Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
to da vreme leci sve, nisam bas sigurna , nekome je potrebno vise vremena

ali sam sigurna u to da je potrebno da se necim okupiras, skrenes tok misli, pa ce polako doci sve na svoje mesto....valjda
By Jelena357
Vreme leci sve...pa nije bas potpuna istina! Bitno je da za to vreme izbacis tu osobu iz zivotu,radikalan pristup... Ako ne mozes da prestanes da mislis na nju/njega onda misli NEGATIVNO. Ako ne mozes da nadjes nesto negativno o toj osobi-IZMISLI! Svoja mastanja o romansi zameni tragicnom pricom,gde te on/ona povredjuje na tebi najgori nacin! NEMA MASTANJA O ZALJUBLJENOSTI,SEXU itd. Nema alkohola-oslobadja te inhibicija! Posle nedelju dana bices ko nov/nova! Veruj mom,potvrdjenom na vise slucajeva,iskustvu :) ako nesto znam to je kako da se odljubim
Korisnikov avatar
By jenny
ja sam negde čitala da treba da zamišljate osobu u koju ste zaljubljeni u nekoj bzveznoj i smešnoj situaciji tipa dok sere ili tako nešto...

probajte pa javite :D
Korisnikov avatar
By IriS
^ :lol:

šta u tome ima ružno? to je tako prirodno :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja ovog mog zenskog batu zovem kaka, tako da ocigledno to kod mene ne bi fereceralo :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
ih vas dve.. jeste li sigurne da se sećate kako je to biti zaljubljen?

:p
Korisnikov avatar
By Hys.
Zaljubljena sam ko' dupe, da ti ja kazem.

:balerina:

edit:

dupe :lol:
Korisnikov avatar
By Belanos
zaljubljenost je samo trip koji ti ostaje u glavi od seksualnog nagona :) ))
Korisnikov avatar
By Azdaja
iris, reci im kako si se odljubila od mene...zacini pricu...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Azdaja

zamišljala sam te kako mi ližeš štikle kojima sam gazila po septičkoj jami. :sigh:

sad mi je žao što sam se odljubila od tebe, ali ne mogu sliku da izbrišem iz glave :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS

zamišljala sam te kako mi ližeš štikle kojima sam gazila po septičkoj jami. :sigh:

sad mi je žao što sam se odljubila od tebe, ali ne mogu sliku da izbrišem iz glave :sigh:

ja sam zena "na sve spremna"...izbacila ti TU sliku iz glave ili ne...LJUBAV JE CUDNA STVAR :love: :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja htedoh da umetnem post iza Irisinog, sad ni ne moram :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Čvrsto verujem da u ljubavi nema logike, pravila niti dobrih recepta i saveta za bilo šta. Svaki slučaj je jedinstven i poseban te se tako mora i posmatrati. Čak me i nervira što ljudi pokušavaju da preuopšte ljubav i romansu i sve uglave u isti kalup... it doesn't work like that :)

Nema saveta... kad prođe, prođe.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by EYA
Originally posted by IriS

ja sam zena "na sve spremna"...izbacila ti TU sliku iz glave ili ne...LJUBAV JE CUDNA STVAR :love: :awesome:
vrh :D

eto, zna eya... VR' nam je bilo... :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by jenny

ja sam negde čitala da treba da zamišljate osobu u koju ste zaljubljeni u nekoj bzveznoj i smešnoj situaciji tipa dok sere ili tako nešto...

probajte pa javite :D

heh, ovo je meni objasnjavala moja bivsa profesorka engleskog, da kad hoces da se odljubis, treba tu osobu da zamisljas kako ima zatvor, pa slaze face na wc solji, i drzi se za zidove

jedino sto mi je ostalo u glavi je njena faca i polozaj tela dok mi to demonstrira za stolom...
Korisnikov avatar
By acid drop
hahahahahahaha pobogu

mislim da nije bitno zamisliti kako slaže face i drži se za zidove, već pokušati da zamisliš zvukove koje ispušta i miomirise koji se šire okolo nje/njega :wundy:
Korisnikov avatar
By elektron84
Hmm...mislim da bih mogla da je zamisljam i kao ovog levo :shtap: ne bi me to odvratilo :love:

:dancing:
Korisnikov avatar
By taurus
nadjesh drugog/u...next please
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Belanos

zaljubljenost je samo trip koji ti ostaje u glavi od seksualnog nagona :)
hvaljen Gospod da jos neko to shvata.
VOLIM TE !!

edit: da, divan je osecaj ZALJUBLJENOST i sve, ALI.. zaljubljenost bez ljubavi se svodi na ovo gore.
ljudi, naucne cinjenice itd.. aj se malo obrazujemo pa pricamo dalje.
nisam ja izmislila sto mislim/pricam jbte.

..i svaka osoba koja je svesna toga, nece imati problem da se "odljubi" (uze govoreci).
ljubav je vec nesto prilicno drugo, i cesto je isprepletana sa zaljubljenoscu, ali je baza LJUBAV koja u zaljubljenosti ostaje na osecaju/misli 'ja volim' - sto jednostavno TAD nije tacno.
Korisnikov avatar
By Kittrie
nekad zaista pomislim kako je to sve tuzno (ali neophodno valjda).
mislim na ljude, blokade, odbrambene mehanizme,
EGO, samonametnute probleme kao posledice neotvorenosti
i manjka zelje da krenu dalje, hrabrosti.

nista na svetu nije staticno pa ni ljudsko bice i njegov razvitak,
i isti ne funkionisu van zakona univerzuma.

ne da sam ja izopstena od istih problema.
ali sam prilicno samosvesna i trudim se i ZELIM dalje, bilo kako bilo, i bilo sta.
i nije lako, i boli.
ali je bez sumnje VREDNO.

opet, ovo je moje misljenje.
i to preumornog coveka.
znaci spavam vec. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najlakše rešenje je ne zaljubiti se uopšte.

Ne morate mi zahvaljivati. :hvala:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa. nikako.

nikad se nisam odljubila ni od koga u koga sam se stvarno zaljubila bez obzira da li se ikada išta desilo ili nije desilo između mene i njih, a same privlačnosti me prođu brzo.
jedino što deluje je da se opet zaljubim u nekog novog pa manje mislim na stare, pa samo ponekad u mislima prelistam tu listu, zabodem kod nekih, sa ostalima se samo pozdravim i produžim dalje.
srećom uvek to samo stoji tu negde u meni ne ispoljavam cimanjem tih ljudi na bilo koji način

edit: e da, da dodam i ovo mada je to već iznad zaljubljenosti
"Dok god volimo nekog zbog njegovih vrlina, to nije ništa ozbiljno, ali kad ga počnemo voleti i zbog njegovih mana, onda je to ljubav." + e onda si baš zaglibio jebiga

i sad kontam da sam samo odmogla vlasniku teme no iz 2007. je pa nije ni bitno
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!