Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Dear Lucy

Slika

po drugi put... I ovaj put mi se još više dopao. Posle gomile coming of age drama, ovaj film donosi jednu zanimljivu coming out priču u zemlji nekadašnjeg realsocijalizma koja je postala jedno otvoreno i tolerantno društvo, bar u segmentu kog se priča dotiče ( obrazovni sistem ). Taj deo priče mi deluje nerealno, ali ne živim u Češkoj, možda je zaista tako. U svakom slučaju, jedna ( uglavnom ) realna priča koja može biti bliska svakom od nas i naučiti nas razumevanju za osobe koje spoznaju sebe u nekim zrelijim godinama.

dobaci link
Korisnikov avatar
By mikeli
sisanje na youtube.com
kazu forumasi da su iseceni neki delovi iz filma, a gledali su ih u trejlerima ...

htedose da naprave film o zlu skinsa i onih organizacija sto su protiv LGBT osoba ... stekao sam drugaciji utisak, usao mi je pod kozu, jer da sam imao nekog gancija do mene, isprebijao bih ga ....

dakle, ODVRATAN film !
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by mikeli
stekao sam drugaciji utisak, usao mi je pod kozu, jer da sam imao nekog gancija do mene, isprebijao bih ga ....
Prilicno sam siguran da to nema veze sa filmom. :smiling:
Korisnikov avatar
By Azdaja
bornov identitet (samo do pola, zaspala sam...) do polovine mi se svideo :awesome: :D
Korisnikov avatar
By XerYuS
The unborn - nista posebno, ocekivao sam nesto bolje, strasnije, kad ono prosecan boring horror.
Coco before Chanel - lep film. Jako dobro objasnjava zbog cega i kako je nastao stil njenih kreacija. Kraj filma me je posebno odusevio! :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
the usual suspects 6,5/10

aged badly.

my soul to take 7,5/10

propao je u kinima i dobio lose kritike, ali meni je ovaj film wesa cravena ispao bas super. i glavni glumac je sexy, tjera me na efebofiliju. :D max thieriot je drool. :D

''
By Orion
Slika

Iznenađujuće dobar. Očekivao sam da će me uspavati ili da će biti od onih koje ugasiš nakon pola sata.
Korisnikov avatar
By KiWi
Howl's Moving Castle

Slika

Par godina je prošlo i potpuno sam zaboravio pričicu, pa sam ga pogledao ponovo. Nema potrebe komentarisati, savršen film.

10/10
(ovo je verovatno jedini film koji zaslužuje ovu ocenu)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Stone - predosadan...na momente se ucinio zanimljivim i onda krene smaranje smaranje smaranje....Presmesno je i sto Robert De Niro glumi nekog fucker-a :lol:

6/10

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Prilično sam oduševljen. Neverovatno mi je prijao.

Ova mlada glumica je o-ča-ravajuća...(dok je Slovenac da padneš u blagi nesvest...) Scenario na par mesta malo problematičan, al dobro.

Pitanje: da li se možda još nekom čini da Mirjana Karanović u poslednjih....nekoliko fimova - uopšte ne glumi. Ja ne znam kako bih ono nazvao (prošetavanje kroz kadar), ali gluma svakako nije.

Valjda misli da je dovoljno STATUESKNA (nsBeckie?) da je dovoljno samo da se pojavi ispred kamere i ne potrudi uopšte...

On mi je takodje bio neubedljiv u svojoj transformaciji. Plus što sam se uvek smejao kad ga ona pozove "Amare"

''

Amar od 4.30
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
the kids are allright

:hm: jos uvek ne mogu da odlucim da li mi se svidja ili mi je zao sto sam gubila vreme gledajuci ovo....
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Species.
Sinoc na Prvoj. Super film :dancingfever:
Samo sto sledece srede nema drugog dela. :/
Korisnikov avatar
By Saraaa
''

Po meni dobar film.

Sienna Miller :love:
Korisnikov avatar
By gossip
Inception...it was nice :) 7.5/10 :)
By Orion
Slika

Volim Betsy Russell al' ovaj film se ne razlikuje mnogo od drugorazednih horora u kojima je igrala krajem 80-ih. :zeva:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gluma u pokusaju...

Nije mi se svideo.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde pominjani Exam.

Hoću 1h36m svog života NAZAD.

Kako ga tako useru na kraju, sveCki...nije mi jasno...
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!