- 28 Feb 2011, 20:05
Sta mislite da li ce ovaj proizvod smanjiti broj obolelih od karcinoma pluca?
ovo sam video u filmu the Tourist.. pa sam malo guglao

wiki kaze copy/paste
evo sajta gde se moze naruciti porizvod sa sve pratecom opermom cak imaju i cene
L I N K
P.S. ja sam batalio cigare i ne pusim vec 3 nedelje... osecam se mnooogo bolje i ne vuce me da zapalim....
ovo sam video u filmu the Tourist.. pa sam malo guglao

wiki kaze copy/paste
Elektronska cigareta, e-cigareta je metalne cevčica napravljena od nerđajućeg čelika, koja po svom izgledu podseća na pravu cigaretu, a sastoji se od komore za čuvanje tečnog nikotina u raznim koncentracijama, i izvora napajanja energijom ili dopunjive baterije. Pušači iz nje udišu isparenja ali je ne pale, kao što se to čini sa pravom cigaretom, jer ona ne proizvodi dim pa je neki pušači koriste da bi izbegli zabranu pušenja na javnim mestima. Umesto klasičnog dima, pušači iz nje udišu fina isparenja koje proizvodi grejno telo zagrevanjem posude sa vodenim rastvorom nikotina različite koncentracije u njoj.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U81x8t2i ... re=related[/youtube]
Zdravstveni učinak korišćenja elektronskih cigareta je trenutno nepoznat. Nekoliko studija u vezi ispitivanja mogućih dugoročnih zdravstvenih posledice od udisanja nikotinskih para su u toku. Prema navodima proizvođača i prodavaca elektronska cigareta predstavlja zdraviju alternativu pušenju. Zdravija je zbog toga što ne sadrži u sebi više od 4.000 hemijskih sastojaka kao klasična cigareta. Sadrži samo tečnost sa nikotinom. Dim koji oslobađa je u suštini je vodena para obogaćena nikotinom. Zbog toga što navodno nisu štetne, u većini zemalja Evropska unije i SAD-u, elektronska cigarete je dozvoljene za pušenje na mestima gde postoji zabrana pušenja klasičnih cigareta. Uz to što prva istraživanja pokazuju da elektronska cigareta nije štetna za zdravlje, Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorava da su ta istraživanja još uvek nedovoljna i da je prerano za takav zaključak.
evo sajta gde se moze naruciti porizvod sa sve pratecom opermom cak imaju i cene
L I N K
P.S. ja sam batalio cigare i ne pusim vec 3 nedelje... osecam se mnooogo bolje i ne vuce me da zapalim....