- 27 Feb 2011, 04:42
Sumiranje svakog jevrejskog praznika: Hteli su da nas unište. Nisu. Sada jedimo.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SloveniaBoynapad je najbolja obrana; naime, znam manje-vise sto ce xanax napisati, citao sam vec mnogo puta njegove apologije izraela, koje su uvijek na liniji one legendarne izjave bivseg precjednika rvackog vrhovnog suda milana vukovica o rvatima koji ne mogu pociniti zlocin u obrambenom ratu, sve i da hoce. tako da je xanaxova tragedija sto je na kraju svega u dusi samo jos jedan mali hrvat.
Govoriš o stvarima kao advokat "uvijek nevine i nikada krive" takozvane palestnske strane.
a zasto bi izraelski arapi otisli u neku drugu drzavu? izrael nije i njihova drzava, impliciras. a i nije, iako mnogi od izraelskih arapa zive u izraelu mnogo duze nego pojedini clanovi vlade izraela.
Upitaj milijun Araba koji žive u Izraelu, zašto z obzirom na nacionalni ponos, ne idejo i živijo u susednjim zemaljama (izuzimajuči ideološke tendecije, kakve se stvarajo i izmedu odredenih islamskih grupa na Balkanu).
Ako več pričamo na Gej sajtu, možeš i da upitaš gej Arape, zašto tražijo pomoč i zaščitu zločeste zemalje, zvane Izrael.omg, koja demagogija.
sorry, nisam znao da je kriticki stav prema izraelu defoltno antisemitizam. (iako sam naravno znao da ima puno onih koji se svim snagama trude to tako postaviti.)
Poruka se, interesantno, poklopi sa prethodnom teorijom o grešnom gužu. Nekada so to bili "zločesti Židovi", danas je to sasvim jednako "zločest Izrael".
Ali hvala Bogu za Izrael usred Arabskog svijeta. Ako ne bi bilo tamo Židova, Arabi bi se več medusobno unišitili. Tako imajo barem skupnog sovražnika. Kojeg so ukupno napali več 1948 sa deset puta jačom vojskom. I bili poraženi.
Ah, ta zločest Izrael...
"I wonder what we are still doing here, everybody hates us. We probably should go back to Europe, to the graves of our parents. I can see the sun. Growing clouds however, doesn't mather."
Originally posted by SloveniaBoyand i crushed you like a house in gaza.
No, moja je debata, naravno, s tobom završena.
Originally posted by PopeyeOK, mislio sam kako se s tobom može raspravljati i normalno razgovarati, no ti sad bacaš uvrede. Zaista si podosta napisao, a eni se baš i ne da na sve osvrtati, no samo zato što ti bacaš stereotipe na sve strane uz ironičnu konotaciju, ne znači da ih ujedno i ne prihvaćaš (u nekom svom viđenju).
Originally posted by SloveniaBoynapad je najbolja obrana; naime, znam manje-vise sto ce xanax napisati, citao sam vec mnogo puta njegove apologije izraela, koje su uvijek na liniji one legendarne izjave bivseg precjednika rvackog vrhovnog suda milana vukovica o rvatima koji ne mogu pociniti zlocin u obrambenom ratu, sve i da hoce. tako da je xanaxova tragedija sto je na kraju svega u dusi samo jos jedan mali hrvat.
Govoriš o stvarima kao advokat "uvijek nevine i nikada krive" takozvane palestnske strane.
Originally posted by XanaXtvoj opis zvuci strasno opresivno.
Glavni problem (danas) odnosa Židova spram Izraela jest kako spojiti te dvije suprotnosti : jedno je militanta, cionistička, prtupalestinska struja koja, paradoksalno, ipak održava i brani Izrael, a Izrael je opet nešto čega se niti jedan Židov ne može odreći upravo zbog tako duboko ukorjenjenog antisemitizma (i onog javnog i onog prikrivenog) i vlastite osvještenosti da ako želi ostati Židov, želi poštovati svoje pretke i svoj narod, sam sebe izlažeš riziku, i ako uslijede novi otvoreni napadi na tvoju egzistenciju (onu golu, ljdsku egzistenciju) pomoć i utočište jedino će moći naći upravo u Izraelu.
