Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by *deni*Ja bi reko da je Aleksandra Kovač dosadila i bogu i ljudima i deci iz njenog hora i svima.
Neka prevara je u pozadini svega ovoga, u svakom slučaju.
Originally posted by *deni*Pesma je simpatična ali ne znam koliko će ESC biti pogodno tlo za ovo. No dobro, ja sam već izneo svoje mišljenje povodom sestara i oca Kovač. Ova pesma 'Čaroban' liči na na pesmu AK 'Ti' sa prošlog albuma samo je malo brža. Sve je tako copy-paste. JELEEEEEEEEEEEENAAAAAAAAAAAA, we want youuuuuuuuuu!!!!
A evo i treće numere u ponudi :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sS-JEG4W ... ture=feedu[/youtube]
Originally posted by *deni*Ovo u RTS-ovom studiju je bilo sve uživo, znači ne samo pevanje, već je i uživo odsvirana kompozicija. Na Eurosongu propozicije nalažu da se peva uživo, ali na matricu iliti snimak, a siguran sam da snimljeni instrumental, odnosno studijska verzija pesme zvuče nako bar za nijansu kompletnije i atraktivnije.
Moram da priznam da mi je, posle nekoliko slušanja, ova Ninina pesma postala dopadljiva.
Malo samo da je obogate, da je učine atraktivnijom i može da prođe.
![]()
Originally posted by *deni*Baš tako
Dobro je što je Radojčićka trijumfovala, ako ništa drugo, ono da joj lakši bude izlazak iz anonimnosti, što je zaslužila, jer je svakako kvalitetna pevačica.
Voleće je poklonici strogo urbanog zvuka, koji se već raduju što je, eto, konačno pobedila jedna prava pop pesma, mesto '' Joksimovićeve seljanije ''...
Originally posted by blabla_guySlažem se. I mislim da bi zaista bilo zanimljivije da peva na engleskom, ako ništa za promenu, od 2004. svi su nam pevali na srpskom. A više mi nekako ide engleski uz ovu pesmu i ceo taj fazon i stil i atmosferu.
meni se svidja nina i carobanu svakom slucaju bolje nego milan prosle i marko kon pretprosle godine...a i od tomasevicke pre 3 godine....
samo da peva na engleskom
Originally posted by Dear LucyU kombinaciji sa kolibri melodijom :pedofil:
Kristinine pesmice uvek imaju blago nimfomanični tekst..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!