Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By niotkuda
Da li i vi imate problem da u Srbiji ne razlikujete tzv. urbane likove od fellow gejeva?

Jednom sam bio u KC Gradu (ne, nije bila gej žurka, poprilično sam siguran) i bio sam ubeđen da su skoro svi likovi tamo... pa, otvoreni za različita iskustva. Mog šoka kad sam skontao da je gomila njih tamo sa devojkama, a i upoznao sam posle par njih i poprilično sam siguran da su strejt. Isti "problem" imam i sa Povetom.

Znam da je ružno što kukam što se strejt likovi ne uklapaju u stereotipe, ali se pomalo osećam poput Mr. Garrisona kada svi muškarci u South Parku upadnu u metroseksualni trip.

''

P.S. Ja sam poprilično klozetiran, te mi je jasno da ovo ima još manje smisla.
By Hans
Ja mislim da je došlo do tzv. obrtanja kruga.

Videvši da u gay svetu nažalost nemaju ono što su videli u zapadnjačkim filmovima i serijama a da je pritom 'plavi sajt' jedna opaka šarena laža, gay momci postaju straight, verujući da će im tako biti lakše.

Sa druge strane, imaš one koji nikada i nisu bili gay, već su jednostavno - gay. :)
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ima istine u tome, meni se čini i da je kod nas veliki problem što smo navikli da je SRB potpuno odvojena od sveta i što imamo utisak da sve što ne deluje kao da je iz Srbije mora biti gej. Or that's just me?

Upoznao sam stvarno simpatičnog dečka koji mi se svideo i on je u tom urbanom fazonu, komunikativan je (možda malo i previše), dobro se oblači i ja sam bio u fazonu "ma ovaj je gej/bi, 100%".
edit: Zaboravih da dodam, ide sa društvom ponekad u onaj gej klub prekoputa Grada jer imaju kul žurke.

Kad ja tamo, a ono međutim. :alikako:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mislim da gay momci potcenjuju str8 momke u pogledu brige o svom izgledu. Ovi drugi znaju biti i te kako kreativni u oblačenju i frizurama.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Nikad teže provaliti ko je gay, a ko strejt...

:(
Korisnikov avatar
By m..
jbt koje srece! vecina mojih priatelja su metrosexualci. i bolje mi je da se vi zbunjujete nego da po ulici gledam one strejt likove, nabildovane i zadrigle, sto hodaju ko da imaju motku u dupetu, batice a sve iste. hvala bogu da nisu svi strejteri takvi, ako nista onda bar iz estetskih razloga.
Korisnikov avatar
By 2kune
ma šta str8 zna što je pedersko ako mu to navijačka ekipa ne kaže? ovako ostaje jadničak samo na onome što mu moćni gay lobi brejnvošuje reklamama... :soping::
Korisnikov avatar
By Srklet
jadne ormaruše, sjebaše im šminkeri koncept. :lol:

inace, postoji jedan efikasan a jednostavan nacin za saznati jel ntko gej: pitaš. :eureka:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Yeah, right, efikasan.

Ako je gej/bi, klozetiran je ko ja.

Baš će sad meni da otvori dušu. Posle toga ćemo na sladoled, pa u bioskop, a dan posle na brunch sa njegovim roditeljima.
Odjednom ću shvatiti da je prošlo 5 godina i da zajedno biramo porcelanski servis za ručavanje na osnovu gift card dobijene od naših najboljih prijatelja za veridbu.
Pored njega ću se osećati toplo i sigurno i jak kao stena jer moj čovek je čaroban.
Otićićemo na gay cruise po Karibima gde će me on prevariti sa malecnim ćosavim Kubancem koji meša kao veš mašina i zbog toga ću uplakan raskinuti, vratiti se za BG, navući se na lekove za smirenje i burek i ponovo ću biti sam.

I opet sam na istom. Samo bez lekova za smirenje.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
ormar je tvoj izbor. pa onda patis u skladu s time. ;)
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ima smisla u tome, moram se složiti, ima smisla...

Čisto pitam da li je i neko drugi primetio ovu pojavu...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Naravno, pogotovu ovo sa malim kubancem na karibima. Svi smo mi prosli kroz to.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako imaš dovoljno hrabrosti, verujem da nije teško uvežbati tumačenje signala.
Bitna je dužina pogleda i izraz lica.

Ja nemam hrabrosti, ali uspešno ukapiram tokom razgovora sa nekom osobom, na osnovu pogleda i osmeha koji ga prate, bilo da je u pitanju muškarac ili žena :awesome:
Dužina i sadržaj nebitni.

Van pokrića razgovora, još nisam pokušavao da izoštrim svoja čula!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!