerilu)... vozaju policiju po gradu ko male majmune... :D
Korisnikov avatar
By Srklet
najnoviji naslov s indexa:
Prosvjednici navukli policiju u Jurišićevu, ostatak sprinta prema Markovom trgu!

:lol:
Korisnikov avatar
By EnRage
A Jutarnji je stvarno mogao blurati onu fotku, ali dobro, u brzini su vjerojatno zaboravili :)

Pitam se za koliko će se dana ovi umoriti, čim grane sunce puknit će ih proljetni zanos :)
Korisnikov avatar
By 2kune
nije mi jasno zašto svi računaju da će se netko u ovoj zemlji umoriti prosvjedovat... :neznam:
hrvati su takvi... kad otkriju novu igračku ne mogu je se nikako ostaviti... ko autisti... :roll:
mislim, ni od čajna šopova sve po 8 kuna još se nisu umorili... :drama:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa ceka ona prosvjede vec odavno... jos od ljeta drzi ekstra policajce iz cijele zupanije po centru na nekakvim kvazipojacanjima u slucaju da netko krene na vladu :D
Korisnikov avatar
By EnRage
Sve u svemu, mislim da je Pernar netko koga se treba staviti na promatranje. Samopromotivni gad s luđačkim manirima i preradikalnim idejama. Kad bi osnovao stranku normalnim putem i išao na izbore dobio bi 5 glasova od frendova i obitelji, a ovako računa na masovnu potporu jer "on će spaisit Hrvate"...yeah right, ne pušim te male Hitlere, krizne izrode koji narodu u stanju očaja i beznađa mogu bilo što prodati.

Ne, hvala, bolje i Jaca nego Pernar!
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde, ajde, Enragemire... to ti je tipični hrvatski jal... nemoj da si zavidan na momka... i ti ćeš jednom postati vođa naroda... sve će biti u redu, nemoj da se sekiraš... :potapsava:
Korisnikov avatar
By EnRage
Sva sreća pa nemam ambicija voditi narod, pogotovo ne ovakav :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
spalili i zastavu EU i SDP-a, a hrvatsku su postedili :party:

Hrast, hrast, hrast :radosnice:

a sto li ne spale zastavu hss-a, ili bar da netko (konacno) naguzi onu kurvaćetinu petirku :sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
spalili su i HDZ-ovu zastavu... a mislim da se nikome ne da ici do zvonimirove, do sredisnjice HSS-a :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!