- 24 Feb 2011, 22:37
Je l` moze neko da mi objasni zasto su Jevreji vekovima proganjani, ubijani i omrazeni.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by GaladrielOvo što si ti napisala je, između ostalog, u korenu antisemitizma. Čini mi se da si želela da izneseš jedan pozitivan stav o Jevrejima, ali upravo viđenje koje iznosiš jeste viđenje svakog antisemite.
Jer osvajaju i prodiru mirnim putem, radom, sposobnošću, legalno i kao emigranti su ujedinjeni religijom pa ne gube na nacionalnom identitetu, nego na tuđoj teritoriji insistiraju na očuvanju svog. Jedini način da se spreče u ekonomskoj ekspanziji prevlasti je da ih se otarase.
Originally posted by Galadrieli ja mislim da je ovo glavni razlog.
Jer osvajaju i prodiru mirnim putem, radom, sposobnošću, legalno i kao emigranti su ujedinjeni religijom pa ne gube na nacionalnom identitetu, nego na tuđoj teritoriji insistiraju na očuvanju svog. Jedini način da se spreče u ekonomskoj ekspanziji prevlasti je da ih se otarase.
Originally posted by svejednoa nije.
..
lm, taj razlog o kome pricam je isti razlog iz koga izrael sada ubija palestice - 'vi niste mi'.
Originally posted by NullJEVREJ! JEVREJ!
kako ove teme znaju da smore onako baš-
Originally posted by Evdokijaeh...celo to sranje je malo mnogo komplikovanije & malo mngo dugo traje...al svede mu se, na kraju, na 'vi niste mi'.
Originally posted by svejednoa nije.
..
lm, taj razlog o kome pricam je isti razlog iz koga izrael sada ubija palestice - 'vi niste mi'.
oni oce da im otmu zemlju.
Originally posted by Galadriel
Originally posted by NullJEVREJ! JEVREJ!
kako ove teme znaju da smore onako baš-
![]()
Originally posted by MarsVolio bih da neko u srednjima školama uradi aketu: "Ko je bio Simon Vizental"?
Verujem da predstavljaju određenu snagu...potencijal.
Originally posted by XanaXA zašto Jusuf al Karadavi, koji propoveda pravi islam (ujedinjeni) preko pedeset miliona muslimana, smatra da treba pobiti Jevreje i pristalice sve do jednog i da ih je bog Hitlerom zasluženo kaznio?
Originally posted by XanaXOvo on jeste, između ostalog tako objasnio (obično govori da su kvarni), ali to naravno nije razlog zbog čega to govori.
Spomenuti drži da Allah kažnjava one koji su, iako upoznali prorokov nauk, odbili islam. Zato je, eto, rekao da je Hitler ubijao Židove...
Originally posted by XanaXje dovoljan razlog vernicima, ali ne i propovednicima.
pa je tako biti Židov (dakle i monoteist, ne priznavati rimske bogove) uz stalne pobune - dovoljan razlog za protjerivanje i ubijanje...
Originally posted by Burakgrrrrrrrrrrr hoće li KONAČNO JEBENI RRA UKINUTI OVU EMISIJU A NE IM DODJELJIVATI SAMO OPOMENE I KAZNE NA NIVOU ONIH KADA U SREDNJOJ ZAKASNIŠ NA ČAS?!?!?!?!
Antisemitizam i u "Dvoru":
Miloš Bojanić: Jevreji su nam doneli rak!
http://www.facebook.com/notes/fb-magazi ... 9351022157
Originally posted by MarsПа добро, ако имаш нпр. рак грла, рак плућа и рак коже у исто вријеме онда је правилно раћи да имаш "ракове".
Negde sam pročitao da je rekao "rakove".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!