Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Ulixblago tebi
Gledam od početka drugog seta i sve se nešto mislim kako jako dugo nisam video JJ da igra ovako pametno i elegantno.
Originally posted by UlixNe znam da li je od čiste sreće što je gledam ovakvu posle toliko vremena, ali meni se čini da je ovo dosta bolje od onoga 2007 i 8!
Gledam od početka drugog seta i sve se nešto mislim kako jako dugo nisam video JJ da igra ovako pametno i elegantno.
Originally posted by UlixHahhahhahah...
![]()
ES komentator je baš rekao da je JJ bila kao pijana u prvom.
Originally posted by MarvinI meni se čini da je bolje. Deluje sigurnije, agresivnija je, udara jače i čini mi se da za promenu zapravo ima plan i zna šta želi da uradi.
Originally posted by UlixNe znam da li je od čiste sreće što je gledam ovakvu posle toliko vremena, ali meni se čini da je ovo dosta bolje od onoga 2007 i 8!
Jače, sigurnije...
(jedino što mi se čini da je tad bila maaalčice brza)
Originally posted by spliffPa da.
jbg
![]()
mada, ja sam zadovoljan igrom
samo da smanji broj greshaka...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!