Originally posted by Evdokijazbog ovakvih ljudi i razmisljanja:
Je l` moze neko da mi objasni zasto su Jevreji vekovima proganjani, ubijani i omrazeni.
Originally posted by Frey
Nije da ih mrzim iz dubine duše, ali ono što me živcira je da su kao narod nesposobni da se bore bilo čime drugim do novcem.
"Nemoj me ubiti, evo daću ti ovu vreću zlata"
Simbol kukavičluka. Odsustvo ponosa.
Mada, imajući u vidu da su (u formi Izraela) uspeli da zarate sa 6 arapskih zemalja istovremeno, imaju mali plus kod mene. Opet, njihovo naoružanje i vojna spremnost danas je u velikoj meri potpomognuta od strane engleske i amerike...
Originally posted by Popeyeovo bi i mene interesovalo^...
no da odgovorim na sustinski dio posta, which is this:Originally posted by XanaXtvoj opis zvuci strasno opresivno.
Glavni problem (danas) odnosa Židova spram Izraela jest kako spojiti te dvije suprotnosti : jedno je militanta, cionistička, prtupalestinska struja koja, paradoksalno, ipak održava i brani Izrael, a Izrael je opet nešto čega se niti jedan Židov ne može odreći upravo zbog tako duboko ukorjenjenog antisemitizma (i onog javnog i onog prikrivenog) i vlastite osvještenosti da ako želi ostati Židov, želi poštovati svoje pretke i svoj narod, sam sebe izlažeš riziku, i ako uslijede novi otvoreni napadi na tvoju egzistenciju (onu golu, ljdsku egzistenciju) pomoć i utočište jedino će moći naći upravo u Izraelu.
no, nije mi jasno koja je ta druga suprotnost? mozes tu eksplicirati, jer u postu jasno kazes koja je prva suprotnost, a onda uleti puno zagrada i zareza i ja fakat ne kuzim sta je druga suprotnost.![]()
Originally posted by Frey
Nije da ih mrzim iz dubine duše, ali ono što me živcira je da su kao narod nesposobni da se bore bilo čime drugim do novcem.
"Nemoj me ubiti, evo daću ti ovu vreću zlata"
Simbol kukavičluka. Odsustvo ponosa.
Mada, imajući u vidu da su (u formi Izraela) uspeli da zarate sa 6 arapskih zemalja istovremeno, imaju mali plus kod mene. Opet, njihovo naoružanje i vojna spremnost danas je u velikoj meri potpomognuta od strane engleske i amerike...
Originally posted by Lepa Krepanemoj tako... pomislit ću da govoriš o nacionalizmu općenito...
da rezimiramo - antisemitizam opstaje jerbo su mu premise postavljene tako da se može prilagoditi raznoraznim društveno-istorijskim okolnostima, pa uspešno prianja za ovakve egzemplare visoke 'telegencije i razvijenog kritičkog mišljenja.
Originally posted by jukieA sta je tacno rekla?
Maji Nikolić preti kazna zatvora zbog govora mržnje o Jevrejima
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2382 ... -Jevrejima
Originally posted by PopeyeDobro, "te dvije sprotnosti" je loše napisano i možda nerazumljivo. Bolje bi bilo "te dvije suprotstavljene strane" ili "ta suprotnost između dviju danas, najprominentnijih židovskih 'strana'" Ok?
no da odgovorim na sustinski dio posta, which is this:Originally posted by XanaXtvoj opis zvuci strasno opresivno.
no, nije mi jasno koja je ta druga suprotnost? mozes tu eksplicirati, jer u postu jasno kazes koja je prva suprotnost, a onda uleti puno zagrada i zareza i ja fakat ne kuzim sta je druga suprotnost.![]()
Originally posted by NullEvdokija izvini ali ja se slazem sa ovim postom.
kako ove teme znaju da smore onako baš-
Originally posted by LeDeNa_Pa dobro, nema problema
Originally posted by NullEvdokija izvini ali ja se slazem sa ovim postom.
kako ove teme znaju da smore onako baš-
Originally posted by LeDeNa_kad brze promeni post!
Galadriel je odmah sve objasnio.
![]()
Originally posted by 2kunelol 2kune
Originally posted by Evdokijaondak nek se pokrije! a ne tako sramotno...
i Galadriel je zensko, molicu lepo![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!